reklama
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Ja kaftaników nie za bardzo trawię bo się podwijają.U mnie będzie taki zestaw.
Body na długi rękaw + półśpiochy
Body na dł.rękaw plus śpiochy
Body na krótki rękaw bądź body na ramiączka i na to pajac
Zumba ja tak samo jak Aguga.
Od poczatku zakladalam bodziaki i to pepuszkowi nie przeszkadzalo.
Ja dzis bylam w Lidlu, wzielam jedna z tych bluzek co byly dzis do kupienia i sukienke.
A najlepsze jest to za ja na swoja sznaowna d.... i spory brzuch przy wadze prawie 70kg wzielam S i jest dla mnie luźna. O rany mowie Wam jaka rozmiarowka. A bluzke wzielam L i jest akurat, moze gora na miesiac
a nie wiem czy slyszalyscie o karcie Rossne z Rosmana.
Rossnę!
Wystarczy isc do sklepu i wziac. LEza przy kasach. Zarejestrowac sie i juz macie -3% za zakupy dla dziecka a jak sie zrobi zakupy bodajze raz na kwartal co wtedy wzrasta o kolejny 1% i tak az do 10%.
Tylko z rejestracją trzeba poczekac do narodzin dziecka niestety, no chyba ze sie ma dziecko w wieku 0-36m-cy. Ja juz nie mam bo moje starsze ale niektore z Was maja
Tesco u nas niestety male, tzn supermarket bo w centrum miasta takze ciuszkow nie ma.
a i bylam wczoraj w Carrefourze, u nas nie bylo tych przewijakow.
za to kupilam choc w tym miesiacu mialam juz nie kupowac 3 rzeczy bo ceny byly fajne.
Ostatnia edycja:
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Ja wlasnie tez myslalam o takich kombinacjach zeby dzidziolce bylo jak najlepiej
Ogolnie
Body z krotkimi rekawkami
+ cos na 'zasloniecie dolu'[polspiochy, spodenki ze skarpetkami, rajtki]
+ cos na gore [bluze, swetry, bluzki z dl rekawkami]
1) body [kr rekaw] + polspiochy/spodenki ze skarpetkami
2) body [kr rekaw] + pajacyk
Tylko wlasnie do tego pierwszego zestawu mi brakuje czegos 'na gore' a raczej mi wszyscy odradzaja kaftaniki :///
Ogolnie
Body z krotkimi rekawkami
+ cos na 'zasloniecie dolu'[polspiochy, spodenki ze skarpetkami, rajtki]
+ cos na gore [bluze, swetry, bluzki z dl rekawkami]
1) body [kr rekaw] + polspiochy/spodenki ze skarpetkami
2) body [kr rekaw] + pajacyk
Tylko wlasnie do tego pierwszego zestawu mi brakuje czegos 'na gore' a raczej mi wszyscy odradzaja kaftaniki :///
Hej, my też powolutku zaczynamy pierwsze zakupy.
Niesamowite, wciąż nie mogę uwierzyć że to dla naszego Maluszka!!! Coraz bardziej dręczy mnie to że nie wiemy kto siedzi w brzuszku. Mam przeczucie że to synek ale jakaś niepewność zostaje a ciuszki dla dziewczynek kuszą
Kupiłam body z długim rękawkiem w Lidlu, 5 szt body z krótkim w C&A- polecam za 5 szt 29,90.
Rękawiczki w tesco -2 pary 7 zł- Pani przy kasie powiedziała że mam 30 dni na wymianę tej ODZIEŻY gdyby coś było nie tak.
Na dzień dziecka dostaliśmy od moich rodziców słodki rożek z aplikacją malutkiej żyrafki i spodenki.
I to tyle.
Czekam na wizytę u siostry żeby zobaczyć co tam u niej zostało po dzieciach ale u niej ospa panuje więc muszę czekać
Niesamowite, wciąż nie mogę uwierzyć że to dla naszego Maluszka!!! Coraz bardziej dręczy mnie to że nie wiemy kto siedzi w brzuszku. Mam przeczucie że to synek ale jakaś niepewność zostaje a ciuszki dla dziewczynek kuszą
Kupiłam body z długim rękawkiem w Lidlu, 5 szt body z krótkim w C&A- polecam za 5 szt 29,90.
Rękawiczki w tesco -2 pary 7 zł- Pani przy kasie powiedziała że mam 30 dni na wymianę tej ODZIEŻY gdyby coś było nie tak.
Na dzień dziecka dostaliśmy od moich rodziców słodki rożek z aplikacją malutkiej żyrafki i spodenki.
I to tyle.
Czekam na wizytę u siostry żeby zobaczyć co tam u niej zostało po dzieciach ale u niej ospa panuje więc muszę czekać
No to ja jestem po tesco i nic nie widziałam godnego uwagi.
Starszej kupiłam spódniczkę ze świnką peppa. Przeceniona z 55 na 38. Będzie jak znalazł na nowy rok w przedszkolu.
Potem wpadłam do pepco. I udało mi się kupić 3 pajace welurowe. Nawet ceny dośc przystępne od 14,99 do 24,99. Fotek nie wkleję bo nie mam jak niestety;/
Starszej kupiłam spódniczkę ze świnką peppa. Przeceniona z 55 na 38. Będzie jak znalazł na nowy rok w przedszkolu.
Potem wpadłam do pepco. I udało mi się kupić 3 pajace welurowe. Nawet ceny dośc przystępne od 14,99 do 24,99. Fotek nie wkleję bo nie mam jak niestety;/
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
ja wczoraj mialam chec wpasc do Pepco/ Pojechalam do galerii w ktorej jest i akurat wczoraj bylo zamkniete. Nie wiem czy przy niedzieli wogole jest zamkniete czy akurat wtedy co ja bylam to mieli przerwe
reklama
aguga06
Fanka BB :)
Jutrzenka śliczne ciuszki kupiłaś.Zapomniałam już -będziesz miała 2-go synka też?
Co do pępuszka to ja od razu bodziaki zakładałam już w szpitalu i pępek odpadł po nie całym tygodniu . U nas w szpitalu po urodzeniu kąpią dziecko i wkładają golutkie w swoje rożki,ale później jak już trochę się oddechu złapie to można przebrać po swojemu.
Co do pępuszka to ja od razu bodziaki zakładałam już w szpitalu i pępek odpadł po nie całym tygodniu . U nas w szpitalu po urodzeniu kąpią dziecko i wkładają golutkie w swoje rożki,ale później jak już trochę się oddechu złapie to można przebrać po swojemu.
Podziel się: