reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Ostatnia edycja:
reklama
Emotion_sickness - "kilka rzeczy"? chyba przegoniłaś wszystkie dziewczyny, które już od kilku miesięcy coś kupują:-D

a ja twardo czekam:-)

Emotion, ale cuuuudowne ubranka, sukienusie, bluzeczki super :-)

Ja w środę ruszam na zakupy, muszę znaleźć sobie shorty i Olusiowi chcę kupić trochę letnich rzeczy i nie wiem czy dam radę nic nie kupić Dzidzi, a do usg jeszcze 2tyg.

Mallinowa a kiedy poznasz plec?
Nie przejmuj sie nawet jak teraz nie da rady dziewczecych ciuszkow kupowac, nastepnym razem sie trafi ;)

murand a ty kiedy zaczniesz kupowac:) ?

Jeszcze 2 rzeczy dokupilam przed chwilka [tesco :D]
te ''rekawiczki niedrapki'' [czy jak to sie nazywa - 1 para rozowa, 1 biala, 2 w gwiazdki - tylko slabo widac]:
Zobacz załącznik 462863
i koszulka :Zobacz załącznik 462864

reklama
Mallinowa a kiedy poznasz plec?
Nie przejmuj sie nawet jak teraz nie da rady dziewczecych ciuszkow kupowac, nastepnym razem sie trafi ;)

Jeśli Dziecię będzie łaskawe to 23 maja :-) Nie ukrywam, że bardzo bym chciała:tak:.
p.s. Szaleństwo zakupowe Cię dopadło? ;) Ja mam już od jakiegoś czasu, kupuję unisex w ciucholandach. Ile tam można znaleźć "skarbów" w mini rozmiarach!

Do góry