reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Mi siostra też mówiła, że w reserved widziała same ciut większe rozmiary. Ja nie sprawdzałam bo nie miałam żadnego po drodze. I widzę dziewczyny, że na prawdę cudne rzeczy wynajdujecie w SH i to często nówki. U mnie w mieście wieki nie byłam a w Wawie chyba trzeba wiedzieć, gdzie iść, a te najbardziej oblegane z tego co pamiętam to od razu wszystko schodziło. Albo ja jakiegoś pecha mam i nie potrafię "polować" :zawstydzona/y:

reklama
Malinowa_P- nigdy w życiu papierosa w ustach nie miałam ,wiec Ci nie przytaknę :-D ale mogę do porównać do odmawiania sobie słodyczy -bo to chyba mój największy nałóg :-D

muszę przyznać się do błędu - na pytanie o skarpetki napisałam, że oczywiście 100% bawełny powinny mieć, ale nie dawało mi to spokoju i zaczęłam sprawdzać i .... maja te kilka % eleastanu np. przepraszam za wprowadzenie w błąd :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: - natomiast ubranka kupuje tylko 100% bawełny - jeśli chodzi o bodziaki i to co na ciałko - to nie ma innej opcji u mnie :-)
Czyli moja filozofia miała sens:happy2:

Polcia, zakupy rewelacja, a tą sukienkę to chyba identyczną ostatnio w komisie widziałam i się nad nią zastanawiałam (mam opory przed kupowaniem dziewczęcych ubranek, dopóki kolejna wizyta nie potwierdzi płci, skusiłam się tylko na kilka sztuk na razie). Zaraz się okaże, że w poznańskim komisie upolowałaś!

hej
musze powiedziec ze jesli chodzi o przedmioty dla bejbika, to pierwsze koty za płoty...
wczoraj kupilismy łóżeczko z materacem (nieobsiusianym) w zadawalającym mnie stanie za 100zeta. A parę dni wczesniej na ang ebayu kupiłam torbę skip hop z dwoma kieszeniami na wózek. W PL jest ona do dostania za ok 240zł, a na ebayu.uk jedna zostala wylicytowana za 30 funtow(ok 160-170zł). Koleżanka mi ją poleciła, powiedziala ze jest bardzo pakowana i dobrze sie trzyma na wózku :cool2:

sandrik proszę daj jakiegoś linka do tej torby bo jestem ciekawa
:-)

Malinowa, Polcia, Zumba - śliczne ciuszki

chyba skoczę do Tesco skoro są bodziaki w promocji, bo z tego co pamiętam ładniutkie mają

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry