reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy na zakupach

Miało być wczoraj, ale kiepsko się czułam :-(
Ale już nadrabiam :
P5073047.jpgP5073048.JPG

i podkreślam, dostałam je od mamy :) Ja jeszcze chwilowo mam silną wolę i nic nie kupuję, ale może to dlatego, że nie chodzę po sklepach :-D

reklama
mamba - cudny wózek - koszyk, śliczności po prostu!!!!!

jutrzenka - piękne ciuszki, kocham śpiochy w paski

arthatee - śliczne ubranka i podziwiam silna wolę :-) , czyżby mama marzyła o wnuku?

Widzę, że się dziewczynki rozkręcacie :-) Ja w ciąży z Majką na początku miałam głównie śpioszki i nie kupowałam takich małych - dorosłych ubranek, ale potem zaczęłam już ubierać ją w różne dresiki , bluzy itp. z Michasiem postanowiłam przez kilka miesięcy nacieszyć się w domu faktem, że śpioszki są takie słodkie, cudne i już nigdy później ich nie założy :-) - to chyba takie trochę sentymentalne myśli mamy, która wie, że już kolejnej dzidzi nie będzie :-) - bo jeszcze trochę i menopauza :-) :-D

Sonkaa ja też jestem generalnie za śpioszkami i pajacykami. W dorosłych to się jeszcze dzidzi nachodzi. A w ogóle to mało one wygodne dla dziecka. Mam takie wrażenie. Chociaż jedno czy dwa takie ubranka na wielkie wyjścia nie zaszkodzą ;-)

Arthatee super rzeczy, a pajacyka to już bym Ci ukradła :-p

Arthatee, cudne ubranka :-) Ja póki co też mam silną wolę i nie kupiłam nic, ale to mój drugi bobas i po Olusiu mam ogrom ciuchów bo ogólnie jestem maniaczką zakupów, teraz tylko czekam na płeć :-)

Dziewczyny czy któraś z Was ma x-landera x-A, x-Q albo x-Move i może mi pomóc? Znajomi chcą nam sprezentować swoją starą gondolę Gondola X-Pram do wózków X-lander X - gondola do wózków XQ i X-Move - Akcesoria do wózków X-lander XA, XT, X-Run, X1 - Akcesoria do wózków X-lander tylko że my chcemy kupić x-landera x-move do którego teoretycznie ta gondola nie pasuje... Czy są do niej jakieś adaptery? Na stronie nic nie znalazłam, a do sklepu będę jechać dopiero pod koniec tygodnia...

I jeszcze pytanie odnośnie baseników - chcemy znajomym kupić dla ich dwuletniego synka basenik do ogrodu. Nie może być za duży, bo ogródek mały. Na allegro jest tego multum - są jakieś dobre firmy, kupować ze zjeżdżalnią i innymi "dodatkami", jakieś rady :-)

reklama
Do góry