reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

Bellka piękna ta sukienka .
Lorelain aż łezka się zakręciła takie to słodkie co kupiłaś.
Syneczki ja na razie też się boję,czekam do następnej wizyty i jeśli będzie wszystko dobrze to będę po woli kupowała rzeczy dla bobaska.

reklama
Wiecie, że mnie nawet do tych ciuszków tak nie ciągnie, jak do innych gadżetów. Jestem na etapie oglądania pościeli i innych łóżeczkowych akcesoriów. Muszę przyznać, że większość jest strasznie kolorowa i jakoś nie w moim guście. Dobrze, że mam jeszcze dużo czasu:-) Ale tak jak duża część z Was, wstrzymuję się jeszcze z zakupami, oglądam tylko wszystko namiętnie:-p

Mamy czas na zakupy;-)
Powiem wam, że ja mam praktycznie całą wyprawkę. Będę musiała kupić tylko łóżeczko i materacyk i ew. jakieś drobiazgi. I aż mi smutno z tego powodu.
Nawet gdzieś schowany laktator mam...
I zazdroszczę wszystkim, którzy nic jeszcze nie mają;-)

Zapominajka - ja też mam prawie wszystko ciuszki po Mikołaju takie to pół roczku uniwersalne mam nadzieje i bardzo chce żeby to byla dziewczynka to ewentualnie dokupie trochę różu:cool2: . Musze tylko kupic nowy wózek bo tamten sprzedałam i wanienke bo m połamał a tak to prócz kosmetyków i piluszek to wszystko mam :tak:

Ja mam wózek,fotelik ,kocyki,pościel i ciuszki tylko w tych małych rozmiarach nie mam chyba nic,wanienkę też mam. Dużo rzeczy nie będę kupować z najważniejszych to te ubranka i łóżeczko.
Zapominajka a ile wydatków Cię ominie ;-)Z jednej strony fajnie,że się wszystko ma ,ale z drugiej fajnie jest wybierać,przebierać takie rzeczy dla maluszka

Aguga własnie dlatego zazdroszczę tym, która nic nie mają. Ja mam wózek, ubranka na pierwszy rok, bujaczki, foteliki. Praktycznie wszystko.

ja tez mam sporo rzeczy ... ale teraz chce dokupic takie na które wtedy szkoda było mi pieniędzy np. poduszka do karmienia, laktator elektroniczny, huśtawkę albo wypasiony leżaczek itd.

mam łóżeczko, ale kupie nowy materac bo czytałam że nie powinien być używany ... nowiutką pościel pomimo że mam kilka kompletów, ale chce żeby dziecko miało coś swojego, nowego.

Ubranek mam peeeeeeeeeełno, ale jak bedzie dziewczynka to nie mam nic różowego bo w rodzinie sami chłopczyki.

Mam wózek , ale musze dokupic gondole i fotelik, ale to jzu mam ugadane z koleżanką bo ma nawet w tym samym kolorze co moja spacerówka. Jakby była dziewczynka to tez odkupie od niej troche ubranek zwłaszcza że jej córeczka tez z października wiec trafiło sie idealnie :-)

reklama
No ja tez karuzelke musze kupić:tak:
Niby sporo rzeczy już mamy po starszych dzieciach ale jednak trochę trzeba będzie dokupić.Mam nadzieje że będą to różowe gadżety;-)

Do góry