reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Sonka moze zle sie wyrazilam z ta jedna reka. Chodzilo mi o to ze te wozki "parasolki" maja dwie rączki. A te wozki duze, co z gondolami sa maja taka jedna raczke do pchania (taka na szerokosc wozka). A ten x-lander co mialam to tak sie dobrze prowadzil ze jedna reka pchalam wozek a druga np gadalam przez tel. czy loda jadlam.
Moze teraz lepiej Ci wyjasnilam

Emotion superasne te butki. Kuba jak byl maly dostal od R brata takie male adidaski Pumy. Cudne te buciki sa

Eliana tez widzialam ze beda body w biedronie i zapomnialam. A R kolegi zona pracuje i mogla mi odlozyc bez problemu ile bym chciala bo jest tam kieroniczka

Malami mialam xa z 2007 i dla mnie jest super. Poza jak dla mnie dziwnie wysoko montowanym pałąkiem nie mial wiekszych wad. A pałak po proostu lezal w domu nie uzyany. Zreszta w drugim wozku co mielismy tez nie uzywalismy. Kuba oparty lubil jezdzic a i tak pasy mial zapiete

z tymi pampersami to chyba dobry pomysl, u nas problemow z alergia nie bylo. Uzywalismy glownie PAmpersow. Kupilam kilka razy inne a jakos mialam wrazenie ze jakos szybko wisialy pelne.

arthatee jeśli o leginsy chodzi to ja kupiłam ciążowe w h&m kosztowały 39,90 zł, ale szczerze nie do końca jestem zadowolona z materiału z jakiego są wykonane, bo mam wrażenie że mi pod światło tyłek prześwituje:-D, wciąż wchodzę też w te sprzed ciąży, narazie nie cisną ale myśle że za miesiąc wejde już tylko w te z h&m

Ja cały czas śmigam w zwykłych legginsach i póki co żadne mnie nie cisną :-) w tych wszystkich ciążowych te pasy są na mnie jeszcze za duże i mi zsuwają się. Tak samo mam spodnie z h&m, ten pas wywijam ale pod obcisłymi bluzkami widać to :-( i jeszcze trochę z tyłu mi odstają. Ale pewnie jeszcze troszkę i wszystko będzie leżało tak jak powinno :-) Za to muszę kupić sobie trochę zwykłych topów na lato.

Ja narazie chodzę w zwykłych legginsach.
mimi rzeczywiście widać ten wywinięty pas,no ale ważne że w brzuszek nic się nie wbija. Ja też muszę sobie kupić jakieś topy, bo wszystkie moje już mi się na brzuchu podwijają :-p Kupiłam jak narazie jeden taki w h&m, ale leży w szafie bo jednak lużnawy, ale myśle że niedługo w niego wskoczę. I fajnie wygląda właśnie do leginsów bo jest dłuższy
Product Detail | H&M PL

A co do wózków to po dzisiejszej wizycie w hurtowni jesteśmy na 99% zdecydowani na Mutsy transportera :tak: Zakochałam się w nim po raz drugi :-) Niestety nie mieli jeszcze tego nowego modelu Evo, ale pewnie jeszcze nie raz bedziemy w jakimś sklepie to obejrzę. No i wtedy może zdecydujemy się na ten nowy model.

Emotion super buciki
Eliana fajne bodziaki, widziałam je w gazetce ostatnio, ale ja się powstrzymuję od zakupów do 26 ;-)

2338254785.jpg
ja sobie zakupiłam taka sukienke na wesele w czerwcu.

arwen, sukienka rewelacja! lubiłam ten fason nawet przed ciążą, a na brzuszku wygląda super :)

Ceny ciuchów ciążowych w sklepach to faktycznie jakaś masakra. Na szczęście wspomogły mnie 2 koleżanki i oczywiście Allegro, także na razie mam w czym chodzić. A spodnie ciążowe noszę już od prawie 2 miesięcy, bo zwykłe bardzo szybko zaczęły mnie uwierać.

ja dziś zaszalałam kupiłam tunikę czarny podkoszulek na ramiączkach ciążowy bluzeczkę spodenki buty sukienkę i biustonosz a dla mojej Wiki strój kąpielowy spódniczkę podkoszulek japonki i ozdoby do włosów ......
IMG_0037 kopia.jpgIMG_0043 kopia.jpgIMG_0047 kopia.jpgIMG_0050 kopia.jpg

arwen śliczna sukienka i super kolorek

reklama
Do góry