reklama
majuska
Fanka BB :)
erde ubranka super tygrys rewelka
A jak zmierzyć rozmiar tych osłonek na brodawki :-( piersi mam duże, ale brodawki chyba średnie - nigdy się nad tym nie zastanawiałam....
Póżnica między nimi polega na szerokości części z wypustką do ssania dla dziecka-im większa tym większa część do ssania
.Najlepiej porównać wymiary aptece ,,lub sklepie dla dziec
a kupić ten sam model przez aukcję
Np medela ma taką rozmiarowkę
medela Osłonki na brodawki piersi Contact M 20 mm (2402386008) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.,
rozmiar następny
medela Osłonki na brodawki piersi Contact S 16 mm (2402385961) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ostatni
http://allegro.pl/medela-oslonki-na-brodawki-piersi-contact-m-20-mm-i2402386008.htmli
żeby nie mieszać wymiarówka firmy Avent
Silikonowe osłonki piersi AVENT - standard
przybliżone wymiary
:Średnica podstawy stożka wynosi 21mmWysokość stożka wynosi ok 17mm
Górna część stożka ma średnicę ok 13 mm
#######
Silikonowe osłonki piersi AVENT - małe
Przybliżone wymiary:
Średnica podstawy stożka wynosi ok 15mm
Wysokość stożka wynosi ok 17mm
Górna częśc stożka ma średnicę ok 10 mm
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Erde tygrysek super i jak tak was czytam to czuję coraz bardziej presję i muszę w końcu zacząc kupować te wszystkie rzeczy Bo jestem daleko w lesie .
A ja jeszcze raz wrzucam link do mojego wybranego wózka
NOWOŚĆ!!! WÓZEK ETNO PASKI/DENIM+FOTEL+TORBA!!! (2405762081) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A ja jeszcze raz wrzucam link do mojego wybranego wózka
NOWOŚĆ!!! WÓZEK ETNO PASKI/DENIM+FOTEL+TORBA!!! (2405762081) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
majuska
Mamba_2008 bardzo fajny wózeczek wybrałaś mam nadzieje że spełni twoje oczekiwania;-)
nakładki też nie pamiętam z jakiej firmy mam jak wróce to kukne z ciekawości.
kociakowo się zrobiło
nakładki też nie pamiętam z jakiej firmy mam jak wróce to kukne z ciekawości.
kociakowo się zrobiło
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Erde udane łowy !!
Mamba wyglada fajnie, zwlaszcza gondola.
Ale patrzylas go na zywo, mi sie ze zdjecia wydaje ze on dlugo nie posluzy, strasznie krotko sie wydaje na nogi w spacerowce. Wiekszy maluch bedze mial albo kolana pod broda ale bedzie sie musial uderzac o podnozek bo on jest czescia siedziska. Chyba praktyczniejsze jest rozwiazanie jak podnozek jest elementem wozka bo wtedy starsze dziecko bez problemu moze jezdzic. A tak to szybko wyrosnie z tego wozka. No chyba ze na krotko go planujesz a potem inny to ok, wyglada ladnie.
a np w tym podnozek jest miedzy kolami i do 3 lat jak z reguly sa przeznaczone wozki dziecko pojedzi (ewentulanie do 20kg, zalezy co bedzie szybciej hehe) a w takich z podnoszkiem przy siedzisku to watpie
przykladowy wozek z podnozkiem na stelazu
http://allegro.pl/2-w1-wozek-akjax-bigstar-gratisy-producent-i2406755433.html
i x-lander tez tak ma i kuba ponad 4 lata mogl spokojnie jezdzic bo nozki zwiasaly z siedziska i nie udrzaly o wystajaca krawedz a potem stawial na podnozku
to oczwiscie nowa kolecja, nasz jest z 2007r.
http://allegro.pl/x-lander-xa-2012-2013-spiworek-parasolka-gratis-i2397295259.html
Mamba wyglada fajnie, zwlaszcza gondola.
Ale patrzylas go na zywo, mi sie ze zdjecia wydaje ze on dlugo nie posluzy, strasznie krotko sie wydaje na nogi w spacerowce. Wiekszy maluch bedze mial albo kolana pod broda ale bedzie sie musial uderzac o podnozek bo on jest czescia siedziska. Chyba praktyczniejsze jest rozwiazanie jak podnozek jest elementem wozka bo wtedy starsze dziecko bez problemu moze jezdzic. A tak to szybko wyrosnie z tego wozka. No chyba ze na krotko go planujesz a potem inny to ok, wyglada ladnie.
a np w tym podnozek jest miedzy kolami i do 3 lat jak z reguly sa przeznaczone wozki dziecko pojedzi (ewentulanie do 20kg, zalezy co bedzie szybciej hehe) a w takich z podnoszkiem przy siedzisku to watpie
przykladowy wozek z podnozkiem na stelazu
http://allegro.pl/2-w1-wozek-akjax-bigstar-gratisy-producent-i2406755433.html
i x-lander tez tak ma i kuba ponad 4 lata mogl spokojnie jezdzic bo nozki zwiasaly z siedziska i nie udrzaly o wystajaca krawedz a potem stawial na podnozku
to oczwiscie nowa kolecja, nasz jest z 2007r.
http://allegro.pl/x-lander-xa-2012-2013-spiworek-parasolka-gratis-i2397295259.html
Ostatnia edycja:
reklama
aguga06
Erde śliczne ubranka kupiłaś,a ten pajac to wymiata.
Co do osłonek to tutaj nie o wielkość piersi raczej chodzi ,a sutki jakie się ma bo jak za krótkie to nie będą sięgać do końca i niunia złapie samą końcówkę osłonki bez zawartości.
Jakich kosmetyków będziecie używały u maluszków?Ja już dobrze nie pamiętam co przy synku kupowałam.Te kosmetyki z Rossmana BabyDream są dobre?
Co do osłonek to tutaj nie o wielkość piersi raczej chodzi ,a sutki jakie się ma bo jak za krótkie to nie będą sięgać do końca i niunia złapie samą końcówkę osłonki bez zawartości.
Jakich kosmetyków będziecie używały u maluszków?Ja już dobrze nie pamiętam co przy synku kupowałam.Te kosmetyki z Rossmana BabyDream są dobre?
Ostatnia edycja:
Podziel się: