reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Nie macie wrażenia, że ciążowe rzeczy dostępne w sklepach to jakieś wielkie są? No ja rozumiem, że muszą być szersze w brzuchu, ale żeby zaraz takie wielkie worki szyć?
W dodatku ja mam naprawdę średni rozmiar, bo noszę 38/40, a i tak kupa tego typu ciuchów jest na mnie po prostu za wielka, ale co mają powiedzieć dziewczyny, które noszą 34 albo 36?
A oni moze zmieniaja rozmiarowke zeby nas calkiem nie dolowac juz :)

Ja w sumie tez nosze tak rozmiar 40/42 [12/14] 'do brzucha' bo brzuch to juz pewnie z 48/50 [20/22] :D
i gdy spodnie biodrowki to tylko oponka i beboch wystaje :p a inne spodnie to trzeba sieksze kupowac i za luzne na tylku :(
Ale ja nawet jak nie w ciazy jestem to brzuch mam jak w ciazy odstajacy :)

jutrzenka - śliczności, piękne biele u błękity :)

malinova - śliczne spodeneczki

dziewczyny, no to mnie przestraszyłyście, bo poprosiłam mamę, żeby w tym Lidlu kupiła mi legginsy Lki, bo przed ciążą spodnie nosiłam 40-42 (ja to raczej cycata niż "dupiata" jestem), a Wy tu piszecie, że te mniejsze są za duże na kogoś kto te 42 miał, o matko, będą legginsy - pumpy?

zaraz wstawie, bialo niebieską kolekcję

to moje wczorajsze zakupy w Lidlu i dzisiejsze zakupy w 5-10-15. Te dzisiejsze wybieralam tylko z przecenionych. Wiecej bylo dla dzdewczynek i tez takich dla chlopcow ale w rozmiarze 74-80 to nie bralam bo nie wiem co mam po kubie. Jak zrobie przeglad to bede kupowac. Duzo bylo fajnych rzeczy ale po normalnych cenach i uznalam ze jeszcze beda wyprzedawac do porodu to cos moze wyhacze. A jak nie to juz we wrzesniu dokupie jakies ubranka juz te w ktorych sie w sklepie zakocham.

Mam jeszcze zamiar jechac do Smyka i Besty Plus dlatego powoli kupuje zeby nie nakupic jak glupia.

ps te body na gorze na drugim zdjęciu sa z wzorkami, tzn jedne w paski drugie z czyms tam ale na zdjeciu nie widac

To poszalałaś ładnie,ubranka oczywiście cudniaste
jutrzenka ale słodkie niebieskości

na mnie też te legginsy 40/42 są za duże ale kto wie może za miesiąc, dwa

a to moje gacie

Zobacz załącznik 468237
Piękne te gacie ;-)

Jak mnie nie usuną z allegro, to zbankrutuję :-), dzisiaj kupiłam rozpinane bodziaczki z Nexta : szare i grafitowe paseczki

i1mmmb.jpg

4qpjb9.jpg

reklama
Sonka cudoooooooooo ,.
A to moje zakupy sprzed tygodnia.Oczywiście biorę dla dziewczynki i dla chłopca bo nie wiem kto w brzuszku siedzi

Uploaded with ImageShack.us

Wczoraj pokupowałam dużooo nowych,ale fotek jeszcze nie porobiłam.Dziś kupiłam butelki i smoczki :-D

Do góry