reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
zaglądam, czy jutrzenka coś wstawiła ze swojego polowania :-), sama nic nie kupiłam dzisiaj, to chociaż pooglądałabym sobie :-)

zaraz wstawie, bialo niebieską kolekcję

to moje wczorajsze zakupy w Lidlu i dzisiejsze zakupy w 5-10-15. Te dzisiejsze wybieralam tylko z przecenionych. Wiecej bylo dla dzdewczynek i tez takich dla chlopcow ale w rozmiarze 74-80 to nie bralam bo nie wiem co mam po kubie. Jak zrobie przeglad to bede kupowac. Duzo bylo fajnych rzeczy ale po normalnych cenach i uznalam ze jeszcze beda wyprzedawac do porodu to cos moze wyhacze. A jak nie to juz we wrzesniu dokupie jakies ubranka juz te w ktorych sie w sklepie zakocham.

Mam jeszcze zamiar jechac do Smyka i Besty Plus dlatego powoli kupuje zeby nie nakupic jak glupia.

ps te body na gorze na drugim zdjęciu sa z wzorkami, tzn jedne w paski drugie z czyms tam ale na zdjeciu nie widac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jutrzenka ale słodkie niebieskości

na mnie też te legginsy 40/42 są za duże ale kto wie może za miesiąc, dwa

a to moje gacie

spodenki.jpg

fajne ciuszki dziewczynki

Jutrzenka - ja w Lidlu tez kupiłam takie same bodziaki z długim rękawkiem

reklama
jutrzenka, malinova - super zakupy :)

Bylam w Lidlu dzisiaj i kupilam tuniczke i legginsy,
tylko zastanawiam sie jak taki slonik jak ja prawie 100 kilo weszedl w rozmiar 40/42 :? I nawet zbyt duze sa :/

Złamałam się wczoraj i dobrnęłam jednak wieczorem do Lidla:-) Bodziaki odpuściłam, bo kupiłam wczoraj 5-paki w C&A. Tunikę kupiłam w najmniejszym rozmiarze i jest dość luźna nawet, ale legginsy są jakieś dziwne - góra ok, ale w łydkach coś luźne... i ja akurat mam nadzieję, że do nich nie dotyję;-)

Nie macie wrażenia, że ciążowe rzeczy dostępne w sklepach to jakieś wielkie są? No ja rozumiem, że muszą być szersze w brzuchu, ale żeby zaraz takie wielkie worki szyć?
W dodatku ja mam naprawdę średni rozmiar, bo noszę 38/40, a i tak kupa tego typu ciuchów jest na mnie po prostu za wielka, ale co mają powiedzieć dziewczyny, które noszą 34 albo 36?

Do góry