reklama
mamba - cudny wózek - koszyk, śliczności po prostu!!!!!
jutrzenka - piękne ciuszki, kocham śpiochy w paski
arthatee - śliczne ubranka i podziwiam silna wolę :-) , czyżby mama marzyła o wnuku?
Widzę, że się dziewczynki rozkręcacie :-) Ja w ciąży z Majką na początku miałam głównie śpioszki i nie kupowałam takich małych - dorosłych ubranek, ale potem zaczęłam już ubierać ją w różne dresiki , bluzy itp. z Michasiem postanowiłam przez kilka miesięcy nacieszyć się w domu faktem, że śpioszki są takie słodkie, cudne i już nigdy później ich nie założy :-) - to chyba takie trochę sentymentalne myśli mamy, która wie, że już kolejnej dzidzi nie będzie :-) - bo jeszcze trochę i menopauza :-)
jutrzenka - piękne ciuszki, kocham śpiochy w paski
arthatee - śliczne ubranka i podziwiam silna wolę :-) , czyżby mama marzyła o wnuku?
Widzę, że się dziewczynki rozkręcacie :-) Ja w ciąży z Majką na początku miałam głównie śpioszki i nie kupowałam takich małych - dorosłych ubranek, ale potem zaczęłam już ubierać ją w różne dresiki , bluzy itp. z Michasiem postanowiłam przez kilka miesięcy nacieszyć się w domu faktem, że śpioszki są takie słodkie, cudne i już nigdy później ich nie założy :-) - to chyba takie trochę sentymentalne myśli mamy, która wie, że już kolejnej dzidzi nie będzie :-) - bo jeszcze trochę i menopauza :-)
the_white_one
Zaangażowana w BB
Sonkaa ja też jestem generalnie za śpioszkami i pajacykami. W dorosłych to się jeszcze dzidzi nachodzi. A w ogóle to mało one wygodne dla dziecka. Mam takie wrażenie. Chociaż jedno czy dwa takie ubranka na wielkie wyjścia nie zaszkodzą ;-)
Arthatee super rzeczy, a pajacyka to już bym Ci ukradła
Arthatee super rzeczy, a pajacyka to już bym Ci ukradła
sonkaa dokładnie babcia chce mieć wnuka :-)
the_white_one pochodzi z Pepco
Eh nie wiem ile jeszcze ta moja silna wolna wytrzyma
the_white_one pochodzi z Pepco
Eh nie wiem ile jeszcze ta moja silna wolna wytrzyma
Miało być wczoraj, ale kiepsko się czułam :-(
Ale już nadrabiam :
Zobacz załącznik 462446Zobacz załącznik 462447
i podkreślam, dostałam je od mamy Ja jeszcze chwilowo mam silną wolę i nic nie kupuję, ale może to dlatego, że nie chodzę po sklepach
pajacyk ślicznusi,
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Dziewczyny czy któraś z Was ma x-landera x-A, x-Q albo x-Move i może mi pomóc? Znajomi chcą nam sprezentować swoją starą gondolę Gondola X-Pram do wózków X-lander X - gondola do wózków XQ i X-Move - Akcesoria do wózków X-lander XA, XT, X-Run, X1 - Akcesoria do wózków X-lander tylko że my chcemy kupić x-landera x-move do którego teoretycznie ta gondola nie pasuje... Czy są do niej jakieś adaptery? Na stronie nic nie znalazłam, a do sklepu będę jechać dopiero pod koniec tygodnia...
I jeszcze pytanie odnośnie baseników - chcemy znajomym kupić dla ich dwuletniego synka basenik do ogrodu. Nie może być za duży, bo ogródek mały. Na allegro jest tego multum - są jakieś dobre firmy, kupować ze zjeżdżalnią i innymi "dodatkami", jakieś rady :-)
I jeszcze pytanie odnośnie baseników - chcemy znajomym kupić dla ich dwuletniego synka basenik do ogrodu. Nie może być za duży, bo ogródek mały. Na allegro jest tego multum - są jakieś dobre firmy, kupować ze zjeżdżalnią i innymi "dodatkami", jakieś rady :-)
reklama
Podziel się: