reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

Mina29, śliczna! powinna się ładnie na brzuszku układać, a w lipcu to już będzie miała na czym:-)

reklama

ta sukienka też mi wpadła w oko bo mam dwa wesela w sierpniu i może jeszcze jedno w lipcu, ale niestety przy moim biuście, który normalnie jest spory a teraz to już w ogóle i pewnie jeszcze będzie rósł to może być problem bo sukienka jest na jedno ramię

Ale słodziutkie :tak: Ja też chcę już coś kupić :wściekła/y:
No i ja mam w maju komunię siostry więc też muszę znaleźć jakąś kreację, ale napewno będą to jakieś spodnie i bluzka.

No ja też bym z chęcią na żywo pooglądała, ale niestety narazie tylko na necie mogę. No niektóre ceny mają strasznie wysokie, tzn. za sukienke czy spodnie to rozumiem jeszcze tyle dać, ale za bluzki to chyba troszkę dużo.

reklama
Lorelain prześliczne :-D
Też mam ogromną ochotę coś kupić, ale boję się strasznie. W poprzedniej ciąży kupiłam koło 12 tygodnia fotelik samochodowy do zestawu wózka Amadeuszkowi gdy kupowałam wózek były dostępne w opcji 2w1 od zeszłego roku produkują 3w1 tak więc 2 tygodnie wybierałam kolorki i w rezultacie kupiłam.... po kilku dniach synek zasnął :-( teraz boję się cokolwiek kupować i obiecałam sobie że póki nie poznam płci od zakupów się wstrzymuję.

Do góry