reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

Wracając do tematu wózków to ja już raczej jestem zdecydowana na ten :
CONECO WÓZEK CHAMELEON V4 FOTELIK 4w1 WYPRZEDAŻ (2315835730) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Odpowiada mi wystarczająco a nie potrzebuje jakiejś super wypasionej fury za kilka tyś:tak:
Także myślę że problem wózka mam już z głowy

O proszę, ja skreślałam wózki coneco ze względu na kubełkowe siedzenia, a jak się doczytałam ten ma normalne regulowane... Przejrzałam opis na aukcji, bo chciałam Cię uprzedzić o niepraktyczności kubełkowych siedzeń a tu taka niespodzianka:-D:-D hmmm przyznam, że wizualnie bardzo mi się podoba i na pewno wypróbuje jak się prowadzi.

reklama
Witam dziewczynki, po wizycie poszłam na malutkie zakupy i nie oparłam się :-)
2qbzxqt.jpg

hrx3qu.jpg

i błękitne śpioszki welurowe
2i6owb9.jpg

To tak samo jak ja po ostatniej wizycie :-D Gdy poznałam płeć maluszka też od razu poszłam do sklepu i kupiłam ciuszki. Świetne ciuszki, a body w paseczki cudowne :tak:

sonkaa, ale super ubranka :-) ja również nie mogę doczekać się kiedy wreszcie wyruszę "na łowy". Mam nadzieję, że to ostatni tydzień i poznam płeć mojego lokatora.

dzisiaj byłam w zwykłym markecie, ale udało mi się kupić te bodziaki naprawdę z fajnej bawełenki, pamiętam, że Majce fajne body kupowałam w Tesco, będę musiała tam zajrzeć, a teraz postanowiłam dokupić trochę bodziaków z krótkim rękawkiem takich po porodzie zaraz i najlepiej rozpinanych, bo pamiętam, że Majka takie tolerowała, a przy wkładaniu przez głowę, był płacz :-)

reklama
Do góry