reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

Azorek znajoma mojej mamy miała taki wózek, tzn ma do tej pory, i właśnie mówiła że taki fajny, no ale mama nie wiedziała jaki to model i nigdzie też znaleźć nie mogła. Na żywo całkiem ładnie wygląda.

reklama
Witam kobitki, nadrabiam was juz ktoras godzine ale neiwiem czy mi cosik nie umknelo.

Jesli tak to przepraszam :D:D Ale ciezko nadrobic z 200 stron w sumie :D

Powiedzcie mi ktory kolor wozka sie Wam podoba? Ja myslalam nad fioletem albo morksim? ://
Zobacz załącznik 476883

I takie moje drugie pytanie 'chwile' temu zadane juz przez kogos.. Ile czego trzeba kupic? :// [bodow kaftanikow pajacykow]

emotion, fiolet śliczny, na morski bym się chyba nie zdecydowała, bo... do niczego by mi nie pasował;-) Mi się marzy granatowy, ale nie wiem czy do czasu zakupu nie zmienię zdania.

A co do ilości ubranek, to ja już przestałam wiedzieć cokolwiek:dry:
Niby w listach wyprawkowych podają najczęściej po parę sztuk, ale wydaje mi się to stanowczo za mało. Przecież może się zdarzyć, że w ciągu jednego dnia będzie trzeba malucha parę razy przebrać? No a poza tym wstawiać pralkę codziennie, ale za to w 1/3 wypełnioną też wydaje mi się bez sensu.

Na razie wstrzymałam się z zakupami ubranek, okazało się że od 2 kuzynek jeszcze coś dostanę po ich córkach, nie wiem ile ani co to będzie, ale najwyżej podokupuję jak zobaczę.

Mi też jeszcze bardzo wielu rzeczy brakuje, ale chyba zrobię sobie taką listę ze wszystkimi potrzebnymi rzeczami i teraz jak mam dużo czasu wolnego, systematycznie będę dokupowała. U mnie z kolei jeszcze wszyscy gadają, że "przecież mam jeszcze tyle czasu". Może i mam, ale skąd mam pewność, że do końca będę czuła się tak dobrze. No i potem nie wyobrażam sobie kupowania wszystkiego na raz, na ostatnią chwilę. To nie jedzenie, żeby miało się zepsuć po paru dniach. A i ja będę spokojniejsza, że wszystko będzie gotowe.

A co do koloru wózka, to ja bym wybrała chyba fioletowy :-)

reklama
Do góry