reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

MalinowaP - dokładnie taki przewijak jak na linku do Allegro - ze słonikiem miałam dla Majki, aż mnie zalała fala wzruszenia, jak go otworzyłam :-) - coś łatwo się wzruszam ostatnio

reklama
Ale śliczności kupiłyście!

sonkaa, zdradź tajemnicę, skąd te frotkowe półśpiochy?

Patelnia przetestowana. Smażyło się super, nic nie przywiera. Liczyłam tylko na to, że z myciem będzie podobnie, tzn. że wystarczy przetrzeć i już, ale aż tak nie było. Ale może to dlatego, że nie umyłam jej od razu, zdążyła trochę wyschnąć. W każdym razie jestem zadowolona. Taką mam: BIALETTI Patelnia Aeternum z powłoką ceramiczną 26 cm RED LINE :: Domowy Skarbiec

sonkaa mam to samo:baffled: Dziś się wzruszyłam czytając w gazecie "Dziecko" list od mamy, która ma problem z karmieniem piersią i regularnie popłakuję sobie na serialach...
Mamba na dorosłe ptaszki są inne daszki :-p albo gniazdka :zawstydzona/y:.
Super kaftaniki! (mam taki materiał na rogówce jak Twoja kanapa :-D)
erde opinia dobra więc pewnie i ja zakupię :-)

Ten daszek mnie rozbawił buahahahaha
Śliczne ciuszki kupiłyście
Malinowa przewijak super okazja

Ja dzisiaj tak się zastanawiałam gdzie lepiej kupić osłonki na piersi,wkładki laktacyjne itd.Zamawiać na allegro czy lepiej po sklepach pochodzić.
Czy któraś mama wie ile kosztują wkładki laktacyjne w sklepie???

reklama
Sonkaa śliczne ciuszki zakupiłaś:-)
Malinowa P. daszek na ptaszek super sprawa jak dołącze w poniedziałek do klubu hot doga to zastanowie się nad zakupem poważnie;-) a tych przewijaków było więcej? bo też bym pojechała kupić, to u nas w Głogowie?

Do góry