reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

reklama
śliczne bluzy:)

Jakie ubranka planujecie wziąć na wypis i jakim rozmiarze? ja myślę o kombinezonie welurowym 56

Ja kupiłam troszkę większe 62 i 68.. :-) ale to chyba lepiej wiedzą doświadczone mamy :-) bo ja to zielona jestem jeszcze :eek:

Emotion ja kupowałam do prania proszek Fairy a do płukania Comfort biały, po pólroku zaczęlam prać w Persil Bio ale nadal płucze w tym comforcie bo uzywam go tez do naszych rzeczy.
Dzieki lori :) Wlasnie zastanawialam sie w czym najlepiej, a zeby byl delikatny w miare dla dzidiolki mojej :)

Kurcze nie pamietam kto pytal co ubrac na body z krotkimi rekawkami,
mi siostra mowila ze body i na to najlepiej pajacyki bo dziecku wygodnie bedzie
[dostalalm ochrzan za swoje zakupy :p Stwierdzila ze musi mnie 'wyszkolic' :)]

gucia - na wypis mam welurowy kombinezon 56, ale jest tez jeden polarkowy (gdyby było baardzo ciepło - co może się przytrafić początkiem października ), ale kupiłam tez taki ocieplany jesienny 62 i turbociepły zimowy 62, a 68 dostałam, więc temat kombinezonów uważam za wyczerpany. Rozmiaru 56 mam malutko, kilka body, kilka pajacyków i koszulek, a tak to wszystko w 62 i już trochę 68 dokupione, a nawet całkiem sporo :-)

reklama
o rany, znowu tyle slicznosci:-)

co do kombinezonu na wyjscie to ja akurat mam w tym doswaidczenie bo Kuba jest z grudnia
Kupowalismy na wyprawke i sie spieralam z R w sklepie ze 62 trzeba wziac bo dziecko ma ponad 50, do tego ubranka dochodza i wogole. Ustapil i wzielismy.
Kuba urodzil sie 53cm, mysle ze taki normalny.

Jak R przyjechal po mnie do szpitala z tym kombinezonem to myslalam ze padne trupem :-D:-D. Mlodemu nawet rece do rekawow nie siegnely :-D:-D. Nogi tez nie dostaly do nogawek :-D

Takze wsadzilismy malego do srodka i do domu. A jak R jechal znowu do Wawy po akt urodzenia za pare dni po porodzie to zajechal do Smyka i kupil 56. Starczyl praktycznie na cala zime :-D. Takze 62 mam nowke. Na ta zime bedzie jak znalazl jak to bedzie chlopiec :-D

Do góry