reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

No tak kolory wyglądają ładnie na zdjęcou, ale w rzeczywistości jeszcze lepiej :sorry2: Tak naprawdę to zielony, który wybraliśmy jest o wiele ładniejszy niż na zdjęciu bo odcień zieleni jest bardziej soczysty. Jest to limonkowa zieleń taka jak na tym zdjęciu
zieleń.jpg
A wózek już prowadziłam na targach oraz w sobotę przed zakupem i jestem z niego baaaaaardzo zadowolona. Ma duże pompowane kółka, które bardzo dobrze dają sobie radę z dużymi nierównościami na drodze (okolice sklepu były dobre do testów :tak:), lekko się go prowadzi, jest zwinny i w porównaniu do xlandera nad którym się zastanawialiśmy jest lżejszy.

reklama
Eliana, super, że wybór wózka macie już za sobą :-) wydaje się fajny i koniecznie daj znać jak już będziesz miała go w domku :-)

Jutrzenka w sumie na to nie spojrzałam, ale i tak potem planujemy kupić pewnie jakąś małą spacerówkę więc myślę, że z tym nie będzie kłopotu.
Co do kosmetyków ja zamierzam się zaopatrzyć w te rossmanowskie bo i tanie i podobno dobre. Zresztą teraz tez używam z tej firmy kremu na rozstępy i jestem zadowolona:tak:
Eliana fajny wózeczek szkoda, że u mnie jest taki niewielki wybór wózków:dry: No ja jeszcze muszę się zastanowić nad zakupem. A kiedy najlepiej kupić wózek?

Eliania gratuluje zakupu, fajny wozek. A kolor uniwersalny jakby co . A gdzie mozna wersje spacorowa zobaczyc??

Mamba a jak Ci si smaruje tym kremem na rozstepy. Ja go kupilam i zaraz poszlam po inny bo on wg mnie sie kiespko rozsmarowuje

Polcia ten Espiro Enzo wyglada super jak dla mnie !!!

co do kremu to Tormentiol jest tlusty i pewnie dlatego dobry ale dla mnie on potwoernie smierdzi

Ja dla mlodego używałam kosmetyków nivea a do pupy tylko i wyłącznie Tormentiol dla mnie on był nie zastapiony i zawsze pomagał:tak: mam nadzieje że przy drugim maleństwie też się sprawdzi.:tak:

a co ci podpowiada ze 5-6 mczne bobo bedzie chcialo tylko na Twoja buzke patrzec co??:-D widzialam po mlodej ze zadowolona byla jak mogla swiat ogladac a nie nas tylko :tak: pytajac inne mamay ktore znam tez dzieci wolaly przodem do kierunku jazdy jezdzic a mnei w zaden sposob to nie przeszkadzalao zeby sie na sek czy dwie zatrzymac podac smoczka np czy zerknac co robi. wieksoc budek ma te okienka wmontowane ze masz wglad na dzidzke caly czas:tak:

Eliana gratuluję zakupu wózka. Na szczęście ten ciężki wybór już za Wami :tak: My też mamy już wybrany, ale nie mogę się zdecydować na kolor :-p
Polcia fajny ten wózeczek!
A ja zamówiłam już komplet pościeli, materac i kocyk, no i nie mogę się doczekać aż przyjdą ;-) A w sobotę jedziemy po łóżeczko, które tez już mamy wybrane. Mam nadzieję, że do soboty będzie jeszcze na promocji, bo wychodzi dużo taniej niż na allegro nawet.

eliana - super, że taka decyzja i zakupu już za Tobą :-)

co do kosmetyków, to ja u Majki używałam Johnson's i Nivea Baby, a do pupy - sudocrem, który u nas sprawdził się doskonale :-) - jak widzę, co dzieciątko, to inne patenty, ale i pupa inna :-)

reklama
Do góry