reklama
SPODNIE CIĄŻOWE KOKARDA RURKI rozm. M (2330892854) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nad kokardą duży szeroki pas elastyczny
ja mam szare
ja mam szare
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
SPODNIE CIĄŻOWE KOKARDA RURKI rozm. M (2330892854) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ja mam szare
O dzięki za link ja polecam tego sprzedawcę. Ja mam zakupiłam tam dwie pray spodni, rurek czarne i jeansowe oraz krótkie spodenki i spódnicę jeansową oczywiście wszystko z panelem ciążowym. Bardzo wygodne elastyczne i jeans nie jest za gruby. Za spodenki i spódnicę z przesyłką zapłaciłam 90 zł, czyli tyle co za same spodenki w H&M.
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
mimii
Fanka BB :)
A, no to ja się pomyliłam, bo mam inne spodnie z kokardą, ale też już jedna z Was je wrzucała kiedyś. Ja mam dokładnie te z h&m:
Product Detail | H&M PL
Product Detail | H&M PL
azorek84
mama Amelii 2009
i dobrze ci sie nosza?? mam je i jakos ta guma co jest na zakonczeniu pasa elastycznego strasznie mnie uwierabede ja zmieniac na inna bo chodze z odcisnietym paskiem ehhh aaaa i coeko sie prasujachyba ze ja trafilam na takie albo nie umiem prasowac;-) ah i kolor jest bardziej...blyszczacy myslalam ze beda szare a sa takie jakies nieco polyskliweSPODNIE CIĄŻOWE KOKARDA RURKI rozm. M (2330892854) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ja mam szare
Ostatnia edycja:
A, no to ja się pomyliłam, bo mam inne spodnie z kokardą, ale też już jedna z Was je wrzucała kiedyś. Ja mam dokładnie te z h&m:
Product Detail | H&M PL
Mimi ja mam te spodnie i póki co jestem z nich super zadowolona. Trochę co prawda się gniotą, ale są bardzo wygodne, przewiewne no i na plus kieszonki:-)
Zastanawiałam się nad kupnem spodni na allegro, ale z uwagi na mój duuuży tyłek i grube uda wolę jednak takie rzeczy przymierzyć, bo niestety nie wszystko dobrze na mnie"leży"
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
a ja dzis w ramach tanich zakupow kupilam sobie spodenki w Lidlu, te granatowe
wzielam rozmiar L (waze 67kg i brzuch mam spory), sa nawet troche za luzne ale mozna sciagnac sznurek w pasie. Mysle ze moga mi do lipca posluzyc
a cena 15 zl !!!!
LIDL Polska - lidl.pl
wzielam rozmiar L (waze 67kg i brzuch mam spory), sa nawet troche za luzne ale mozna sciagnac sznurek w pasie. Mysle ze moga mi do lipca posluzyc
a cena 15 zl !!!!
LIDL Polska - lidl.pl
reklama
Product Detail | H&M PL
no właśnie ja sobie je wczoraj kupiłam i są super wygodne
a dziś też zaszalałam kupiłam w sh spódnice do kostek i coś dla dzidzi
niby niebieskie ale może i być dla dziewczynki i dla chłopca:-)
Podziel się: