reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Paula to kupuj farbe i maluj wanienke :-D

Sonka ja mam komody dwie za to jeden komplecik ciuszkow takze nie mam co ukladac i ogladac :-D

jutro bede miala gosci imieninowych to nie chce balaganu wywalac ale potem juz wyciagne worek z malymi ciuchami po kubie i zaczne przeglad

Nikola super, takie dorosle ciuszki :tak:

a powiedzice gdzie Wy wiekszosc kupuje, w sklepach dzieciecych czy w sieciowkach?

ja wczoraj weszlam do H&M i Motharecare w Warszawie w Promenadzie ale ceny takie ze szok. Zadnych promocji nie bylo. Zreszta z R bylam a on nie zakupowy wiec lazil za mna i mnie tylko stresowal bo wiedzialam ze on juz by pojechal.
W przyszlym tygodniu pojade do naszego 5-10-15 i Reserved moze cos fajnego znajde.

Planuje tez w czerwcu, jak R bedzie na urlopie jechac rano (wtedy mniejszy ruch w Wawie i Kuba w porzedszkolu) do outleeta Besty Plus. Tam malutkie ciuszki sa nieraz w fajnych promocjach. A i rozmiarowka 74-80 tez bywa na stolach przeceniona duzo. A jakos ciuszkow jest dobra
Dla dziewczyn z Wawy i okolic polecam. Centrum Factory w Ursusie

Pesca ten reczniczek super, a drogi byl??
Ja mam dwa po Kubie, zreszta do tej pory ich uzywamy. Ale musze i tak kupic, chociaz jeden narazie

Ja kupuje róznie w sh też takie dzieciaczki raczej nie mają znoszonych rzeczy wiec wiekszosc jest w super stanie :tak:
tez ostatnio w tesco w f&f kupilam,w h&m raczej jak sa promocje bo drogo chociaz nie powiem pewnie sie skusze bo maja piekne rzeczy :tak:,c&a ma fajne ciuszki,pepco czy nawet lidl lub biedronka czasem maja fajne oferty takze zalezy co gdzie sie trafi a wyprawke to chyba bede robic w takim typowo dzieciecym zeby pieluchy dostac ,rozki itp.:-)

ja kupuję przede wszystkim na allegro i rzeczy nowe i używane, wychodzę z założenia, że takie malusie nie są zniszczone, czasem kupię coś w 5-10-15, ale nie przepadam za tym sklepem (często odpadają napy w ubrankach np. ), Majce kupuję sporo w H&M, ale Michasiowi na razie tylko jak są promocje (jemu wszystko jedno, byle nie drapało :-) ), w ogóle malutkie rzeczy w takich sklepach są makabrycznie drogie, a na allegro można kupić firmówki lub inne, ale fajne jakościowo rzeczy w śmiesznych cenach, prawie cała wyprawkę dla Michasia skompletowałam na allegro własnie i jestem bardzo zadowolona, Majce kupowałam same nówki w sklepach, głównie coccodrillo i wydałam na to majątek, teraz Michaś ma bardzo fajne rzeczy (kupuje dużo angielskich ubranek, bo je lubię )w przyjemnych cenach :-)

Nikolaa, ale Ci się trafiło! Super:-)
Ptyśka jutro Ci powiem czy proroctwo się sprawdziło. Wszystkim Wam powiem;-), a co!:tak:

Ja na razie zakupy robiłam w SH i Pepco, też wychodzę z założenia, że z tych maleńkich ubranek można wybrać dużo "nowych". Poza tym na razie kupuję unisexy i szkoda mi wydać dużo kasy. Z resztą mi zawsze szkoda wydać dużo jak mogę wydać mniej ;-), ale od jutra pewnie troszkę się to zmieni. Jak tylko poznam płeć to już mnie nic i nikt nie powstrzyma przed zakupem czegoś małego i pięknego w normalnym sklepie:-)

ptyśka - szafaszkraba - to taki sprzedawca, od którego ostatnio kupowałam, linki chętnie bym podała, nawet chciałam ostatnio, tylko nauczcie mnie - debila jak to zrobić (prooooszę ) , a najczęściej ustawiam sobie po prostu w opcjach rodzaj ubranka, rozmiar i "używane" i kupuje od młodych rodziców - jeszcze nigdy się nie nacięłam, zawsze można dopytać o wymiary itp. i poprosić o dodatkowe zdjęcia na maila, rzeczy są naprawdę fajne a za 1/3 ceny :-) nawet po doliczeniu kosztów wysyłki, często kupuje kilka rzeczy od jednego sprzedawcy, to wychodzi jeszcze taniej

przestan jestes w ciazy to normalne ze mozna nie wiedziec jak sie kopiuje linki :-D ja ci powiem wchodzisz na dana strone w pasku z adresem klikasz dwa razy tak zeby zaznaczyc lub przeciagasz myszka :) i dajesz prawym przyciskiem kopiuj potem wchodzisz na bb i piszac post dajesz wklej mam nadziej ze zrozumialas bo ja ogolnie nie umie tlumaczyc :-D

a zaraz obczaje to szafeszkraba :-)

reklama
Do góry