reklama
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
No przewijak niezła cena, ja na szczęśćie dostałam całkiem nowy, więc nie kosztował mnie NIC;-) Ten daszek na ptaszek to tylko wersja dla maluchów?
A ja wrzucam kaftaniki z niedrapkami a ciążowe rzeczy może później.Zobacz załącznik 471008Zobacz załącznik 471009
A ja wrzucam kaftaniki z niedrapkami a ciążowe rzeczy może później.Zobacz załącznik 471008Zobacz załącznik 471009
erde
Szczęśliwa Mama :]
Ale śliczności kupiłyście!
sonkaa, zdradź tajemnicę, skąd te frotkowe półśpiochy?
Patelnia przetestowana. Smażyło się super, nic nie przywiera. Liczyłam tylko na to, że z myciem będzie podobnie, tzn. że wystarczy przetrzeć i już, ale aż tak nie było. Ale może to dlatego, że nie umyłam jej od razu, zdążyła trochę wyschnąć. W każdym razie jestem zadowolona. Taką mam: BIALETTI Patelnia Aeternum z powłoką ceramiczną 26 cm RED LINE :: Domowy Skarbiec
sonkaa, zdradź tajemnicę, skąd te frotkowe półśpiochy?
Patelnia przetestowana. Smażyło się super, nic nie przywiera. Liczyłam tylko na to, że z myciem będzie podobnie, tzn. że wystarczy przetrzeć i już, ale aż tak nie było. Ale może to dlatego, że nie umyłam jej od razu, zdążyła trochę wyschnąć. W każdym razie jestem zadowolona. Taką mam: BIALETTI Patelnia Aeternum z powłoką ceramiczną 26 cm RED LINE :: Domowy Skarbiec
sonkaa piękności :-)
Mam dla Ciebie propozycję, jak i dla wszystkich mam z klubu hod doga ;-)
Daszek na Ptaszek | AKCESORIA i MASKOTKI | Oferta | Peticado
oj znam te fontanny w trakcie przewijania.. ale ja sie wycwaniłam i zawsze kładłam Kaja na pieluszce tetrowej i zawsze go nią okrywałam co zdawało egzamin.
Też mnie zastanawia czego to nie wymyślą żeby zarobić na nakręconych rodzicach
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
sonkaa mam to samo Dziś się wzruszyłam czytając w gazecie "Dziecko" list od mamy, która ma problem z karmieniem piersią i regularnie popłakuję sobie na serialach...
Mamba na dorosłe ptaszki są inne daszki albo gniazdka .
Super kaftaniki! (mam taki materiał na rogówce jak Twoja kanapa )
erde opinia dobra więc pewnie i ja zakupię :-)
Mamba na dorosłe ptaszki są inne daszki albo gniazdka .
Super kaftaniki! (mam taki materiał na rogówce jak Twoja kanapa )
erde opinia dobra więc pewnie i ja zakupię :-)
erde - półśpiochy u tego sprzedawcy, jeszcze są w róznych rozmiarach i inne tanie ciuszki jak wejdziesz na wszystkie jego przedmioty :-)
MIĘCIUTKIE półśpiochy r.68 FROTTE jesień ziel (2333174445) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
MIĘCIUTKIE półśpiochy r.68 FROTTE jesień ziel (2333174445) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
aguga06
Ten daszek mnie rozbawił buahahahaha
Śliczne ciuszki kupiłyście
Malinowa przewijak super okazja
Ja dzisiaj tak się zastanawiałam gdzie lepiej kupić osłonki na piersi,wkładki laktacyjne itd.Zamawiać na allegro czy lepiej po sklepach pochodzić.
Czy któraś mama wie ile kosztują wkładki laktacyjne w sklepie???
Śliczne ciuszki kupiłyście
Malinowa przewijak super okazja
Ja dzisiaj tak się zastanawiałam gdzie lepiej kupić osłonki na piersi,wkładki laktacyjne itd.Zamawiać na allegro czy lepiej po sklepach pochodzić.
Czy któraś mama wie ile kosztują wkładki laktacyjne w sklepie???
reklama
oluska88
Sonkaa śliczne ciuszki zakupiłaś:-)
Malinowa P. daszek na ptaszek super sprawa jak dołącze w poniedziałek do klubu hot doga to zastanowie się nad zakupem poważnie;-) a tych przewijaków było więcej? bo też bym pojechała kupić, to u nas w Głogowie?
Malinowa P. daszek na ptaszek super sprawa jak dołącze w poniedziałek do klubu hot doga to zastanowie się nad zakupem poważnie;-) a tych przewijaków było więcej? bo też bym pojechała kupić, to u nas w Głogowie?
Podziel się: