reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Bellka bluzeczka piekna a kombinezonik slodziutki.
Pesca ja miałam dla synka podobny na zimę, zalezy jaki masz rozmiar bo mój mały urodził sie w listopadzie i do lutego nosił a był tak na 62.
Patrycja co do prania to jak dla mnie jeszcze za wcześnie tak w sierpniu pewnie rusze z pralką.
debi welurki super.

reklama
Dziewczynki słodziuchne te rzeczy kupiłyście, mogłabym patrzeć na takie maloty bez końca!:-)ja zrobiłam z siostra przegląd rzeczy po jej dzieciakach i mam 3 pudła łaszków do 6 m-ca, jest wszystko, nie będzie mi brakować niczego, miała bliźniaki wiec wszystko podwójne:szok: - sama była w szoku ze tyle tego na strychu się nazbierało.
Myśleliśmy z mężem o komódce na rzeczy jUNIORA, ale jak mąż zobaczył nasza wyprawkę stwierdził że bez nowej szafy do przedpokoju się nie obejdzie:-D:-D Mając to wszystko grzechem byłoby kupowanie kolejnych bodziaków czy śpiochów, planuje się wiec wyżyć na innych rzeczach typu - kocyk, ręczniki, wózek.............

Debi piękne!! Kocham tę żyrafkę!!!!:tak:
Wczoraj zaktualizowałam spis rzeczy na 0-3m i mam wrażenie, że jeszcze jedne śpiochy welurowe by mi się przydały i poza tym mam wszystko. A to dopiero rzeczy w neutralnych kolorach;-) Jak poznam płeć to pewnie też szafę do przedpokoju będę musiała dokupić:-D Ale nie da się przejść obojętnie koło takich maleńkich rzeczy, szczególnie przy pierwszym dziecku:-)

To i ja dodam moją małą kolekcje;-) na początku liczyłam na córeczke więc:

100_7606.jpg100_7605.jpg

Dziewczyny śliczne ciuszki nabyłyście:) ja wczoraj też zaszalałam w lumpku;-) zakupiłam całą dużą reklamówkę szmatek w tym: rampersy, śpiochy, kaftaniki, body, śliniaczki:) kombinezonik i misiowy polarek z uszkami:) wszystko małe na 56.
Zazdroszczę tym z Was, które mają już prawie całą wyprawkę, bo ja zaczynam od zera:( nie miałam kompletnie nic. Nikt bliski w rodzinie nic dla mnie nie ma. No i na dodatek zerowe doświadczenie w tym temacie, dlatego podczytuje Was i korzystam z rad:-)
Jeśli któraś z Was miałaby czas to byłabym wdzieczna za liste ciuszków jakie trzeba mieć i po ile sztuk zaczynając od 56 do 68. Ale sobie wymyśliłam...:-)

Kurcze :/ Nie umiem dodać wpisu po tych dwóch zdjęciach, więc dodaje nowy post :zawstydzona/y: Prosze nie krzyczeć :*

Body kupiliśmy z mężem jakiś tydzień temu, gdy już myśleliśmy o chłopczyku a resztę ja wczoraj gy dopadłam pierwszy szmateksik w historii ciązy:-)

100_7664.jpg100_7658.jpg100_7659.jpg100_7660.jpg100_7661.jpg100_7662.jpg100_7654.jpg100_7655.jpg100_7656.jpg100_7657.jpg

Jejku dziewczyny ale słodkości nakupiłyście :-) kombinezoniki, bluzeczki, śpioszki, body, wszystko piękne :-)

Bellka, bluzka rewelacyjna :-) Ja wczoraj za to byłam w h&m i też kupiłam sobie 3 topy i również zamiast XS to S :-) chociaż jeden chyba nawet też xs bo ogólnie ma fason b.szeroki i nawet te eski sądzę, że starczą mi na baardzo długo.

reklama
bellka -świetna bluzka

debi - welurki przesłodkie, ja wczoraj chyba na tym wątku wyznawałam miłość welurkom własnie :-)

petaluda - słodkie ubranka, a tygrysek wymiata - widze , że rozpoczęłaś akcje zakupy :-)

Do góry