reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
dziewczyny słodkie te wasze ubranka, ja ostatnio kupiłam 0,5 kg na ciuchach:tak:

jeszcze o wózkach, moja koleżanka ma Teutonię Spirit i bardzo sobie chwali, dziecko też z października i w zimie się sprawdził i mała jeszcze się mieści w gondoli
a tak na marginesie Kasia Skrzynecka też ma ten wózek;-)

SpiritS3_made.jpgm_1127643_1325685229_0_755.jpg

Jejku, dziewczyny znowu samych słodkości nakupowałyście :-) Ja też mam zamiar zacząć polowanie od środy, o ile we wtorek mój wstydzioch wreszcie się ukaże :-) ale Wasze ubranka cudeńka :-)

i znów same cudeńka
ptyśka ten szary pajacyk jest boski no i różowiutkie pajacyki to też superaśne....... a co do różu i mojego skuszenia to ja jak będę miała córcie to mam pełne pudła gdzie znajdzie się nie jedna różowa rzecz:-) i na pewno coś dokopię:-D:-D:-D

Dziewczyny,ale piękne ubranka tu widzę.
Ja wczoraj w ciuchci też kupiłam ,zdjęcia wstawię później bo mam na komputerze.

ptyśka - ale cudowności, uwielbiam połączenia brązu z różem i trochę mi żal, że teraz to tylko granaty, błękity, zielenie i beże, ale .. na szczęście Majka pozwala na urozmaicenie:-)

dziewczynki, nauczcie mnie, jak wstawiać linki do stron z allegro, bo własnie kupiłam fajne koszulki z niedrapkami a nie umiem wstawić linka :-(

Ostatnia edycja:
ja dziś dla poprawy humoru postanowiłam posegregować ciuszki które dostałam od siostry, jestem trochę przerażona ich ilością, ale co tam lepiej więcej niż mniej ....
przed wyglądało to takDSC00250.jpga po takDSC00255.jpg
od 0-3 m-cy mam już wszystko i to mi poprawiło humor bardzo:-):-) no zobaczymy tylko czy uda mi się powstrzymac jak będę na zakupach.....

dziewczyny słodkie te wasze ubranka, ja ostatnio kupiłam 0,5 kg na ciuchach:tak:

jeszcze o wózkach, moja koleżanka ma Teutonię Spirit i bardzo sobie chwali, dziecko też z października i w zimie się sprawdził i mała jeszcze się mieści w gondoli
a tak na marginesie Kasia Skrzynecka też ma ten wózek;-)

Zobacz załącznik 466791Zobacz załącznik 466792

Malinova ja będę mieć taki sam :) czarny:-D spacerówke i gondole, dostane od siostry z niemiec:) Juz kiedyś pytałam o opinie na temat tego wózka ale nikt nic nie napisał :) Bardzo mi sie podoba i siostra była z niego zadowolona :)

reklama
Do góry