reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

Polcia ja racvzej wszystko kupuje 3-6, takie malutkie 0-3 to chyba tylko body w sumie mam.
a tak wogule licze ze corcia sie na mnie poda a nie na meza ktoremu zawsze zimno:p tylko ze beddzie goraca dziewczyna :):)

reklama
ale slicznosci, slodkosci, pieknosci

po wyplacie i ja rusze kupic pare rzeczy
bylam wczoraj przelotem w Pepco, widzial reklame tych body po 5 zeta ale nie moglam ich znalezc a nie mialam czasu pytac sie babki z obslgi, musze podjechac ktorego dnia

co do welurow to ja ich nie planuje kupowac. Jakos mi sie wydaje ze w domu w nich za cieplo. No chyba ze jakis mi wpadnie w oko to sie skusze ale generalnie bawelka

Malinowa ja tez kupilam dla Kuby rozowa wanienke ale dlatego ze mi taka pasowala do lazienki (mam glazure taki brudny niby roz czy cos i jasny do tego) Zielona czy niebieska to byloby strasznie. A nie patrzylam ze roz to dla dziewczynki

Malinowa_paula- no raczej wanienki na spacery zabierac nie bedziecie :-D? więc nawet synuś może pluskać się w różowej :-)

Chyba nie :laugh2:, ale zdjęcia w kąpieli na wszelki wypadek będziemy robić czarno - białe ;-) jeeej, już jutro się okaże kto we mnie mieszka :-) Najprawdopodobniej. Troszkę się denerwuję, mam nadzieję, że Dziecko zdrowe, ale o tym w odpowiednim wątku.
Jutrzenka, na taki pomysł nie wpadłam, a dobry! ;-) Tylko nasza łazienka jest zaplanowana jako niebiesko turkusowa.. :rofl2:

polcia - ja tez robię duklanie tak samo - ciuszki jesienno - zimowe - 56, 62, 68 , a potem dopiero wiosna i lato (ale większych mam malutko, nie szaleje aż tak do przodu) i jeszcze mam zasadę, nauczona doświadczeniem, że choćby śpiochy były najcudniejsze, to nie wezmę, jeśli nie rozpinają się w kroku, to samo z ogrodniczkami :-)

co do welurków - ja osobiście kocham, kupiłam już bardzo dużo śpioszków welurkowych i pajacyków (choć typowo do spania raczej bawełniane mam) - w domu lubimy mieć chłodno, wszyscy dobrze się czujemy w temperaturze max. 20 stopni, więc na takie leżenie body z długim rękawkiem i welurkowe śpioszki będą w sam raz :-)

po wypłacie tez muszę polować na komodę i zazdroszczę tym z Was, które już ten temat mają załatwiony, bo bym sobie już ubranka poukładała i codziennie oglądała, a tak, to muszę wyjmować z torby :-(

Nie no dziewczyny widzę zakupy na całego :-) Aż mi się w oczach mieni od tych słodkich ubranek :-)

Mallinowa Paula, chłopakowi też nic się nie stanie jak pokąpie się w różowej wanience :-) może wytrzeć się potem niebieskim ręcznikiem :-) a może właśnie trafiłaś i będzie mała Niunia :-)

no dziewczyny znów śliczne ciuszki....

no ja dzis wpadłam do sH i kupiłam właśnie jesienne rzeczy na body i pajece czekam do końca wakacji bo bedzie wiecej takich rzeczy a kupowanie body z krótkim rękawem u mnie bez sensu bo mam ich pełno po Wiki ogólnie póki co to tylko kupuje rzeczy 0-3 m czyli 56 62 68 no chyba że trafi się coś wyjątkowego:-D i kupuje same wyjściówki dopiero jak przesortuje po Wiki to będę dokupować to co mi brakuje

a to moje dzisiejsze zdobycze
IMG_0099 kopia.jpgIMG_0100 kopia.jpgIMG_0102 kopia.jpgIMG_0103 kopia.jpgIMG_0105 kopia.jpg

Ale szalejecie mamy, piękne ciuszki! :tak:

malinowa obstawiam dziewczynke :-D ja w dniu wizyty tej podczas której dowiedzialam się ze bede miec córę bylam ubrana w rozowe majtasy,rozowe skarpety i rozowa koszulke i to calkiem przypadkowo sie tak ubralam dopiero w gabinecie sie kaplam ze chyba cos jest na rzeczy :-D także ty z ta wanienka to cos sobie chyba wykrakalas :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry