reklama
erde
Szczęśliwa Mama :]
Wiecie, że mnie nawet do tych ciuszków tak nie ciągnie, jak do innych gadżetów. Jestem na etapie oglądania pościeli i innych łóżeczkowych akcesoriów. Muszę przyznać, że większość jest strasznie kolorowa i jakoś nie w moim guście. Dobrze, że mam jeszcze dużo czasu:-) Ale tak jak duża część z Was, wstrzymuję się jeszcze z zakupami, oglądam tylko wszystko namiętnie
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Mamy czas na zakupy;-)
Powiem wam, że ja mam praktycznie całą wyprawkę. Będę musiała kupić tylko łóżeczko i materacyk i ew. jakieś drobiazgi. I aż mi smutno z tego powodu.
Nawet gdzieś schowany laktator mam...
I zazdroszczę wszystkim, którzy nic jeszcze nie mają;-)
Powiem wam, że ja mam praktycznie całą wyprawkę. Będę musiała kupić tylko łóżeczko i materacyk i ew. jakieś drobiazgi. I aż mi smutno z tego powodu.
Nawet gdzieś schowany laktator mam...
I zazdroszczę wszystkim, którzy nic jeszcze nie mają;-)
*PaMinka
Wdrożona(y)
Zapominajka - ja też mam prawie wszystko ciuszki po Mikołaju takie to pół roczku uniwersalne mam nadzieje i bardzo chce żeby to byla dziewczynka to ewentualnie dokupie trochę różu . Musze tylko kupic nowy wózek bo tamten sprzedałam i wanienke bo m połamał a tak to prócz kosmetyków i piluszek to wszystko mam
aguga06
Fanka BB :)
Ja mam wózek,fotelik ,kocyki,pościel i ciuszki tylko w tych małych rozmiarach nie mam chyba nic,wanienkę też mam. Dużo rzeczy nie będę kupować z najważniejszych to te ubranka i łóżeczko.
Zapominajka a ile wydatków Cię ominie ;-)Z jednej strony fajnie,że się wszystko ma ,ale z drugiej fajnie jest wybierać,przebierać takie rzeczy dla maluszka
Zapominajka a ile wydatków Cię ominie ;-)Z jednej strony fajnie,że się wszystko ma ,ale z drugiej fajnie jest wybierać,przebierać takie rzeczy dla maluszka
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Aguga własnie dlatego zazdroszczę tym, która nic nie mają. Ja mam wózek, ubranka na pierwszy rok, bujaczki, foteliki. Praktycznie wszystko.
-Lorelain-
ja tez mam sporo rzeczy ... ale teraz chce dokupic takie na które wtedy szkoda było mi pieniędzy np. poduszka do karmienia, laktator elektroniczny, huśtawkę albo wypasiony leżaczek itd.
mam łóżeczko, ale kupie nowy materac bo czytałam że nie powinien być używany ... nowiutką pościel pomimo że mam kilka kompletów, ale chce żeby dziecko miało coś swojego, nowego.
Ubranek mam peeeeeeeeeełno, ale jak bedzie dziewczynka to nie mam nic różowego bo w rodzinie sami chłopczyki.
Mam wózek , ale musze dokupic gondole i fotelik, ale to jzu mam ugadane z koleżanką bo ma nawet w tym samym kolorze co moja spacerówka. Jakby była dziewczynka to tez odkupie od niej troche ubranek zwłaszcza że jej córeczka tez z października wiec trafiło sie idealnie :-)
mam łóżeczko, ale kupie nowy materac bo czytałam że nie powinien być używany ... nowiutką pościel pomimo że mam kilka kompletów, ale chce żeby dziecko miało coś swojego, nowego.
Ubranek mam peeeeeeeeeełno, ale jak bedzie dziewczynka to nie mam nic różowego bo w rodzinie sami chłopczyki.
Mam wózek , ale musze dokupic gondole i fotelik, ale to jzu mam ugadane z koleżanką bo ma nawet w tym samym kolorze co moja spacerówka. Jakby była dziewczynka to tez odkupie od niej troche ubranek zwłaszcza że jej córeczka tez z października wiec trafiło sie idealnie :-)
azorek84
mama Amelii 2009
ja tez mam wszystko po amelkownie:-) bujaczka nigdy nie uzywalam ani hustawki wiec teraz tez nie kupie raczej. jak dla mnie to cos bez czego moge sie obejsc i ja i dzidziek do lozeczka tylko karuzelke dokupie jak mlode skonczy 3 mce bo wczesniej i tak nic sie nie wiesza i kupie te sama co mialam dla amelkowny bo byla super Deluxe Symphony in Motion Cot Mobile with Remote - Zoo Animals, Bright/Colourful | eBay
-Lorelain-
o właśnie nową karuzelke tez musze kupic bo Matus miał taką zwykłą bez bajerów
reklama
Podziel się: