reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

Aguga ja uzywalam Nivea Baby od pierwszych dni zycia.
Jonshona nie probowalam bo sporo slyszalam przypadkow uczulenia na te kosmetyki wiec od razu zdecydowalam na nivea

reklama
hmm wiesz ze nie pamietam, w sumie kuba nie mial problemow z odparzeniami wiec chyba jakos krotko musielismy smarowac skoro nie pamietam

tak jak patrze po zdjeciach to widze ze na przewijaku w pokoju oprocz chusteczek mokrych mam sudocram wiec pewnie tym ale jakos nie pamietam tego

Ja do ciała używałam oliwki Bambino, do kąpieli płynu Oilatum, a do pupci Alantan. I początkowo smarowałam przy każdej zmianie pieluszki, potem tylko po kupce, tak profilaktycznie. A później tak samo kosmetyki z Nivea i chyba ze wszystkiego byłam zadowolona.

Erde tygrysek świetny:-)
Aguga z kosmetyków dla dzidzi ja uzywałam najwiecej nivea sensitive, z odparzeniami nie mielismy w sumie rpoblemów i dość szybko zaczelismy tylko pudrować małego a jak cos drobnego wyskoczyło to uzywaliśmy Linomagu i do teraz stosujemy np. przy jakis biegunkach.
Nie uzywalam zadnych oliwek do ciałka tylko mleczko po kąpieli tez z Nivea bo oliwki nie maja ostatnio dobrych opini.

Dziewczyny super, że piszecie o kosmetykach będzie mi łatwiej coś wybrać bo jest tyle tego na rynku, że aż w oczach się mieni.
A ja jestem bardzo szczęśliwa bo w sobotę zamówiliśmy wózek, fotelik samochodowy do niego bazę i nie ma już odwrotu :tak:Jeden z trudniejszych wyborów dokonany. A wózek kupiliśmy ten o którym ostatnio pisałam. Jest to TUTEK TAMBERO Tutek - wózki dziecięce, łóżeczka dziecięce, mebelki dziecięce, akcesoria dziecięce. Odwiedź nas... w kolorze czarno zielonym, ale nadal się zastanawiam czy dobry kolor wybrałam :sorry2: Jak już będzie w domu to zrobię zdjęcia i wkleję. Oczywiście bez ciuszków się nie obyło, ale zdjecia wkleję później :blink:

reklama
ładny wózio. Jak już się zdecydujesz na marketo ciężko na kolor hehehehe. Wszystkie kolorki mają fajne bo nie są mdłe i fajnie kontrastowe. Jak będziesz go miała w domku to powiedz nam jak wrażenia z prowadzenia;-)

Do góry