reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

ojej jak slodko sie robi, tyle cudnych ubranek, super dziewczyny

Emotion to poszalalas, fajowo

Paja ja mam x-landera x-a z gondola x-pram. Montuje sie ja na adaptery.
Ale na tej stronie co pokazalas przy tym wozku co chcesz jest napisane ze jest gondola x-pram Q czyli inna
tu masz pokazane wiec wg mnie nie bedzie pasowac
http://x-lander.pl/produkty/30/akcesoria/

musze przyznac ze fajnie ten move wyglada i ta nowa gondola. Tez bym sie drugi raz na x-landera zdecydowala

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki Sonka :)
Dzieki Mimii :)

czekam na poznanie płci, więc myślę że jak dobrze pójdzie to w czerwcu będę szalała:-)
Jeśli Dziecię będzie łaskawe to 23 maja :-) Nie ukrywam, że bardzo bym chciała:tak:.
p.s. Szaleństwo zakupowe Cię dopadło? ;) Ja mam już od jakiegoś czasu, kupuję unisex w ciucholandach. Ile tam można znaleźć "skarbów" w mini rozmiarach!
Ja w sumie tak nie szaleje jeszcze :p
Najwiecej bede szalec w sierpniu- bo wtedy sa u nas duze przeceny na sukienki, sweterki itp. itd :)
W sumie moge kupowac teraz - bo stac mnie na to - ale po co jak moge pozniej kupic za 50% ceny czy 25% ?
I zamiast 2 rzeczy kupic z 5 - Pozatym dzieci z takich ubranek [podobno] bardzo szybko wyrastaja.

Jak bede w Polsce to popatrze w ciucholandach .
A powiedzcie mi ile kosztuja body, kaftaniki? W normalnych sklepach/ ciucholandach?

Ostatnia edycja:
Emotion ja jeszcze nie kupowalam to dokladnie nie wiem ale jak kiedys patrzylam to za body w Reserved czy 5-10-15 to ponad 20 zl.
w ciuchlandach nie kupuje bo nie mam cierpliwosci i ochoty tam grzebac w tych ciuchach. To po prostu nie dla mnie :no:

i ja tez zamierzam skorzystac z wyprzedazy w firmowkach
Dla kuby zawsze tak kupowalam na wyrost np rozmiar czy dwa wieksze i trzymalam po protstu

myślę ze ceny na ubranka dzieciece są różne... za body moze od 10 zł w zwyż. W tesco w wielopacu moze wyjsc nawet taniej...
Ja wczoraj ogladałam ubranka i jakos tak nic mi nie podeszło:baffled: Z córą juz szalałam. Moze jak juz bede wiedziec konkretnie jaka płeć:confused: Sama się sobie dziwie. Moze odiwedze dzis pepco.

edit
PEPCO - Wi

Ostatnia edycja:
Arthatee o koniecznie muszę do Pepco po tego osiołka :-D

Emotion_sickness ciuszki przesłodkie co do jednego ;-) Jakie to szykowanie wyprawki przyjemne prawda?

W Lublinie body w Smyku czy 5-10-15 to 20 zł minimum, chyba że jakaś promocja lub w ileś-tam-paku to około 10zł nawet może wyjść, czyli tak jak w Tesco. A w ciucholandach to około 2-3zł albo i mniej czasem. Moja mama chodzi w dni przecen do ciuchlandu przed nowym towarem to za 2 zł potrafi mi z siatkę ciuszków przynieść. W komisach to około 5-7 zł za sztukę, ale już takie jak nowe właściwie są wtedy i firmówki.

W Lublinie body w Smyku czy 5-10-15 to 20 zł minimum, chyba że jakaś promocja lub w ileś-tam-paku to około 10zł nawet może wyjść, czyli tak jak w Tesco. A w ciucholandach to około 2-3zł albo i mniej czasem. W komisach to około 5-7 zł za sztukę, ale już takie jak nowe właściwie są wtedy i firmówki.

Podpisuję się pod tym. Taki sam przedział w Głogowie. Są dwa takie ciucholandy gdzie prawie same firmówki, a ceny od 2zł (zależy za co). Później zrobię zdjęcie kombinezonu jaki kupiłam za 14zł.

Miało być wczoraj, ale kiepsko się czułam :-(
Ale już nadrabiam :
Zobacz załącznik 462446Zobacz załącznik 462447

i podkreślam, dostałam je od mamy :) Ja jeszcze chwilowo mam silną wolę i nic nie kupuję, ale może to dlatego, że nie chodzę po sklepach :-D
Cudne,a ta czapusia mnie rozczuliła

Jakie to piękne .Dla dziewczynki to są cuda
Emotion_sickness śliczne!! Też chciałabym kupować rzeczy dla małej księżniczki :) Mam 50% szans :-D
To podobnie jak ja hehehe

Ja kupuję w ciuchci ,za body śpiochy ,pajacyki płace od 50gr do 1zł bo chodzę na wyprzedaże.Wczoraj byłam i kupiłam kołderkę do wózka za 1zł i pani mi jeszcze wyszukłam dwóch nowych prześcieradeł firmy george nówki -wzięła 2zł za szt :-D

reklama
Paja ja mam x-landera x-a z gondola x-pram. Montuje sie ja na adaptery.
Ale na tej stronie co pokazalas przy tym wozku co chcesz jest napisane ze jest gondola x-pram Q czyli inna
tu masz pokazane wiec wg mnie nie bedzie pasowac
Akcesoria do wózków dziecięcych - X-lander - Wózki dziecięce

musze przyznac ze fajnie ten move wyglada i ta nowa gondola. Tez bym sie drugi raz na x-landera zdecydowala

No właśnie wiem, że gondole są inne, tylko może robią do nich jakieś adaptery :tak: Chyba się jednak dzisiaj zbiorę i podjadę do jakiegoś sklepu zapytać...

Patrzę na Wasze zakupy i z przykrością muszę stwierdzić, że kompletnie mnie jeszcze nie ciągnie... Przyjaciółka mi się pytała czy ma mi już przywieźć sterylizator i inne pierdółki, a ja nie wiem :-( Stwierdziła, że na razie będzie za mnie myśleć :cool2: Ciekawe kiedy mnie dopadnie instynkt matki zakupocholiczki :-D

Do góry