reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy na zakupach

No cóż ja również nikomu nie chciałam sprawić przykrości...mało to razy się spieramy w róznych kwestiach i jakoś nikt się nie obrażał.

edit.
dzięki za opinie, rozglądam się rownież za używkami. Mam jedną na oku za 320 zł więc malutko a w stanie całkiem niezłym. A potem pewnie zainwestuje w fajniejszą spacerówkę jak ta się nie sprawdzi.
Kusi mnie ten nowy wózeczek no ale zobaczymy;-)

Ostatnia edycja:
reklama
No cóż ja również nikomu nie chciałam sprawić przykrości...mało to razy się spieramy w róznych kwestiach i jakoś nikt się nie obrażał.

zwlaszcza o L4 :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam,
wydaje mi sie, ze niepotrzebnie wyszedl caly ten balagan. Ja skomentowalam posta mojej forumowej kolezanki bo ja znam. Skomentowalam jej odczucia, nie byly mi potrzebne dowody czyli przeczytanie tego, co jej radzilyscie. Ona sie wyzalila, ja skomentowalam. Mamy do tego prawo. Kazdej z nas moze wzroslo niepotrzebnie cisnienie. Absolutnie nie pisalam, ze ktoras z Was jest chamka, jak to zostalo napisane na CPP, stwierdzilam chamskie zachowanie powtarzam na postawie posta kolezanki i jej odczuc. Jesli ktokolwiek poczul sie urazony-przepraszam i wolalabym nie kontynuowac tego tematu na CPP, bo to specyficzny watek. Pozdrawiam wszystkie i zycze powodzenia!

ale musisz przyznac ze to nie do konca bylo tak jak zostalo Wam przedstawione.
ale trzeba miiec honor zeby sie przyznac i przeprosic. Milo ze zajrzalas i wyrazilas swoje zdanie
Rowniez zycze powodzenia

jutrzenka można zabrać dziecko w nosidełku do auta i zawieźć do lekarza, miałam na myśli awaryjne sytuacje kiedy gondola okazuje się niezastąpionym środkiem transportu. Takie, które mogą się, a lepiej jak się nie zdarzają.
Poza tym do werandowania czy czasami nawet "pokołysania" dziecka w domu się przydaje.
sonkaa "ładnym zakończeniem tematu byłyby jednak przeprosiny za niesłuszne obsmarowanie nas na innym wątku" zgadzam się, ale już nawet nie chcę takich wymuszonych przeprosin.
I tyle :-)

o rany żeby na zakupowym takie emocje...:-)myśle że pytanie o gondole nie było takie głupie i może ze dwie wypowiedzi były zbyt prześmiewcze i koleżanka miała prawo poczuć sie urażona,natomiast prawdą jest że dla kogoś kto uczestniczy w forum nie byłoby to obraźliwe bo nie raz bywają tu dyskusje o podwyższonej temperaturze i poprostu wszystkie dziewczyny już tyle czasu sie znają ze można sobie pozwolić na wypowiedzi "kawa na ławe".
A pisanie na innym forum jest zagraniem jak z podstawówki.

Jutrzenko aż sprawdziłam co tam nabrechtałam ale nie wiem...proszę o oświecenie bo u mnie z myśleniem ostatnio ciężko:zawstydzona/y:

zwlaszcza o L4 :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

ale musisz przyznac ze to nie do konca bylo tak jak zostalo Wam przedstawione.
ale trzeba miiec honor zeby sie przyznac i przeprosic. Milo ze zajrzalas i wyrazilas swoje zdanie
Rowniez zycze powodzenia

Zajrzalam, ale nie przeczytalam, bo to nie ma znaczenia. Aniunnia tak to odczula, a ja skomentowalam. Czasem ktos moze poczuc sie urazony blahostka.

Gatta ;-) spoko .Ładnie się zachowałaś :tak::tak::tak:

Zakończmy już ten temat bo robi się nie przyjemnie na wątku :-p.A takie osoby to jeszcze nie raz spotkamy na naszej drodze więc szkoda naszych nerwów.

Miałam nadzieję,że dziś kurier przyjedzie ,ale raczej już dziś po ptakach :dry:

Można prać ubranka dzidzi w vizirze sensitiv?Ja chyba nie będę kupowała proszku dla dzieci tylko płukać będę w płynie dla dzieci(proszę nie linczujcie mnie:-D:-D) :-D:-D

reklama
Przyznaję się bez bicia, ze nie mam pojęcia. Hanki ciuchy na początku prałam w Dzidziusiu a potem stopniowo schodziliśmy na zwykły.

Do góry