reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy na zakupach

A ja wczoraj kupiłam Miśkowi taki polarek 62/68 na allegro:

w9jk21.jpg

a za chwilę lecę sprawdzać, czego mi jeszcze brakuje :-) , to sama przyjemność

reklama
O rety, ale fajniutki polarek!!
Ja nie mam jeszcze nic, chyba pora pomyśleć o zakupach... Jutro po wizycie może się wypuszczę :-)

Mam do Was dziewczyny pytanie dot. wózka.
Jeśli się powtarzam, to przepraszam, ale nie sposób przeczytać wszystkie posty w 1 dzień ;-)

Myślę nad kupnem wózka maxi cosi Mura 4. Macie może jakieś opinie na jego temat?
A może macie swój "ulubiony" wózek godny polecenia?
Ja mieszkam na wsi, gdzie miejsca sporo, nie muszę biegać po schodach, samochód mamy duży, chodzi mi o fajny, wygodny wózek, tylko że pojęcia nie mam czym kierować się przy wyborze.
Pomożecie? :happy:

Musa jeśli chodzi o sterylizator to zgadzam się z lori81

Sonka super polarek

Zumba ja zakładałam na body z krótkim rękawem pajacyka lub bluzkę z długim rękawem i do tego spodenki lub rajstopki. Nie martw się na pewno się przydadzą. :tak:

No i nie wytrzymałam..... :szok:

P5093049.jpgP5093050.jpgP5093051.jpg
Niebieski welurowy pajacyk, pajacyk w żabusie i bluza, która skradła moje serce i portfel.... :rofl2:

reklama
Do góry