reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Ja z pampersami się raczej wstrzymam bo nakupie przykładowo jakiejś firmy a później okaże się że dzidzi jest uczulona na nie i klops :sorry:
W sumie racja - tez o tym myslalamzoraj wc;
ale w sumie zadko kiedy slyszalam zeby ktos sie na pamprersy z 'Pampersa' uczulal,
a ja wlasnie takie bede kupowac tylko [innych nawet nie znam tutaj :p]

Zreszta zobaczy sie, zaczne kupowac cokolwiek wiecej i tak dopiero po przeprowadzce do nowego domu, bo teraz nie ma sensu kupowac zeby za tydzien przenosic

reklama
Eliana - bodziaki czadowe, jakie męskie :-) i cena za 3 szt. super, zaraz po pracy biegnę do Biedrony, mam nadzieje że to świeża promocja i będzie wybór, jakby co to u mnie 4 Biedronki w którejś na pewno znajdę:-) także czeka mnie dziś niezły maraton, aha tylko dziś u mnie 28 stopni a ja bez auta uuups

wczoraj widzialam te bodziaki w biedronce i spodobały mi sie takie brązowo kremowe z misiem ale stwierdziłam ze rozmiar 68 to za duży i dzielnie odłożyłam na półke;)

emition - Majka całe dzieciństwo jechała na Pampersach, a i tym razem na początku też na pewno przez kilka miesięcy będzie tylko na oryginałach, potem kupie kontrolnie własnie Dada, bo znajomi też bardzo chwalili i sprawdzimy :-)

Emotion co do pampersów to z własnego doswiadczenia Ci napisze ze te promocje za 15E sa przynajmniej raz na 2 m-ce jak nie w Dunnesie to w Tesco i obejmuja juz wieksze rozmiary wiec nie wiem czy sens jest duzo wczesniej kupowac.Ja zawsze kupuje 2 kartony i spokojnie starcza mi z synkiem do nastepnej promocji:-)

a ja polazłam do Biedronki ale już bodziaków nie było :-(
za to nabyłam bieliznę dla siebie i doszły mi dwie pary cienkich spodni z allegro :-) jestem dzisiaj szczęśliwa :-D

Arthatee daj mi troszkę szczęścia i dobrego humoru, bo ja mam dziś jakiegoś nerwa:confused: Sama ze sobą nie mogę wytrzymać.
Kto to pytał o wózki, jaki kupić i czym się kierować? Jaazosia?? Znalazłam kompendium wiedzy:
Kompendium wózkowe - część pierwsza - artykuły - opinie, zdjęcia, ceny, informacje o produktach - bangla.pl

Spacerówka mi wpadła w oko, czy ktoś miał z nią do czynienia? Opinie w necie ma dobre, ale co zaufane towarzystwo z forum to zaufane:-)
Wózek spacerowy Aveo Quattro Coletto lekki i nowoczesny - sklep dla dzieci – 2o2.pl

Ostatnia edycja:
Mallinowa_Paula ja o wózkach marudziłam trochę :szok:

Możesz wziąć trochę szczęścia :-) tylko nie za dużo, żeby mi wystarczyło do następnej przesyłki, z której będę szczęśliwa :-p

Czy zwykłe legginsy różnią się od tych ciążowych? Bo planuję zakup do sukienki...

Mallinowa_Paula ja o wózkach marudziłam trochę :szok:

Możesz wziąć trochę szczęścia :-) tylko nie za dużo, żeby mi wystarczyło do następnej przesyłki, z której będę szczęśliwa :-p

Czy zwykłe legginsy różnią się od tych ciążowych? Bo planuję zakup do sukienki...

Dziękuję:-) Już mi lepiej. Ostatnio chciałam legginsy i pani mi zachwalała ciążowe, bo mają miejsce na brzuch, specjalny materiał tam itp. A kupiłam zwykłe (rozmiar S-M) bezszwowe i też są dobre, zwróć uwagę żeby nie były zbyt ciasne w brzuchu, żeby Maluch miał komfort.
Jak zawracałaś głowę :-po wózkach to czytaj. Wydaje mi się dość wyczerpujące.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam!

reklama
jak myślicie dziewczyny kiedy nasze dzieciaczki wsiądą do spacerówki?mi sie wydaje ze tak w okolicach marca,nie?

Do góry