reklama
marand
pełna szczęścia
a ja mam wesele w lipcu i w oko wpadła mi ta sukienka;
KUSZĄCA SUKIENKA ^AGNES^ XXL_ KOLORY (2104520256) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ta sukienka też mi wpadła w oko bo mam dwa wesela w sierpniu i może jeszcze jedno w lipcu, ale niestety przy moim biuście, który normalnie jest spory a teraz to już w ogóle i pewnie jeszcze będzie rósł to może być problem bo sukienka jest na jedno ramię
Bellka
Fanka BB :)
No ja już też się za sukienką weselną się rozglądam, bo w sierpniu na dwa idziemy, tydzień po tygodniu.
Narazie upatrzyłam sobie jedną: http://www.happymum.pl/sklep3/?kod_pr=d366a&grupa_pom=sukienki_wizytowe&pro=5
Narazie upatrzyłam sobie jedną: http://www.happymum.pl/sklep3/?kod_pr=d366a&grupa_pom=sukienki_wizytowe&pro=5
Ostatnia edycja:
-Lorelain-
No ja już też się za sukienką weselną się rozglądam, bo w sierpniu na dwa idziemy, tydzień po tygodniu.
Narazie upatrzyłam sobie jedną: Happy mum - odzież ciązowa, sukienki, Deria dress .
Bellka dokładnie wybrałam sobie tą samą wczoraj, nawet byłam w happymum pooglądać co nieco na żywo
Ceny mnie powaliły i skończyłam na jednym tshircie z H&M
-Lorelain-
faktycznie ceny powalające
reklama
Lorelain prześliczne
Też mam ogromną ochotę coś kupić, ale boję się strasznie. W poprzedniej ciąży kupiłam koło 12 tygodnia fotelik samochodowy do zestawu wózka Amadeuszkowi gdy kupowałam wózek były dostępne w opcji 2w1 od zeszłego roku produkują 3w1 tak więc 2 tygodnie wybierałam kolorki i w rezultacie kupiłam.... po kilku dniach synek zasnął :-( teraz boję się cokolwiek kupować i obiecałam sobie że póki nie poznam płci od zakupów się wstrzymuję.
Też mam ogromną ochotę coś kupić, ale boję się strasznie. W poprzedniej ciąży kupiłam koło 12 tygodnia fotelik samochodowy do zestawu wózka Amadeuszkowi gdy kupowałam wózek były dostępne w opcji 2w1 od zeszłego roku produkują 3w1 tak więc 2 tygodnie wybierałam kolorki i w rezultacie kupiłam.... po kilku dniach synek zasnął :-( teraz boję się cokolwiek kupować i obiecałam sobie że póki nie poznam płci od zakupów się wstrzymuję.
Podziel się: