reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Petaluda - pewnie pisałaś zanim koleżnka mi się nim pochwaliła, a razmawiałam z nią jakoś na początku maja. Mamy się spotkać to obejrzę to cudo na żywo. Wygląda fajnie

Musa - moja kolekcja przy twojej to mały pikuś, jak tylko pogoda pozwoli będę szalała dalej

Ostatnia edycja:
reklama
Mamuśki niezłych śliczności nakupowałyscie!
pesca - "to" z tym czadowym psiakiem to jak się dopatrzyłam ręcznik z kapturkiem?gdzie go kupiłaś? jest przesłodki

ojaa, przegapiłam waszą kolekcję! Dobrze, że Musa zwróciła uwagę na ten wspaniały ręcznik:-) Jak zawsze zakupy udane:tak:

Ja wczoraj kupiłam wanienkę na stelażu, bo trafiła mi się taka okazja, ze nie mogłam przepuścić;-) Cały komplet kosztował 30zł. Nie patrząc na kolor wanny (różowy) kupowałam od razu, na stelażu nawet pół zarysowania nie ma (nowy w sklepie od 69zł), a wanienkę zawsze mogę dokupić nową.
Zobacz załącznik 467121

Ostatnia edycja:
widzę, że machina zakupowa ruszyła :-)

malami - śliczności

musa - odwaliłaś kawał porządnej i przyjemnej roboty :-), a ubranka superkowe i sporo :-)

pesca - mi okrycie z pieskiem też wpadło w oko :-)

emotion - jak widzę te różowości i falbanki - to aż mi się buźka cieszy

Dziewczyny, ale same śliczności kupujecie! Ja też niecierpliwie czekam żeby zaszaleć troszkę :-D

Polcia - ja tez tak zrobiłam za pierwszym razem, nakupiłam ubranek, które mi sie podobały, a potem leżały w komodzie, bo przyszły upały, a ja miałam welurowe i ocieplane pajace :-(

reklama
Do góry