reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
zaglądam, czy jutrzenka coś wstawiła ze swojego polowania :-), sama nic nie kupiłam dzisiaj, to chociaż pooglądałabym sobie :-)

zaraz wstawie, bialo niebieską kolekcję

to moje wczorajsze zakupy w Lidlu i dzisiejsze zakupy w 5-10-15. Te dzisiejsze wybieralam tylko z przecenionych. Wiecej bylo dla dzdewczynek i tez takich dla chlopcow ale w rozmiarze 74-80 to nie bralam bo nie wiem co mam po kubie. Jak zrobie przeglad to bede kupowac. Duzo bylo fajnych rzeczy ale po normalnych cenach i uznalam ze jeszcze beda wyprzedawac do porodu to cos moze wyhacze. A jak nie to juz we wrzesniu dokupie jakies ubranka juz te w ktorych sie w sklepie zakocham.

Mam jeszcze zamiar jechac do Smyka i Besty Plus dlatego powoli kupuje zeby nie nakupic jak glupia.

ps te body na gorze na drugim zdjęciu sa z wzorkami, tzn jedne w paski drugie z czyms tam ale na zdjeciu nie widac

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jutrzenka ale słodkie niebieskości

na mnie też te legginsy 40/42 są za duże ale kto wie może za miesiąc, dwa

a to moje gacie

spodenki.jpg

fajne ciuszki dziewczynki

Jutrzenka - ja w Lidlu tez kupiłam takie same bodziaki z długim rękawkiem

reklama
jutrzenka, malinova - super zakupy :)

Bylam w Lidlu dzisiaj i kupilam tuniczke i legginsy,
tylko zastanawiam sie jak taki slonik jak ja prawie 100 kilo weszedl w rozmiar 40/42 :? I nawet zbyt duze sa :/

Złamałam się wczoraj i dobrnęłam jednak wieczorem do Lidla:-) Bodziaki odpuściłam, bo kupiłam wczoraj 5-paki w C&A. Tunikę kupiłam w najmniejszym rozmiarze i jest dość luźna nawet, ale legginsy są jakieś dziwne - góra ok, ale w łydkach coś luźne... i ja akurat mam nadzieję, że do nich nie dotyję;-)

Nie macie wrażenia, że ciążowe rzeczy dostępne w sklepach to jakieś wielkie są? No ja rozumiem, że muszą być szersze w brzuchu, ale żeby zaraz takie wielkie worki szyć?
W dodatku ja mam naprawdę średni rozmiar, bo noszę 38/40, a i tak kupa tego typu ciuchów jest na mnie po prostu za wielka, ale co mają powiedzieć dziewczyny, które noszą 34 albo 36?

Do góry