reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama

O dzięki za link ja polecam tego sprzedawcę. Ja mam zakupiłam tam dwie pray spodni, rurek czarne i jeansowe oraz krótkie spodenki i spódnicę jeansową oczywiście wszystko z panelem ciążowym. Bardzo wygodne elastyczne i jeans nie jest za gruby. Za spodenki i spódnicę z przesyłką zapłaciłam 90 zł, czyli tyle co za same spodenki w H&M.

i dobrze ci sie nosza?? mam je i jakos ta guma co jest na zakonczeniu pasa elastycznego strasznie mnie uwiera:zawstydzona/y:bede ja zmieniac na inna bo chodze z odcisnietym paskiem ehhh aaaa i coeko sie prasuja:dry:chyba ze ja trafilam na takie albo nie umiem prasowac;-) ah i kolor jest bardziej...blyszczacy myslalam ze beda szare a sa takie jakies nieco polyskliwe

azorek ja ta gumę to wywijam na biodra i jest ok.. prasuje tylko 1 raz zaraz po praniu a tak to leżą zwinięte w szafie i jak zakładam to nic nie widać.. troszkę się błyszczą.. ale i tak jestem zadowolona bo mimo, że przytyłam 7kg to bardzo ładnie się układają.
na tym zdjęciu troszkę je widać
DSC_0011.jpg

Ostatnia edycja:
A, no to ja się pomyliłam, bo mam inne spodnie z kokardą, ale też już jedna z Was je wrzucała kiedyś. Ja mam dokładnie te z h&m:
Product Detail | H&M PL

Mimi ja mam te spodnie i póki co jestem z nich super zadowolona. Trochę co prawda się gniotą, ale są bardzo wygodne, przewiewne no i na plus kieszonki:-)
Zastanawiałam się nad kupnem spodni na allegro, ale z uwagi na mój duuuży tyłek i grube uda wolę jednak takie rzeczy przymierzyć, bo niestety nie wszystko dobrze na mnie"leży":-p

a ja dzis w ramach tanich zakupow kupilam sobie spodenki w Lidlu, te granatowe
wzielam rozmiar L (waze 67kg i brzuch mam spory), sa nawet troche za luzne ale mozna sciagnac sznurek w pasie. Mysle ze moga mi do lipca posluzyc
a cena 15 zl !!!!

LIDL Polska - lidl.pl

reklama
A, no to ja się pomyliłam, bo mam inne spodnie z kokardą, ale też już jedna z Was je wrzucała kiedyś. Ja mam dokładnie te z h&m:
Product Detail | H&M PL

no właśnie ja sobie je wczoraj kupiłam i są super wygodne
a dziś też zaszalałam kupiłam w sh spódnice do kostek i coś dla dzidzi
niby niebieskie ale może i być dla dziewczynki i dla chłopca:-)
IMG_0063 kopia.jpg

Do góry