marand
pełna szczęścia
dziewczyny proszę o opinię na temat koszul nocnych,
które się sprawdzają przy karmieniu?
KOSZULA NOCNA CIĄŻOWA DO KARMIENIA ROZMIARY: S/M (2104271576) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ta mi się podoba ale zastanawiam się czy wygodnie będzie w niej karmić malucha
upatrzyłam też taką bo stanowi fajny komplet z szlafrokiem, którego też potrzbuję
KOSZULA NOCNA CIĄŻOWA DO KARMIENIA ROZMIARY: S/M (2104271576) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a może najwygodniejsza taka zapinana na guziczki po bokach lub na środku
WYPRZEDAŻ TOP MODEL koszula do karmienia S/M WZORY (2095176714) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zależy mi aby była dobra zarówno na czas ciąży jak i karmienia
jak tu w tym wszystkim się nie pogubić, nawet banalną koszulę trudno wybrać
które się sprawdzają przy karmieniu?
ta mi się podoba ale zastanawiam się czy wygodnie będzie w niej karmić malucha
upatrzyłam też taką bo stanowi fajny komplet z szlafrokiem, którego też potrzbuję
a może najwygodniejsza taka zapinana na guziczki po bokach lub na środku
WYPRZEDAŻ TOP MODEL koszula do karmienia S/M WZORY (2095176714) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zależy mi aby była dobra zarówno na czas ciąży jak i karmienia
jak tu w tym wszystkim się nie pogubić, nawet banalną koszulę trudno wybrać