reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

Mi siostra też mówiła, że w reserved widziała same ciut większe rozmiary. Ja nie sprawdzałam bo nie miałam żadnego po drodze. I widzę dziewczyny, że na prawdę cudne rzeczy wynajdujecie w SH i to często nówki. U mnie w mieście wieki nie byłam a w Wawie chyba trzeba wiedzieć, gdzie iść, a te najbardziej oblegane z tego co pamiętam to od razu wszystko schodziło. Albo ja jakiegoś pecha mam i nie potrafię "polować" :zawstydzona/y:

reklama
Malinowa_P- nigdy w życiu papierosa w ustach nie miałam ,wiec Ci nie przytaknę :-D ale mogę do porównać do odmawiania sobie słodyczy -bo to chyba mój największy nałóg :-D

muszę przyznać się do błędu - na pytanie o skarpetki napisałam, że oczywiście 100% bawełny powinny mieć, ale nie dawało mi to spokoju i zaczęłam sprawdzać i .... maja te kilka % eleastanu np. przepraszam za wprowadzenie w błąd :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: - natomiast ubranka kupuje tylko 100% bawełny - jeśli chodzi o bodziaki i to co na ciałko - to nie ma innej opcji u mnie :-)
Czyli moja filozofia miała sens:happy2:

Polcia, zakupy rewelacja, a tą sukienkę to chyba identyczną ostatnio w komisie widziałam i się nad nią zastanawiałam (mam opory przed kupowaniem dziewczęcych ubranek, dopóki kolejna wizyta nie potwierdzi płci, skusiłam się tylko na kilka sztuk na razie). Zaraz się okaże, że w poznańskim komisie upolowałaś!

hej
musze powiedziec ze jesli chodzi o przedmioty dla bejbika, to pierwsze koty za płoty...
wczoraj kupilismy łóżeczko z materacem (nieobsiusianym) w zadawalającym mnie stanie za 100zeta. A parę dni wczesniej na ang ebayu kupiłam torbę skip hop z dwoma kieszeniami na wózek. W PL jest ona do dostania za ok 240zł, a na ebayu.uk jedna zostala wylicytowana za 30 funtow(ok 160-170zł). Koleżanka mi ją poleciła, powiedziala ze jest bardzo pakowana i dobrze sie trzyma na wózku :cool2:

sandrik proszę daj jakiegoś linka do tej torby bo jestem ciekawa
:-)

Malinowa, Polcia, Zumba - śliczne ciuszki

chyba skoczę do Tesco skoro są bodziaki w promocji, bo z tego co pamiętam ładniutkie mają

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry