reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
azorek84, jak patrze na Twoją wyprawkę, to zaczynam wpadać w panikę, że jak tak daleko w polu z ciuszkami. Nadal nie mogę ogarnąć tematu - co i ile :confused: Ale już niedługo będą pierwsze, własne, konkretne zakupy.

sandrik ja nadal tak na oko kupuje heheh nie wiem juz sama ile czego mam ale cos jest na poczatek jak zabraknie to dokupie;-)
no doslalam reszte zdjec wygralam z komputerem :tak::-D spiworki po amelce mam jeszcze a reszta to zakupy niedzielene wszystko kosztowalo mnie ok 10-12Ł:tak:
20120619_210649.jpg20120619_210552.jpg20120619_210520.jpg20120619_210454.jpg20120619_210356.jpg20120619_210256.jpg

I to mi się w UK podoba, że można tanio i fajnie się obkupić! A w PL to za lepszą jakoś ciucha, tak zdzierają, że człowiek 3 x pomyśli za nim kupi :crazy: Masakra!

I to mi się w UK podoba, że można tanio i fajnie się obkupić! A w PL to za lepszą jakoś ciucha, tak zdzierają, że człowiek 3 x pomyśli za nim kupi :crazy: Masakra!
bylam na wyprzedazy organizuja takie ze jak masz na zbyciu dzieciece ubranka zabawki maty gadzety nianie wozki itd to mozesz sie tam wystawic i wiekszos bodziakow np jest za 50p a niekotre po 30p :tak::-Dnajdrozej mnie wyniosly te zimowe pajace bo po 3 i 2.50 za sztuke;-):-) mamy jeszcze sunady market ale tam ostatnio takie rupcie wisza ze nawet tam nie zajechalam bo nie ma sensu normalnie.ciuszkowo jestem urzadzona nadal brak komody i wozka:zawstydzona/y: a wieczorem albo jutro dokleje zdjecia ubranek od kolezanki. samieszane wieksze na 3-6mcy albo 0-3 mca:tak:

Dlatego ja wole kupować w ciuchci za małe pieniążki,a odzież sprowadzana z UK,Niemiec itd.
Tu w Gda, nawet za używane rzeczy z lumpexu trzeba dać więcej niż 50p=2.50zł za sztukę. Czytałam że macie u siebie takie lumpki że nawet po 1zl kupujecie fajne ciuchy,ale w Gda to sie bardzo rzadko zdarza :baffled:

reklama
Tu w Gda, nawet za używane rzeczy z lumpexu trzeba dać więcej niż 50p=2.50zł za sztukę. Czytałam że macie u siebie takie lumpki że nawet po 1zl kupujecie fajne ciuchy,ale w Gda to sie bardzo rzadko zdarza :baffled:
Oj tak można za 50gr nawet body kupić,a jak za kg jest 5zł to ciuszków sporo wychodzi.

Do góry