reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

dziewczyny proszę o opinię na temat koszul nocnych,
które się sprawdzają przy karmieniu?

KOSZULA NOCNA CIĄŻOWA DO KARMIENIA ROZMIARY: S/M (2104271576) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ta mi się podoba ale zastanawiam się czy wygodnie będzie w niej karmić malucha

upatrzyłam też taką bo stanowi fajny komplet z szlafrokiem, którego też potrzbuję
KOSZULA NOCNA CIĄŻOWA DO KARMIENIA ROZMIARY: S/M (2104271576) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a może najwygodniejsza taka zapinana na guziczki po bokach lub na środku
WYPRZEDAŻ TOP MODEL koszula do karmienia S/M WZORY (2095176714) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

zależy mi aby była dobra zarówno na czas ciąży jak i karmienia

jak tu w tym wszystkim się nie pogubić, nawet banalną koszulę trudno wybrać:rofl2:

reklama
mi się najbardziej sprawdził taki krój KOPERTOWA CIĄŻOWA koszula do karmienia *MUZZY* r.M (2116605255) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ... chodze w tych "ciążowych" do dzisiaj ... ale najlepiej ja sie czulam w normalnej pizdzamie spodnie i koszulka i całą koszulke podnosilam do góry.

Ta którą wstawiłas z guziczkami to wydaje mi sie nie praktyczna bo masz dziecko na rękach które nakarmione ci zasneło , musisz z nim wstac i albo odlozyc spac albo z nim pochodzic a tym czasem pół koszuli wisi ci do kolan bo najpierw trzeba jakos pozapinac guziki, a w tych kopertówkach to po prostu odchylasz i tyle.

ja generalnie nie jestem zwolennikiem koszul wiec chodzilam w nich tylko tyle ile goiło mi sie krocze a potem znowu w spodniach :sorry:

- u mnie tez chyba podstawą garderoby wiosennej bedą leginsy, ale mysle ze raczej normalne kończące się pod brzuchem bo ja na to planuje zakładać spódnice jeansową ciążową i było by za dużo tego materiału na brzuchu

Ostatnia edycja:
mendi ja mialam hustawke taka z fischer price aqua, i moj mlody ja uwielbial spal tam i jadl w niej pierwsze obiadki. ale jedna wada to wlasnie taka ze duzo miejsca zajmuje. A co do lezaczka, to mialam taki bujacze- lezaczek tez z fischer price on starcza na dlugo bo jest do 15 kilo ma wibracje i zabawki. Tez mi sie przydal w sumie bo moglam go postawic na stole w kuchni i cos zrobic.

A co do koszul to ja kupowalam zwykle nie te typowo ciozowe tylko taki gdzie majak duzo guzikow z przodu.
Bo te co maja dziurki po bokoach to mi siostra odradzila bo jej znajoma z szpitala taka miala i jej cycek co chwile wystawal jak chodzila.

Jutrzenka akurat poasuja na lato, ja w poprzedniej ciazy tez chodzilam cale lato w ciazy i mialam takie leggsny i sie swietnie sprawdzily.

Ostatnia edycja:
Ja mam taka hustawkę FISHER PRICE HUSTAWKA DELUX 3W1 LEZACZEK POZYTYWKA (2098867234) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i w sumie ten lezaczek mozna wystawic i uzywac osobno.I u nas to sie sprawdziło bo mlody nie lubił byc wogóle bujany ani w hustawce ani na rekach.Wytrzymywał tam góra 10 min a tak wystawiałam sobie lezaczek i przenosilam gdzie chciałam, z poczatku tez nam słuzył do karmienia.

Co do koszul ciązowych to u mnie tez sie nie sprawdziły, najwazniejsze zeby miec stanik do karmienia a tak jak wróciłam ze szpitala to chodziłam normalnie ubrana, tylko miałam jakies lużne koszulki smyk do góry, odpiąc stanik i gotowe.

dziewczyny dzięki za opinie

ja generalnie nie jestem zwolennikiem koszul wiec chodzilam w nich tylko tyle ile goiło mi sie krocze a potem znowu w spodniach :sorry2:

ja normalnie też wolę piżamkę niż koszule, ale z tego co wiem to w szpitalu po porodzie lepiej sprawdza się koszula więc przydałoby się jakąś mieć, a skoro będę musiała ją kupić to wolałabym aby dobrze mi służyła, a nie stresowała dodatkowo

lorelain mam podobne na drzwiach amelkowny pokoiku:-D dostalam od kolezanki sama je zrobila:tak: wystaczy kawalek tekturki takiej sztywnej obkleic np materialem kolorowym ze scinkow i na klej badz agrafki doczepic tasiemke ozdobna:tak:

reklama
Do góry