reklama
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
aguga06
O ja,a cena jaka przciągająca buahahaha
A tak na serio to wygląd wózka może nie na czasie,ale prowadził się superrr,pamiętam bo szwagierka miała taki dla swojej już nastoletniej córki
Mallinowa_Paula
Z takim "dachem" w spacerówce??
emotion_sickness
mama szkrabusia =)
Dzeki za podpowiedzEmotion co do pampersów to z własnego doswiadczenia Ci napisze ze te promocje za 15E sa przynajmniej raz na 2 m-ce jak nie w Dunnesie to w Tesco ...
malinova, ja tez bede miala tak wiec nie boj sie, jakos sobie damy radeja dziś zdałam sobie sprawę, że chyba musze kupić nie tylko wyprawkę ale ogólnie ciuszki do [...] Mąż dużo pracuje, mamę mam daleko a na teściową też nie mogę liczyć więc będę zdana sama na siebie. Coś czuję, że do kwietnia będę uziemiona w domu, więc chyba mogę teraz ze spokojnym sumieniem wpaść w zakupowy szał :-)
A oto prezent od siosrzenicy mojej - dla kuzynki:
Zobacz załącznik 464782Zobacz załącznik 464783Zobacz załącznik 464784
Niby takie proste a swoje przeslanie maja HeHe Zobacz załącznik 464785Zobacz załącznik 464786
A to moj weekendowy zakup, maz nie pozwolil isc do sklepu samej bo
'musi mnie pilnowac zebym nic nie kupowala' a sam pakowal do koszyka
Zobacz załącznik 464787Zobacz załącznik 464788
Zobacz załącznik 464789
Zobacz załącznik 464790Zobacz załącznik 464791
Zobacz załącznik 464792
Zobacz załącznik 464793Zobacz załącznik 464794
--- wybieral sam - ja w sumie z rozmiarami musilalam pomagac
Jakos nie chcialamz eby marudzil ze rozrzutna jestem
Przeciez zawsze moge jechac do sklepu jak w pracy jest by nie widzial
+ kilka moich wyborow
Musze soczyc do sklepu jak nie bedze maz obserwowal
Zobacz załącznik 464796Zobacz załącznik 464798
specjAlnie dla tatuska :
Zobacz załącznik 464797
wykasowalam fote kocyka kratowanego a i tak sie dodaje - taki kupilam z senymentu -mialam taki sam jak mala bylam tylko czrwony
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny ciuszki piekne, juz nie pamietam jakie one sa malutkie a synek dopiero w sumie 1,5 roku skończył.
Emotion widze ze mamy podobne gusta, wlasnie w niedziele zakupiłam ten sam kocyk, rózowy:-)A zestaw bodziaków kupiłam juz chyba w 8tc jak jeszcze wogóle nie miałam pojecia o płci no ale instynkt matczyny juz widocznie działał.
Emotion widze ze mamy podobne gusta, wlasnie w niedziele zakupiłam ten sam kocyk, rózowy:-)A zestaw bodziaków kupiłam juz chyba w 8tc jak jeszcze wogóle nie miałam pojecia o płci no ale instynkt matczyny juz widocznie działał.
emotion_sickness Ty niedobra tak się napatrzę i znowu mój luby będzie mnie siłą wyciągał ze sklepu
piękne ciuszki :-) a te małe butki po prostu skradły moje serce :-)
piękne ciuszki :-) a te małe butki po prostu skradły moje serce :-)
Mallinowa_Paula
Emotion_sickness jakie to piękne, takie słodko różowe!!:-)
Jej, do 23 maja jeszcze tyle dni, ale może od tej chwili i ja będę mogła zaszaleć w różowościach;-)
Jej, do 23 maja jeszcze tyle dni, ale może od tej chwili i ja będę mogła zaszaleć w różowościach;-)
malinowaP - ten wózek, to odjazd zupełny, dla miłośników wiatru we włosach :-)
emotion - śliczne ciuszki - ja wprawdzie mam córuchnę i mogę się wykazać w różu, ale jak oglądałam ostatnio takie słodkie maleńkie ciuszki w kwiatki i serduszka tudzież falbanki, to ...ech ... no nie wpakuje na Michałka , ale długo oglądałam body z koronkowymi falbankami :-) i kupiłam Majce na dzień dziecka spódniczkę baletnicy - różową, tiulową, a Michasiowi zostają kratki, paseczki i zwierzaki :-)
emotion - śliczne ciuszki - ja wprawdzie mam córuchnę i mogę się wykazać w różu, ale jak oglądałam ostatnio takie słodkie maleńkie ciuszki w kwiatki i serduszka tudzież falbanki, to ...ech ... no nie wpakuje na Michałka , ale długo oglądałam body z koronkowymi falbankami :-) i kupiłam Majce na dzień dziecka spódniczkę baletnicy - różową, tiulową, a Michasiowi zostają kratki, paseczki i zwierzaki :-)
reklama
oj tak te dziewczęce ciuszki przesłodziutkie są dla mnie to pierwszy dzidziuś, więc w sumie nie zależy mi na konkretnej płci...ale jak ostatnio kupowaliśmy ubranko dla córki koleżanki i widziałam te wszystkie różowiutkie, maleńkie ubranka to przyznam że bardziej trochę mnie ciągną niż chłopięce. no ale pożyjemy, zobaczymy
Podziel się: