reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

emotion ale zaszalałaś:-) śliczne ubranka!
Ja czekam do 26 maja na 4d, mam nadzieję że pokaże nam się Maluch i zaczynam kupować wszystko! Nie mogę się doczekać.

reklama
dziewczyny ale śliczne ubranka

emotion no zaszalałaś na całego

ja z zakupami czekam aż pozna płeć już się nie mogę doczekać
póki co kupiłam jedynie takie skarpetunie:-D

IMG_0021.jpg

dziewczyny ale śliczne ubranka

emotion no zaszalałaś na całego

ja z zakupami czekam aż pozna płeć już się nie mogę doczekać
póki co kupiłam jedynie takie skarpetunie:-D

Zobacz załącznik 462947

Ale masz śliczne te skarpetunie :-)

Emotion poczekaj ja cię przebiję jak tylko poznam płeć hahaha :-D

Póki co kupiłam w realu za 5 złotych 3 body tzn sztuka za 5 nie mogłam się oprzeć mieli wyprzedaż :-DZobacz załącznik 462950Zobacz załącznik 462951Zobacz załącznik 462952

znalazłam łóżeczko z szuflada jak chciałam bo mam niezbyt dużo wolnej przestrzeni w domku a do takiej szuflady zawsze pieluchy czy jakieś inne rzeczy się włoży hit LOZECZKO tymon MATERAC + PRZEWIJAK + GRATISY ! (2301803565) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., jest tez opcja z bujakami - chyba lepsza bo maluchy chyba uwielbiają być bujane ale zastanawiam się jak to się będzie kołysać zz szufladą u dołu
Klupś ŁÓŻECZKO RADEK szuflada kołyska teak (2324795603) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ostatnia edycja:
bellka muszę jeszcze takie body kupić :-)

i na pewno też zakupie coś z tych lub tych
Body 80 Nowa Kolekcja Lato 2012 z SUPER NAPISAMI (2321946888) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i
Body r.86 Z NAPISAMI KRÓTKI RĘKAW EWA KLUCZE (2309536346) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ptyska super bodziaki
musa fajne są te łóżeczka

a i mam pytanie czy ktoś może miał takie łóżeczko???? jak się sprawowało bo chce kupić właśnie coś takiego z komodą
http://allegro.pl/zestaw-mis-lozeczko-szufl-komoda-materac-sensillo-i2312686908.html

Ostatnia edycja:
Ależ jestem wściekła, zakład pracy nie puścił przelewu z kaską i nie poszaleje... :(

ptyśka świetne !

Nikolaa w takim rozmiarze kupujesz jak wkleiłaś linki?

reklama
Do góry