reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

Belka slodkie ciuszki

Erde o to fajnie ale u mnie w miescie nie ma C&A, musialambym zlukac w ktorej warszawskiej galerii jest. Hm pewnie a Arkadii

Super te spiochy, tez zamowie takie, popatrze co jeszcze ma ten sprzedawca.
A powiedz mi jaka przesylke bralas i jak liczylas koszt przy zamawianiu kilku rzeczy od niego z roznych aukcji

Ostatnia edycja:
reklama
Bellka, Erde, super ciuszki i jakie słodziutkie :-)

Ja muszę zaciągnąć siostrę i razem pojedziemy na zakupy i wtedy pokupuję coś dla Małej :-)

Mamuśki jeśli w waszych miejscowościach jest dyskont odzieżowy Super Niskie Ceny to polecam to tam naprawdę ceny niskie - jestem w szoku:-D dziś koleżanka pokazała mi ulotkę Odzież - SNC - Zakupy Dla Całej Rodziny i pobiegłyśmy po pracy, większość rzeczy już mam ale czapeczki 2 zakupiłam - cudne,bawełniane z napisem I love mum, I love dad - 1,90!!!, skarpetki i pieluszki (wyszły chyba trochę taniej niż w lidlu i było wiele wzorów), był bardzo duży wybór bodziaków ja nie kupowałam bo mam ale koleżanka dla córeczki kupiła tak słodkie że zjeść je można:-D

Belka slodkie ciuszki

Erde o to fajnie ale u mnie w miescie nie ma C&A, musialambym zlukac w ktorej warszawskiej galerii jest. Hm pewnie a Arkadii

Super te spiochy, tez zamowie takie, popatrze co jeszcze ma ten sprzedawca.
A powiedz mi jaka przesylke bralas i jak liczylas koszt przy zamawianiu kilku rzeczy od niego z roznych aukcji

Listem, policzyli za wszystko jak za 1 sztukę - 5zł :-) (w sumie zamówienia z 6 aukcji, ale niewielkie rozmiarowo).

A tu można wyszukać sklepy C&A: Stores

Erde śliczne ubranka
Bellka ta truskaweczka mnie rozczuliła
Jutrzenka,Sonka dzięki za rady,oczywiście pomyślałam,że wszystkie rozmiary takie same tylko ceny inne ,ot mądra jestem

nooo szalnestwa zakupowe widze hihi troche mi szkoda ze mam tyle ubran po amelkownie i mnie to ominie chco z dr str tylko przeprac i powkladac w szuflady:-)ale jakas nowa rzecz kupie bo nie wytrzymam. przynajmniej naoogladam sie waszych pieknych zakupow dla bobaskow:-)

reklama
zaglądam, czy jutrzenka coś wstawiła ze swojego polowania :-), sama nic nie kupiłam dzisiaj, to chociaż pooglądałabym sobie :-)

Do góry