reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

mnie przebidowali na aukcjach o wozek a z kasa se nie zaszleje niestety.....czekam nadal n aemail od producenta jaka gondole moge dopasowac do wozka po amelce:wściekła/y:chyba dzis do nich zadzwonie bo ilez mozna czekac na emaila:dry:
wiec odreagowalam wzielam kase pojechalam na wyprzedaz u nas raz w mcu robia takie ze tylko dzieciece rzeczy sa (wozki raczej w mega wygorowanych cenach jak na uzywane gdzie niektore uzywane po 2-3 dzieciach sa!!) wiec kupilam za 3.60 worek bodziakow i pizamek jeden kombinezonik misiowy za 3.00 i drugi cieplejszy za 2.80 wiec za 10Ł dokupilam braki ubrankowe. aaa i pare sweterkow kupilam bo po amelkownie to raczej letnie rzeczy mam bo ona z lipca. jak maz wroci to porobie zdjecia i wrzuce na forum. te po amelce beda ubrudzone na fotkach wyjdzie bo szastalam nimi najpierw w pudlach pozniej w workach znow w pudlach byly i sie wyswiechtaly sporo ale upiore i bedzie gicior:tak:
nosidelko nam sie sprawdzilo o takie
Photo0212.jpg

reklama
Dziewczynki powiedzcie mi czy waszym zdaniem ten kolor i wzór na wózku jest "babski" i nie nadaje się dla małego mężczyzny
http://wozki-dla-dzieci.com/tako-nix-2011-spacerowkagondola-fotelik-kurier-gratis-p-11095.html

uwielbiam kolor czerwony i groszki, dlatego mi się spodobał, ale wczoraj gdy go pokazałam siostrze śmiała się bym sie dobrze jeszcze zastanowiła czy chce "skrzywdzić" mego Juniora babskim wózkiem bo gdy w przyszłości zobaczy to na np zdjęciu może mieć mi za złe:-D oczywiscie mowiła to z przymrużeniem oka, ale tak się etraz sama zastanawiam

Ostatnia edycja:
musa mnie sie zdaje ze czerwien jest unisex raczej:tak: ja osobiscie bym sie nie krepowala woziol fajowy i faceta tez bym wsadzila w niego bez oporow bo ze co tylko granat blekit i zielen dla faceta??? albo czarny?? nieeee ja mysle ze spoko i facecika malego tez sie upchnie w czerwony:-D

Musa według mnie zarówno dla chłopca jak i dla dziewczynki może być czerwony wózek, ale ten z kropeczkami, który Tobie się podoba faktycznie bardziej pasuje do dziewczynki.

tez uwazam ze czerwony owszem pasuje dla chlopca (zreszta sama mam taki czerwono-bordowy z czarnym) ale te kropeczki to juz babskie :tak:. Przykro mi podzielam zdanie siostry

no te kropki trochę babskie są:sorry2:

mój brat jak był mały miał czerwoną kurtkę w granatowe kropki, wydlądął w niej jak wielka biedrona, na zdjęciach się widział, nie miał nam za złe;-)

a co wózków i ubranek ostatnio w ciucholandzie była śmieszna sytuacja, była kobitka z dzieckiem takim na oko rok do 18 mięsięcy, wózek ciemny dziecko ubrane w niebiesko zielone kolory. Sprzedawczyni zaczęła jej doradzać, że tu taki śliczny sweterek tu spodenki, ta pani mówi "Ale to są ubranka dla chłopca", sprzedawczyni na to "Na ale przecież to jest chłopiec", pani "nie dziewczynka", mina sprzedawczyni bezcenna:confused: i mówi "nie możliwe, wygląda jak chłopiec", pani "na prawdę?", sprzedwczyni "no tak, nie ma na sobie nic różowego":-):-):-) mama na to, że nie ubiera córy w róże i koniec.

Ostatnia edycja:
Musa, popieram poprzedniczki. Kolorystyka wózka przepiękna, ale groszki faktycznie trochę dziewczęce, choć sam kolor czerwony uważam za jak najbardziej unisex. To nawet na przykładzie ubrań - widziałaś gdzieś męskie t-shirty albo swetry czerwone w groszki? A damskie są:-)

Dla chłopca to może czerwony bardziej w takim wydaniu:
http://2o2.kei.pl/navi/mikado/corallo kopia.jpg
http://www.zabawkibobo.pl/img/192.JPG

Malinova, dobre! W zeszłym tygodniu byłam świadkiem odwrotnej sytuacji, w zielonym wózku siedziało dziecko (ok. roku) w dżinsach i fioletowym sweterku, podeszła do niego inna mama ze swoim dzieckiem i zachwytem "zobacz, jaka dziewczynka". Okazało się, że chłopiec:-D

PS. Zdjęcia wózka, które wrzuciłam w powyższych linkach, są nieprzypadkowe. To jeden z 2 modeli między którymi wybieram, a dziś się okazało, że koleżanka miała dla swojej córki taki sam i była z niego bardzo zadowolona, nie ma to jak posłuchać konkretnych opinii prawdziwego użytkownika. Jeszcze tylko muszę go na żywo obejrzeć:-)

reklama
noo już sobie wybiłam groszki z głowy, gdy pokazałam wózek mężowi spytał tylko "czy nie ma jakiegoś bardziej męskiego wzoru":-D:-D:-D:-D:-D:-D ale przy czerwieni pewnie pozostanę bo tez uważam że jest unisex:tak:
może kiedyś będę mieć córeczkę to się "wyżyję" w kupowaniu rzeczy w groszki:-D:-D

Do góry