reklama
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Witam kobitki, nadrabiam was juz ktoras godzine ale neiwiem czy mi cosik nie umknelo.
Jesli tak to przepraszam Ale ciezko nadrobic z 200 stron w sumie
Powiedzcie mi ktory kolor wozka sie Wam podoba? Ja myslalam nad fioletem albo morksim? ://
Zobacz załącznik 476883
I takie moje drugie pytanie 'chwile' temu zadane juz przez kogos.. Ile czego trzeba kupic? :// [bodow kaftanikow pajacykow]
Jesli tak to przepraszam Ale ciezko nadrobic z 200 stron w sumie
Powiedzcie mi ktory kolor wozka sie Wam podoba? Ja myslalam nad fioletem albo morksim? ://
Zobacz załącznik 476883
I takie moje drugie pytanie 'chwile' temu zadane juz przez kogos.. Ile czego trzeba kupic? :// [bodow kaftanikow pajacykow]
erde
Szczęśliwa Mama :]
emotion, fiolet śliczny, na morski bym się chyba nie zdecydowała, bo... do niczego by mi nie pasował;-) Mi się marzy granatowy, ale nie wiem czy do czasu zakupu nie zmienię zdania.
A co do ilości ubranek, to ja już przestałam wiedzieć cokolwiek
Niby w listach wyprawkowych podają najczęściej po parę sztuk, ale wydaje mi się to stanowczo za mało. Przecież może się zdarzyć, że w ciągu jednego dnia będzie trzeba malucha parę razy przebrać? No a poza tym wstawiać pralkę codziennie, ale za to w 1/3 wypełnioną też wydaje mi się bez sensu.
Na razie wstrzymałam się z zakupami ubranek, okazało się że od 2 kuzynek jeszcze coś dostanę po ich córkach, nie wiem ile ani co to będzie, ale najwyżej podokupuję jak zobaczę.
A co do ilości ubranek, to ja już przestałam wiedzieć cokolwiek
Niby w listach wyprawkowych podają najczęściej po parę sztuk, ale wydaje mi się to stanowczo za mało. Przecież może się zdarzyć, że w ciągu jednego dnia będzie trzeba malucha parę razy przebrać? No a poza tym wstawiać pralkę codziennie, ale za to w 1/3 wypełnioną też wydaje mi się bez sensu.
Na razie wstrzymałam się z zakupami ubranek, okazało się że od 2 kuzynek jeszcze coś dostanę po ich córkach, nie wiem ile ani co to będzie, ale najwyżej podokupuję jak zobaczę.
malinowa p znalazlam ten wozio co pisalam ze ma raczke przekladana heheh troche mi sie zeszlo wiemale skleroza zapomniala nazwy Mothercare Spin Pushchair - YouTube a tak zeby raczke sama przelozyc to nie widzialam tutaj takich wozkow
świetny taki by mi siadł
Mallinowa_Paula
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Ja już też nie wiem ile tego ma być Ja zaczynam już panikować bo pogubiłam sie w tych zakupach i mam wrażenie że jestem daleko w lesie
mimii
Mi też jeszcze bardzo wielu rzeczy brakuje, ale chyba zrobię sobie taką listę ze wszystkimi potrzebnymi rzeczami i teraz jak mam dużo czasu wolnego, systematycznie będę dokupowała. U mnie z kolei jeszcze wszyscy gadają, że "przecież mam jeszcze tyle czasu". Może i mam, ale skąd mam pewność, że do końca będę czuła się tak dobrze. No i potem nie wyobrażam sobie kupowania wszystkiego na raz, na ostatnią chwilę. To nie jedzenie, żeby miało się zepsuć po paru dniach. A i ja będę spokojniejsza, że wszystko będzie gotowe.
A co do koloru wózka, to ja bym wybrała chyba fioletowy :-)
A co do koloru wózka, to ja bym wybrała chyba fioletowy :-)
reklama
Podziel się: