reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
no te przednie na snieg niebardzo sie nadaja:/ ale dla amelkowny mialam woziol z piankowymi kolami takimi jak te przednie w tym wozku i w pl smigalam bez problemu:tak: tylko nie w sniegu bo sie ujechalam jak nie wiem upocilam i wybralam nosidelko zamiast targania sie po sniegowych zaspach:baffled:

ah i czytalam polskie opinie o tym wozku ....nie ma siedzenia kubelkowego w nim tylko normalne:tak: ja nie jestem fanka siedzen kubelkowych (tych co sie nie rozkladaja do lezenia) wiec nie kupila bym czegos takiego. to siedzenie jest na takich paskach i sie rozklada na gondole:tak: http://www.which.co.uk/baby-and-chi...air-first-look-video-reviews/mothercare-spin/ mozna tez wtedy w wersji glebokiej podniesc nieco zaglowek jak potrzeba i ponoc podnozek jest wydluzany w wersji spacerowej. zobaczymy jak mi go przysla to obczaje :-) choc spacerowke mam inna i tej nie zamierzam uzywac to przetestuje ja na amelce:-D

Ostatnia edycja:
Dzisiaj w Tesco kupiłam kremowy polarkowy kocyk dla Michasia, cały gładki - "od pierwszego dnia życia" - ładnie obszyty lamóweczką - za 8,49 zł - POLECAM :-)

jezuu mi to powinni odciac neta :/
Wlasnie 4ry stowki wydalam na allegro na ciuszki dla mlodej :D
Maz dobrze ze nie patrzy tylko na slowo wierzy :D I mysli ze tylko ogladam :D Bede musiala go delikatnie uswiadomic :D
Ale to tak z czasem delikatnie :DD

Wozek wybralam fiolet, musze zamowic tylko w sklepie [bo beda sprowadzc go z polski] Wyjdzie mi niby 300-400 zlotych wiecej niz jakbym sama kupowala przed allegro [itp] ale jak zamowie w sklepie to bede miala przynajmniej gwarancje na miejscu - a nie w razie co zeby wozek do Polski wysylac.

A powiedzcie mi: Kupowalyscie kiedys na necie lozeczka? Zastanawiam sie wlasnie czy wytrwa przesylke za granice :D

Ostatnia edycja:
jezuu mi to powinni odciac neta :/
Wlasnie 4ry stowki wydalam na allegro na ciuszki dla mlodej :D
Maz dobrze ze nie patrzy tylko na slowo wierzy :D I mysli ze tylko ogladam :D Bede musiala go delikatnie uswiadomic :D
Ale to tak z czasem delikatnie :DD

Wozek wybralam fiolet, musze zamowic tylko w sklepie [bo beda sprowadzc go z polski] Wyjdzie mi niby 300-400 zlotych wiecej niz jakbym sama kupowala przed allegro [itp] ale jak zamowie w sklepie to bede miala przynajmniej gwarancje na miejscu - a nie w razie co zeby wozek do Polski wysylac.

A powiedzcie mi: Kupowalyscie kiedys na necie lozeczka? Zastanawiam sie wlasnie czy wytrwa przesylke za granice :D

Pokazuj nam tu zaraz;-)

reklama
Do góry