jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Azorek niezla juz masz kolekcje
sliczne te ciuszki co kupilas i te Amelkowe tez
sliczne te ciuszki co kupilas i te Amelkowe tez
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny-czy któraś z was planowała kupić nianię elektroniczną?
chwaliłam się wam ostatnio że kupiliśmy w auchan taką z fishera FISHER PRICE NIANIA ELEKTRONICZNA M7933 (2414281770) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. za 99zł a dziś dowiedzialam się,że mama wiezie mi Video nianię ze stanów .
Dwie oczywiście są zbędne więc zanim wystawię na allegro postanowiłam was zapytać- może któras z was chciałaby kupić tą z fishera? oczywiście nowa, rozpakowana na miejscu w sklepie,żeby sprawdzić czy dziala. Mam paragon, z ktorym jest roczna gwarancja na sprzęt.
Kupiłam za 99zł więc sprzedam za tą samą cenę -a przesyłka będzie ode mnie gratis