reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Oh, ja jestem w 7 miesiącu i mój brzuch jest juz naprawdę duży, nie mogę założyć większości rzeczy z szafy. Masz czasem też masz takie problemy z ubraniami?
Ja już w spodniach ciążowych chodzę bo inaczej się nie da 😅 muszę szafę odświeżyć i trochę luźniejszych ubrań kupić bo wszystko na brzuchu opięte 😅🤣🤣 a wcale obcisłych ubrań nie nosiłam 😅🤣🤣

Hejka dziewczyny, czy ktoras z was te zmaga się z pryszczami i wypadaniem włosów🫣kiedy ten ciązowy" glow" sie zacznie?Z pierwszej ciazy pamietam zero wypadajacych wlosow az do porodu🤔

Hejka dziewczyny, czy ktoras z was te zmaga się z pryszczami i wypadaniem włosów🫣kiedy ten ciązowy" glow" sie zacznie?Z pierwszej ciazy pamietam zero wypadajacych wlosow az do porodu🤔
hejka , włosy mi nie wypadają , a przynajmniej nie bardziej niż do tej pory ale moja twarz ? Wygląda 🤮 . Nigdy nie miałam idealnej cery ale teraz to jest dramat

hej, na początku było całkiem glow, zaczął się 9 tydzień, włosy lecą garściami, wysypało mnie niemiłosiernie a jeszcze przy okazji jestem tak blada, jakbym conajmniej w piwnicy mieszkała🥹

reklama
Ja miałam może ze dwa razy pryszcza, a tak to piękna cera, a zwykle na pms mi jakiś wyprysk się pokazywał lub dwa.

Do góry