erde
Szczęśliwa Mama :]
Półśpiochy kupiłam identyczne:-)To i ja dodam moją małą kolekcje;-) na początku liczyłam na córeczke więc:
Zobacz załącznik 465675Zobacz załącznik 465677
To wcale nie taki wymysł, Sandy chyba wrzucała kiedyś taką listę, tylko już nie wiem na którym z naszych wątków. To na pewno dobry pomysł na początek, chociaż i tak życie zweryfikuje czego potrzebujemy, bo po pierwsze o każdej porze roku potrzebne są trochę inne ciuszki, a po drugie dzieci są różne, niektóre będą brudzić więcej niż inne i będzie trzeba więcej ciuszków:-)Dziewczyny śliczne ciuszki nabyłyście ja wczoraj też zaszalałam w lumpku;-) zakupiłam całą dużą reklamówkę szmatek w tym: rampersy, śpiochy, kaftaniki, body, śliniaczki kombinezonik i misiowy polarek z uszkami wszystko małe na 56.
Zazdroszczę tym z Was, które mają już prawie całą wyprawkę, bo ja zaczynam od zera nie miałam kompletnie nic. Nikt bliski w rodzinie nic dla mnie nie ma. No i na dodatek zerowe doświadczenie w tym temacie, dlatego podczytuje Was i korzystam z rad:-)
Jeśli któraś z Was miałaby czas to byłabym wdzieczna za liste ciuszków jakie trzeba mieć i po ile sztuk zaczynając od 56 do 68. Ale sobie wymyśliłam...:-)
Matko, pajacyk paseczkowo-tygryskowky jest fantastyczny!Kurcze :/ Nie umiem dodać wpisu po tych dwóch zdjęciach, więc dodaje nowy post Prosze nie krzyczeć :*
Body kupiliśmy z mężem jakiś tydzień temu, gdy już myśleliśmy o chłopczyku a resztę ja wczoraj gy dopadłam pierwszy szmateksik w historii ciązy:-)
Zobacz załącznik 465680Zobacz załącznik 465686Zobacz załącznik 465687Zobacz załącznik 465688Zobacz załącznik 465689Zobacz załącznik 465691Zobacz załącznik 465681Zobacz załącznik 465682Zobacz załącznik 465684Zobacz załącznik 465685
W ogóle fajne te wzory mają, dzżinsowy super, ale chyba najbardziej mi się podobał ten poprzedniu w wydaniu marynarskim.jedna z ns na głownym watku wrzuciła link do wózka ja przejrzałam przedmioty sprzedającgo i zakochałam się w tym pasiastym wózeczku NOWOŚĆ!!! WÓZEK ETNO PASKI/DENIM+FOTEL+TORBA!!! (2333055398) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Odwiedziłam komis dziecięcy i wydałam całe 7zł na kaftanik i body. Jak któraś mama jest z Poznania to mogę polecić, bo towaru mają straaasznie dużo, a panie są naprawdę bardzo miłe i pomocne.