reklama
azorek84
mama Amelii 2009
aguga06
Fanka BB :)
Dlatego ja wole kupować w ciuchci za małe pieniążki,a odzież sprowadzana z UK,Niemiec itd.I to mi się w UK podoba, że można tanio i fajnie się obkupić! A w PL to za lepszą jakoś ciucha, tak zdzierają, że człowiek 3 x pomyśli za nim kupi Masakra!
azorek84
mama Amelii 2009
bylam na wyprzedazy organizuja takie ze jak masz na zbyciu dzieciece ubranka zabawki maty gadzety nianie wozki itd to mozesz sie tam wystawic i wiekszos bodziakow np jest za 50p a niekotre po 30p najdrozej mnie wyniosly te zimowe pajace bo po 3 i 2.50 za sztuke;-):-) mamy jeszcze sunady market ale tam ostatnio takie rupcie wisza ze nawet tam nie zajechalam bo nie ma sensu normalnie.ciuszkowo jestem urzadzona nadal brak komody i wozka a wieczorem albo jutro dokleje zdjecia ubranek od kolezanki. samieszane wieksze na 3-6mcy albo 0-3 mcaI to mi się w UK podoba, że można tanio i fajnie się obkupić! A w PL to za lepszą jakoś ciucha, tak zdzierają, że człowiek 3 x pomyśli za nim kupi Masakra!
Tu w Gda, nawet za używane rzeczy z lumpexu trzeba dać więcej niż 50p=2.50zł za sztukę. Czytałam że macie u siebie takie lumpki że nawet po 1zl kupujecie fajne ciuchy,ale w Gda to sie bardzo rzadko zdarzaDlatego ja wole kupować w ciuchci za małe pieniążki,a odzież sprowadzana z UK,Niemiec itd.
reklama
aguga06
Fanka BB :)
Oj tak można za 50gr nawet body kupić,a jak za kg jest 5zł to ciuszków sporo wychodzi.Tu w Gda, nawet za używane rzeczy z lumpexu trzeba dać więcej niż 50p=2.50zł za sztukę. Czytałam że macie u siebie takie lumpki że nawet po 1zl kupujecie fajne ciuchy,ale w Gda to sie bardzo rzadko zdarza
Podziel się: