reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

ja kupuje przewaznie na allegro ale nie mam jakis konkretnych sprzedawco, zawsze sprawdzam komentarze jak ktos ma najmniej negatow lub wcale to wtedy kupuje.

ostatnio byłam w croccodilo bo chcialam rozejrzec sie za ubrankami na wyjscie ze szpitala ale kurcze samo body 39 zl, a narazie nie bylo zadnych przecen. musze potrzec w H&M bo u mnie w miescie czasem jakisc ubranko mozna kupic za 10 zl.

malinova pepco ta jakis supermarket czy maja tylko dzieciece ciuszki

reklama
ptyśka - dzięki, tak własnie trzeba tłumaczyć kobiecie w ciąży :-), ja nawet pieluszki , pieluchy , kocyki itp. kupuję na allegro, te akurat nowe :-), na allegro sprzedawcy też mają wyprzedaże, ostatnio kupiłam 3 komplety kaftaników frotte za 7 zł sztuka (nówki) i do tego śpiochy po 9 zł, a za cała przesyłkę zapłaciłam 6,20 zł - dzisiaj przyszły i jestem zadowolona, może wzorki nie najpiękniejsze, ale za to milusia frotka, miałam takie z Majka i uwielbiałam

zaraz sprawdzę czy naumiałam się i wkleję link do koszulek z niedrapkami, które ostatnio kupiłam

KOSZULKA KOPERTOWA Z ŁAPKĄ NIEDRAPKĄ r62, 5 Kol (2333012390) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Śpiochy Śpioszki r.56 frotka niebieskie likwidacja (2343656818) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - u tego sprzedawcy kupowałam śpioszki i kaftaniki i są naprawdę z fajnej frotki

Ja jak narazie kupowałam ciuszki w h&m, mothercare i smyku. Z tego ostatniego mam chyba najwięcej. No a z sh mam jeden kombinezon welurowy, ale to moja mama mi kupiła. Oglądałam też ciuszki w hurtowniach, ale tam mi się jakoś to wszystko takie jakieś starodawne wydawało, pamiętam że moja siostra 9 lat temu nosiła podobne :-p
A jak poznam płeć to mam zamiar się do reserved wybrać bo tam dużo ślicznych ciuszków widziałam ale właśnie konkretnie dla chłopca lub dziewczynki.

W reserved mają bardzo fajne ciuszki i często za niewielkie pieniądze można kupić ładne ubranka. Ja Olusiowi b.często właśnie tam kupuję :-)

Dziewczyny, teraz czeka mnie prawdziwe zakupowe szaleństwo. Zostawialiśmy wszystko po Olusiu bo zawsze wydawało nam się, że będziemy mieli synów, a tu trzeba kupić sukieneczki :-) Oczywiście te po Olusiu też wykorzystam bo mam całe mnóstwo, a zimą nie będzie nawet widać co nosi. Jak podrośnie, to wiadomo, ale niemowlaczek. Już sobie wyobrażam też jak moja mama z teściową ruszą do boju. U teściów to pierwsze dziewczyna w rodzinie więc szaleństwo na całego.

Sonkaa, te śpioszki wydają się super i akurat cieplutkie na jesień/zimę .

a ja dzisiaj już na allegro :

kupiłam śpioszki frotte i welurki :
aeqrnt.jpg

oraz skompletowałam taki dresik dla mojego tygryska :-) :

sebz3b.jpg

2m29ame.jpg

Ostatnia edycja:
Sonka jaki śliczny ten tygrysi dresik-uwielbiam takie ciuszki.
Ja najczęściej kupuje w sh albo na allegro .Ciuszki używane,ale w super stanie,nie które nowe .Wiem,że maluch w tym pochodzi i się nie zmechaci,nie porozciąga się ani żadna napka nie odpadnie,a przy tym ile kasy zaoszczędzonej :-D

aguga - ja teraz robię tak samo, z Majka nie była taka cwana :-) i nie znałam fenomenu allegro, teraz mam ciuszki nowe i używane, ale w świetnym stanie, a często o wiele ładniejsze niż w naszych sklepach :-)

reklama
aguga - ja teraz robię tak samo, z Majka nie była taka cwana :-) i nie znałam fenomenu allegro, teraz mam ciuszki nowe i używane, ale w świetnym stanie, a często o wiele ładniejsze niż w naszych sklepach :-)
No ja też nie znałam za bardzo wtedy allegro. Pamiętam ,że zamawiałam te 6lat temu tylko pościel na allegro,a reszt w sklepie albo sh.Teraz po wypłacie kupię pieluchy tetrowe ,butelki itp bo taniej

Do góry