reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

No i kolejne cudności kupiłyście. Super ciuszki dziewczyny. A ja wczoraj miałam wyjść tylko do na chwilę do Rossmanna i oczywiście wlazłam do Pepco :sorry: i jak zobaczyłam takie małe cudności za 4,99 to nie mogłam się oprzeć....
22.jpg 23.jpg 24.jpg 25.jpg 26.jpg 27.jpg

reklama
i znów takie śliczności !!!!!!!!!!!!!!!

ja kiedyś tak z grubsza przeglądałam i naliczyłam 3 pudła i 7 worków ubranek od 0-12 miesięcy muszę za niedługo zabrać się za sortowanie jakieś ale prać i prasować będę dopiero koło końcówki sierpnia

po prostu cudeńka te ubranka, a co to będzie jak w nich nasze bobaski ubierzemy, wtedy to dopiero wzroku nie będzie można od nich oderwać:-)

dziewczynki - to się musiało tak skończyć :-), jak oglądałam od rana Wasze cudeńka, to zaszalałam na allegro i kupiłam 6 par półśpiochów welurowych (56.62 i 68 - po 2 szt.) i 2 pajacyki - wstawię fotki jak dojdą

a ja jeszcze przed chwilą dołożyłam na allegro 4 komplety - kaftanik + śpiochy może nie najpiękniejsze z tym sitodrukiem, ale za to z polskiej frotki, z Majka miałam kilka takich i wiem, że je uwielbiałam, więc uznałam, że Michasiowi też się należą i strzeliłam niebieski, zielony i ecru w rozmiarze 56 i niebieski - 62, foty wrzucę jak przyjdą :-)

Jak tak dalej pójdzie, to będę musiała zamiast komody kupić wielka bieliźniarkę :-)

reklama
mamba ladny kolorostycznie taki inny :tak:jak dla mnie niestety budka w spacerowce jest za plytka w sensie ze jak siedzonko jest do siedzenia a nie rozlozone to ta buda w sumie nic nie zakrywa poza czubkiem glowy:confused: ale przynajmniej gondola 86cm to duuuza:-) wiec na cala zime spokojnie starczy:tak::-)

amelka teraz ma taki http://www.kiddisave.co.uk/store/product/1812/Safety-1st-Easy-1st-Stroller-Black-Caviar/ i do niego moge dokupic gondole tylko i juz bedzie dla maluszka ...srednio mi sie podoba ale coz zrobic w zaistanialej syt finansowej ehh tak wyjdzie najtaniej

Ostatnia edycja:
Do góry