reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Paula to kupuj farbe i maluj wanienke
Sonka ja mam komody dwie za to jeden komplecik ciuszkow takze nie mam co ukladac i ogladac
jutro bede miala gosci imieninowych to nie chce balaganu wywalac ale potem juz wyciagne worek z malymi ciuchami po kubie i zaczne przeglad
Nikola super, takie dorosle ciuszki
a powiedzice gdzie Wy wiekszosc kupuje, w sklepach dzieciecych czy w sieciowkach?
ja wczoraj weszlam do H&M i Motharecare w Warszawie w Promenadzie ale ceny takie ze szok. Zadnych promocji nie bylo. Zreszta z R bylam a on nie zakupowy wiec lazil za mna i mnie tylko stresowal bo wiedzialam ze on juz by pojechal.
W przyszlym tygodniu pojade do naszego 5-10-15 i Reserved moze cos fajnego znajde.
Planuje tez w czerwcu, jak R bedzie na urlopie jechac rano (wtedy mniejszy ruch w Wawie i Kuba w porzedszkolu) do outleeta Besty Plus. Tam malutkie ciuszki sa nieraz w fajnych promocjach. A i rozmiarowka 74-80 tez bywa na stolach przeceniona duzo. A jakos ciuszkow jest dobra
Dla dziewczyn z Wawy i okolic polecam. Centrum Factory w Ursusie
Pesca ten reczniczek super, a drogi byl??
Ja mam dwa po Kubie, zreszta do tej pory ich uzywamy. Ale musze i tak kupic, chociaz jeden narazie
Sonka ja mam komody dwie za to jeden komplecik ciuszkow takze nie mam co ukladac i ogladac
jutro bede miala gosci imieninowych to nie chce balaganu wywalac ale potem juz wyciagne worek z malymi ciuchami po kubie i zaczne przeglad
Nikola super, takie dorosle ciuszki
a powiedzice gdzie Wy wiekszosc kupuje, w sklepach dzieciecych czy w sieciowkach?
ja wczoraj weszlam do H&M i Motharecare w Warszawie w Promenadzie ale ceny takie ze szok. Zadnych promocji nie bylo. Zreszta z R bylam a on nie zakupowy wiec lazil za mna i mnie tylko stresowal bo wiedzialam ze on juz by pojechal.
W przyszlym tygodniu pojade do naszego 5-10-15 i Reserved moze cos fajnego znajde.
Planuje tez w czerwcu, jak R bedzie na urlopie jechac rano (wtedy mniejszy ruch w Wawie i Kuba w porzedszkolu) do outleeta Besty Plus. Tam malutkie ciuszki sa nieraz w fajnych promocjach. A i rozmiarowka 74-80 tez bywa na stolach przeceniona duzo. A jakos ciuszkow jest dobra
Dla dziewczyn z Wawy i okolic polecam. Centrum Factory w Ursusie
Pesca ten reczniczek super, a drogi byl??
Ja mam dwa po Kubie, zreszta do tej pory ich uzywamy. Ale musze i tak kupic, chociaz jeden narazie
Ja kupuje róznie w sh też takie dzieciaczki raczej nie mają znoszonych rzeczy wiec wiekszosc jest w super stanie
tez ostatnio w tesco w f&f kupilam,w h&m raczej jak sa promocje bo drogo chociaz nie powiem pewnie sie skusze bo maja piekne rzeczy ,c&a ma fajne ciuszki,pepco czy nawet lidl lub biedronka czasem maja fajne oferty takze zalezy co gdzie sie trafi a wyprawke to chyba bede robic w takim typowo dzieciecym zeby pieluchy dostac ,rozki itp.:-)
tez ostatnio w tesco w f&f kupilam,w h&m raczej jak sa promocje bo drogo chociaz nie powiem pewnie sie skusze bo maja piekne rzeczy ,c&a ma fajne ciuszki,pepco czy nawet lidl lub biedronka czasem maja fajne oferty takze zalezy co gdzie sie trafi a wyprawke to chyba bede robic w takim typowo dzieciecym zeby pieluchy dostac ,rozki itp.:-)
ja kupuję przede wszystkim na allegro i rzeczy nowe i używane, wychodzę z założenia, że takie malusie nie są zniszczone, czasem kupię coś w 5-10-15, ale nie przepadam za tym sklepem (często odpadają napy w ubrankach np. ), Majce kupuję sporo w H&M, ale Michasiowi na razie tylko jak są promocje (jemu wszystko jedno, byle nie drapało :-) ), w ogóle malutkie rzeczy w takich sklepach są makabrycznie drogie, a na allegro można kupić firmówki lub inne, ale fajne jakościowo rzeczy w śmiesznych cenach, prawie cała wyprawkę dla Michasia skompletowałam na allegro własnie i jestem bardzo zadowolona, Majce kupowałam same nówki w sklepach, głównie coccodrillo i wydałam na to majątek, teraz Michaś ma bardzo fajne rzeczy (kupuje dużo angielskich ubranek, bo je lubię )w przyjemnych cenach :-)
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Nikolaa, ale Ci się trafiło! Super:-)
Ptyśka jutro Ci powiem czy proroctwo się sprawdziło. Wszystkim Wam powiem;-), a co!
Ja na razie zakupy robiłam w SH i Pepco, też wychodzę z założenia, że z tych maleńkich ubranek można wybrać dużo "nowych". Poza tym na razie kupuję unisexy i szkoda mi wydać dużo kasy. Z resztą mi zawsze szkoda wydać dużo jak mogę wydać mniej ;-), ale od jutra pewnie troszkę się to zmieni. Jak tylko poznam płeć to już mnie nic i nikt nie powstrzyma przed zakupem czegoś małego i pięknego w normalnym sklepie:-)
Ptyśka jutro Ci powiem czy proroctwo się sprawdziło. Wszystkim Wam powiem;-), a co!
Ja na razie zakupy robiłam w SH i Pepco, też wychodzę z założenia, że z tych maleńkich ubranek można wybrać dużo "nowych". Poza tym na razie kupuję unisexy i szkoda mi wydać dużo kasy. Z resztą mi zawsze szkoda wydać dużo jak mogę wydać mniej ;-), ale od jutra pewnie troszkę się to zmieni. Jak tylko poznam płeć to już mnie nic i nikt nie powstrzyma przed zakupem czegoś małego i pięknego w normalnym sklepie:-)
ptyśka - szafaszkraba - to taki sprzedawca, od którego ostatnio kupowałam, linki chętnie bym podała, nawet chciałam ostatnio, tylko nauczcie mnie - debila jak to zrobić (prooooszę ) , a najczęściej ustawiam sobie po prostu w opcjach rodzaj ubranka, rozmiar i "używane" i kupuje od młodych rodziców - jeszcze nigdy się nie nacięłam, zawsze można dopytać o wymiary itp. i poprosić o dodatkowe zdjęcia na maila, rzeczy są naprawdę fajne a za 1/3 ceny :-) nawet po doliczeniu kosztów wysyłki, często kupuje kilka rzeczy od jednego sprzedawcy, to wychodzi jeszcze taniej
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Kopiujesz link i wklejasz w pole wpisywania notatki (odpowiedzi) :-)
przestan jestes w ciazy to normalne ze mozna nie wiedziec jak sie kopiuje linki ja ci powiem wchodzisz na dana strone w pasku z adresem klikasz dwa razy tak zeby zaznaczyc lub przeciagasz myszka i dajesz prawym przyciskiem kopiuj potem wchodzisz na bb i piszac post dajesz wklej mam nadziej ze zrozumialas bo ja ogolnie nie umie tlumaczyc
a zaraz obczaje to szafeszkraba :-)
a zaraz obczaje to szafeszkraba :-)
reklama
Podziel się: