reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

Tak patrzę na Wasze zdobycze zakupowe i zapasy i przerażona trochę jestem :szok: My mamy dopiero w sumie jakieś 10sztuk ubranek, ręczniczek, 3 czapeczki i dwie pary skarpetuś... Jakoś nie mam czasu ani chęci na zakupy, poza tym nie za bardzo jeszcze ogarnęłam mieszkanie i żywcem nie mam gdzie ulokować rzeczy Moniki :zawstydzona/y: Coś czuję, że będę mieć gorący wrzesień...

reklama
Muszę się szybko podzielić nowym zakupem w rewelacyjnej cenie. Taki przewijak https://cebababy.pl/nadstawka_krotka-33.html kupiliśmy dziś w carrefourze za 20zł!! (tego producenta). Nie wiem skąd taka cena :eek:
O kurczę, faktycznie okazja!

A my też już po zakupach, dzisiaj było bardziej praktycznie i niestety kosztownie. Kupiliśmy nowe regały na książki, bo od czasu jak się urządzaliśmy przybyło ich tyle, że już nie ma gdzie trzymać. A skoro w najbliższym czasie z powodu dzidziusia będę robić remanent w szafach i szafkach, to rozwiążemy od razu i ten problem.

Kupiłam też sobie w końcu patelnię ceramiczną (do tej pory używałam tylko teflonowych). Będę dziś ją chrzcić plackami ziemniaczanymi:-)

Paja ja mam jedno body i jednego rampersa....więc jeszcze bardziej w polu jestem:-D
Czekam na ciuszki od rodzinki, a potem liczę na 1 wypłate w lipcu to coś kupię. Pierwsze co to chyba sobie jakies koszule bo nigdy nie wiadomo kiedy trzeba będzie (miejmy nadzieje że nie) na jakąś obserwacje. Te co mam nie bardzo nadaja sie do szpitala heheheh

erde - jak tam patelnia?
MalinowaP - superokazja - gratuluję :-)

a ja tez mam parę nowych ubranek dla Michasia

welurowe dresiki
i2skjt.jpg

bodziaczki
9pxun8.jpg

292b4tc.jpg

frotkowy kaftanik
dh06p.jpg

i frotkowe półśpiochy :-)

2url06p.jpg

co też ludzie nie wymyślą :-D:-D:-D
obawiam się, że po kilkunastu praniach trudno będzie wycelować tą czapeczką szybko i sprawnie :-)

sonkaa piękności :-)
Mam dla Ciebie propozycję, jak i dla wszystkich mam z klubu hod doga ;-)
Daszek na Ptaszek | AKCESORIA i MASKOTKI | Oferta | Peticado
buahaha padłam początkowo myślałam że to jakieś jaja :-D:-D:-D, pierwszy raz o czymś takim słyszę i widzę, już nie mogę się doczekac aż mężowi to pokażę, czego to jeszcze nie wymyślą, choć jestem ciocia 4 chłopców i wiem ze podczas przewijania "fontanna" to norma:-)
a ten przebijak w carefour to w jakaś promocja? a jeśli tak do kiedy trwa?

reklama
Do góry