reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Sonkaa piękne ciuszki. Bardzo lubię takie body zapinane tak po bokach jak na drugim zdjęciu.

Emotion_sickness :-D Weź bo takie piękności nawrzucałaś że zaczynam liczyć, że jednak małemu coś się wchłonie między nóżkami :-p:-p:-p Te tuniczki w kwiatki po prostu są tak urocze że nie wytrzymam! :-D

Ja mam USG 31 maja (swoją drogą jajko na twardo zniosę do tej pory :dry:) i potem ruszamy z zakupami na całego jeśli się synuś powtierdzi. :-) W czwartek idziemy oglądać i może kupić wózek bo Anielkowy sie rozwalił :szok: Haha na szczęście! Kupujemy podwójny o taki ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: Baby Jogger City Select dla dzieci "rok po roku"

To dla nas najlepsze rozwiązanie. Teraz Aniulek pojeździ w nim sama jako w pojedynczym. Potem we dwójkę, a potem sam mały. Bo sądzę, że ten mój wiercioch nie będzie chciał za długo jeździć. Już teraz ma generalnie wściekliznę na spacerach... taki z niej Aniołek kurka:cool2: To jak kupimy to w weekend wrzucę fotki.

Pozdrawiam!

reklama
the white - fajny ten wózek, w jakim kolorze chcesz?

malinowa P - ten wózek bardzo mi się podoba, śliczny jest, ale... nigdy bym go nie kupiła, na zimę jest zbyt chłodny jak sądzę , z czasem z pewnością będzie trzeszczał i sprawia wrażenie delikatnego i trzęsącego się na naszych nierównych chodnikach z tymi wąskimi kółeczkami, ale wygląda.... super :-)

Ostatnia edycja:
oj tak te dziewczęce ciuszki przesłodziutkie są :) dla mnie to pierwszy dzidziuś, więc w sumie nie zależy mi na konkretnej płci...ale jak ostatnio kupowaliśmy ubranko dla córki koleżanki i widziałam te wszystkie różowiutkie, maleńkie ubranka to przyznam że bardziej trochę mnie ciągną niż chłopięce. no ale pożyjemy, zobaczymy :)
No ja mam tak samo no, ale mojego chłopaka też będę ubierać jak księcia:) Juz ogladałam dla niego śliczne koszule ładniejsze niż ma tata;-)

mamba - ja widziałam bodziaki i welurowe śpiochy wyglądające jak garniturki - z muszką wyhaftowaną pod szyjką , elegancja, że ach :-D

Emotion widze ze mamy podobne gusta, wlasnie w niedziele zakupiłam ten sam kocyk, rózowy:-)A zestaw bodziaków kupiłam juz chyba w 8tc jak jeszcze wogóle nie miałam pojecia o płci no ale instynkt matczyny juz widocznie działał.
Heh no a jak takiego kocyka nie kupic ?:) Maz kupil nawet 2 takie same - bo stwierdzil ze jak sie dziecko przyzwyczai a cza bedezie prac albo cos to bedzie drugi w zapasoe [to stalo sie u jego siostry]
Ja wczesnie nic nie kupowalam bo sie darli na mnie wszyscy w kolo :p

Dziewczecych ciuszkow jest sporo pieknych, kolorow i wogule, ale meskie jakie sa super tez, teraz niie ma juz roznicy czy chlopak czy dziewczynka - mozna tak dziecko odszczelisc ze lepiej bedzie wygladac niz z magazynu :)

A mi jeszcze na to wszystko siostra przywiozla wczoraj 2 reklamowki ciuchow :) Takie wieksze niby - takie wakacyjne juz beda sukieneczki i wogule :)
Mysmy wogule mialy manie i siostra i ja mlodej kupowalysmy jakies wymysle ciuszki, wiec bede czekac cierpliwie jak moja maja dostanie te sukienki spodnice pancza plaszcze :D:D HeHe :)

Dziewczyny, proszę o poradę, czy któraś używała do karmienia poduszki MOTHERHOOD lub zna kogoś , kto używał, chodzi mi o mniejszą _ fasolkę, ja miałam z Majką zwykłego rogala, takiego bardziej pękatego, te poduchy na zdjęciach wyglądają na raczej płaskie - czy rzeczywiście tak jest? bo boje się, że dziecko będzie zapadać się przy karmieniu, a na rogalu leżała Majka jak na materacu :-) - pls o pomoc, bo mam okazje kupić

emotion ale śliczne ciuszki!

A to moje dzisiejsze zdobycze :tak: Jeszcze w neutralnych kolorach, ale mam nadzieję że za tydzień będę mogła zacząć szaleć :-D Dziś oglądałam i różowe i niebieskie ciuszki i wszystko takie śliczne było! Szkoda że nie znam płci bo w Mothercare były super kombinezony welurowe, a jest 50% zniżki do 20 :dry:
Ten pierwszy pajac jest zielony, ale nie widać na zdjęciu i chyba nawet któraś z Was kupiła taki sam :blink:
Zobacz załącznik 464870Zobacz załącznik 464871Zobacz załącznik 464873

reklama
Do góry