reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
Malinova i one kosztowaly 139 :szok:?

Belka dwa pierwsze fajne. Tylko w tym pierwszym to taki kosz pod kątem to chyba duzo do niego nie wsadzi??

ja też muszę wybrać sie na jakieś ciążowe zakupy ogólnie to czuje sie strasznie brzydka ciąża wyjątkowo mi nie służy na urodę i nie mam nawet ochoty nic na siebie przymierzać bo nawet najpiękniejsze ubranie mi nie pomoże
malinova w tym sklepie sa śliczne rzeczy ale takie drogie:-(

co do wózków to wybór jest masakryczny dla mnie istotna jest doćś duża gondola żeby spacerówka była w obie strony i koniecznie musi być podnóżek pod stopy, pompowane duże koła żeby był 3w1 i wstępnie jestem zdecydowana na TAKO CAPTIVA 3w1 FOTELIK, FOLIA, TORBA najtaniej (2300957232) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
co do koloru to podoba mi się czerwony i turkusowy
8d1a3d2198d7fc84.jpg afcdb9556bdc6538.jpg

nikola byłam ostatnio na targach Tako w jednej z hurtowni i powiem Ci że bardzo ładnie wygląda na żywo. Nawet mężowi wpadł w oko
jutrzenka no własnie też zwróciłam uwagę na ten kosz, no ale to trzeba na żywo zobaczyć :tak:
A M zabiera mnie jutro, o ile z brzuszkiem będzie ok, na targi Jedo :tak: No i mam nadzieję że będą już mieli ten nowy model Mutsy, to zobaczę co i jak z tym koszem.

jutrzenka - no niestety ceny ubrań ciążowych to masakra dlatego od początku ciąży kupiłam jednie spodnie w komisie i te dzisiejsze ciuszki. Szukam po lumpeksach i o ile z bluzkami nie ma problemu to już spodni i spódnic tam brak. Za to te zajęcia na które się wybieram mam za darmo bo mam kartę Multisport z pracy więc jakoś te gacie przeboleję :confused:

Ja zamówiłam sobie na allegro, to jedyna alternatywa jak dla mnie , bo ciężko coś kupić w ciuchlandzie, a ciążowe rzeczy no niestety drogie są :-(

jutrzenka - ja nawet nie wiedziałam, że sa spacerówki do pchania jedną ręką , popatrzę, bo to świetna sprawa, jeśli się sprawdza :-) miałaś takie cudo "w ręku"?

malinova - super spodenki , :-)

arthatee - ja też swoje ciążowe ciuszki zamówiłam na allegro, bo mi żal kasy na kilka miesięcy, żeby wywalać, a tak mam dobrą jakość, za normalną cenę, dzisiaj własnie przyszła mi śliczna tuniczka z H&M za 29 złotych i to mi pasuje :-)

JA sie pochwale dzisiejszym prezentem :)
To buciki mojej siostrzenicy, jedne z pierwszych [jak nie pierwsze]
i siostra wlasnie wrocila z Polski i mi przywiozla dla mojej dzidziolki :)
Zobacz załącznik 463827

----------------------
A druga kwestia jaka chcialam poruszyc.. Dostalam wczoraj rade od kolezanki z pracy,
Mowi ze ona juz sobie w polowie ciazy zaczela skupowac... Pampersy... :/
Sa u nas promocje ze zamiast 30 euro za paczke placi sie 15euro [przykladowo]
i mowi wlasnie ze sobie tak kupowala juz wczesnie i niedosc ze taniej jej wyszly
to i miala kilka miesiecy spokoj z pampersami...
Co o tym myslicie? .. .

emotion_sickness wydaje mi się, że jak jest jakas promocja to coś tam można sobie zakupić, bo troszkę tego nam będzie szło :-) zawsze to wydatek rozłożony na raty i po promocyjnej cenie:-)
Ja zamierzam sobie kupić wcześniej na pewno, żeby już mieć i nie martwić się, że trzeba jezdzić i kupować :-)

buciki urocze :-)

reklama
Pampersy jak najbardziej ,tylko zwróćcie uwagę na datę ważności bo my tak przejechaliśmy se przy Ali -cena była fajna R kupł 4 paki po przszlo 100 szt ,okazało sie ,ze dobrze ,że kupił tylko 4 -bo miały jeszcze tylko 2 miesiące ważności

Do góry