reklama
i znów same cudeńka
ptyśka ten szary pajacyk jest boski no i różowiutkie pajacyki to też superaśne....... a co do różu i mojego skuszenia to ja jak będę miała córcie to mam pełne pudła gdzie znajdzie się nie jedna różowa rzecz:-) i na pewno coś dokopię
ptyśka ten szary pajacyk jest boski no i różowiutkie pajacyki to też superaśne....... a co do różu i mojego skuszenia to ja jak będę miała córcie to mam pełne pudła gdzie znajdzie się nie jedna różowa rzecz:-) i na pewno coś dokopię
ptyśka - ale cudowności, uwielbiam połączenia brązu z różem i trochę mi żal, że teraz to tylko granaty, błękity, zielenie i beże, ale .. na szczęście Majka pozwala na urozmaicenie:-)
dziewczynki, nauczcie mnie, jak wstawiać linki do stron z allegro, bo własnie kupiłam fajne koszulki z niedrapkami a nie umiem wstawić linka :-(
dziewczynki, nauczcie mnie, jak wstawiać linki do stron z allegro, bo własnie kupiłam fajne koszulki z niedrapkami a nie umiem wstawić linka :-(
Ostatnia edycja:
Musa
Fanka BB :)
ja dziś dla poprawy humoru postanowiłam posegregować ciuszki które dostałam od siostry, jestem trochę przerażona ich ilością, ale co tam lepiej więcej niż mniej ....
przed wyglądało to taka po tak
od 0-3 m-cy mam już wszystko i to mi poprawiło humor bardzo:-):-) no zobaczymy tylko czy uda mi się powstrzymac jak będę na zakupach.....
przed wyglądało to taka po tak
od 0-3 m-cy mam już wszystko i to mi poprawiło humor bardzo:-):-) no zobaczymy tylko czy uda mi się powstrzymac jak będę na zakupach.....
dziewczyny słodkie te wasze ubranka, ja ostatnio kupiłam 0,5 kg na ciuchach
jeszcze o wózkach, moja koleżanka ma Teutonię Spirit i bardzo sobie chwali, dziecko też z października i w zimie się sprawdził i mała jeszcze się mieści w gondoli
a tak na marginesie Kasia Skrzynecka też ma ten wózek;-)
Zobacz załącznik 466791Zobacz załącznik 466792
Malinova ja będę mieć taki sam czarny spacerówke i gondole, dostane od siostry z niemiec Juz kiedyś pytałam o opinie na temat tego wózka ale nikt nic nie napisał Bardzo mi sie podoba i siostra była z niego zadowolona
reklama
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Podziel się: