reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

bellka ale cudne:)

W temacie wozków: Poszlismy wczoraj poogladac wózki, ja bylam przekonana ze chce jedo, ale mi sie w sklepie nie spodobal, byl taki sztywny i twardy, metalowe elementy były mocno wyczuwalne; oglądaliśmy x-landery wielofunkcyjne i spacerówkę mclarena i chyba zdecydowawszy się na maclarena xt ona jest rozkładana na płasko, i zrezygnujemy z gondolki; trzeba do niej śpiworek oddzielnie dokupić i będzie nam służyć jako gondolka

A to mój dzisiejszy zakup:) Allegro kom.jpg

reklama
gucia - cudny , cudny ... słodki ... ja też kupuje u tego sprzedawcy, ma śliczne rzeczy z serii np. beżowa żyrafka - delikatny cieniutki sztruksik, przemiły i zaszalałam na wiosnę z rozmiarem 74 - kupiłam body, ogrodniczki i pikowana kurteczkę do kompletu i jestem baaardzo zadowolona, bo jakość super i błyskawiczna dostawa :-)

Widzę, że szał zakupów trwa :tak:
Bellka kupiłaś śliczności, a miś koala jest słodziutki. I ja w takim razie wklejam obiecane zdjęcia ciuszków :-)
15.jpg 16.jpg 17.jpg 18.jpg 20.jpg 19.jpg21.jpg

Eliana piękne :-)

Kurde ale mam ochotę na zakupy przez Was :p a dopiero z miasta wróciłam :-) chociaż wiem, że moja mamuśka (pierwsze wnuczę) szaleje :p

ojej, super ciuszki kupujecie, chyba powinnam uciec z tego wątku bo ochoty na zakupy nabieram, niech ja się tylko dowiem kto się u mnie schował

Eliana - skarpetki superowe, sama takie kupiłam kilka tygodni temu dla siostrzeńca niespełna 3 miesięcznego

reklama
Do góry