jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
legginsy są jakieś dziwne - góra ok, ale w łydkach coś luźne... i ja akurat mam nadzieję, że do nich nie dotyję;-)
u mnie to samo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
legginsy są jakieś dziwne - góra ok, ale w łydkach coś luźne... i ja akurat mam nadzieję, że do nich nie dotyję;-)
A oni moze zmieniaja rozmiarowke zeby nas calkiem nie dolowac juzNie macie wrażenia, że ciążowe rzeczy dostępne w sklepach to jakieś wielkie są? No ja rozumiem, że muszą być szersze w brzuchu, ale żeby zaraz takie wielkie worki szyć?
W dodatku ja mam naprawdę średni rozmiar, bo noszę 38/40, a i tak kupa tego typu ciuchów jest na mnie po prostu za wielka, ale co mają powiedzieć dziewczyny, które noszą 34 albo 36?
To poszalałaś ładnie,ubranka oczywiście cudniastezaraz wstawie, bialo niebieską kolekcję
to moje wczorajsze zakupy w Lidlu i dzisiejsze zakupy w 5-10-15. Te dzisiejsze wybieralam tylko z przecenionych. Wiecej bylo dla dzdewczynek i tez takich dla chlopcow ale w rozmiarze 74-80 to nie bralam bo nie wiem co mam po kubie. Jak zrobie przeglad to bede kupowac. Duzo bylo fajnych rzeczy ale po normalnych cenach i uznalam ze jeszcze beda wyprzedawac do porodu to cos moze wyhacze. A jak nie to juz we wrzesniu dokupie jakies ubranka juz te w ktorych sie w sklepie zakocham.
Mam jeszcze zamiar jechac do Smyka i Besty Plus dlatego powoli kupuje zeby nie nakupic jak glupia.
ps te body na gorze na drugim zdjęciu sa z wzorkami, tzn jedne w paski drugie z czyms tam ale na zdjeciu nie widac
Piękne te gacie ;-)jutrzenka ale słodkie niebieskości
na mnie też te legginsy 40/42 są za duże ale kto wie może za miesiąc, dwa
a to moje gacie
Zobacz załącznik 468237