Mój brzuszek juz jest calkiem sporyJak tam Wasze brzuszki ?
Nosicie te same ubrania ?
Ja w weekend nie mogłam dopiąć jeansów

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój brzuszek juz jest calkiem sporyJak tam Wasze brzuszki ?
Nosicie te same ubrania ?
Ja w weekend nie mogłam dopiąć jeansów
Oh, ja jestem w 7 miesiącu i mój brzuch jest juz naprawdę duży, nie mogę założyć większości rzeczy z szafy. Masz czasem też masz takie problemy z ubraniami?Dziewczyny ale mi brzuchol wywaliło. W pracy tylko czekam aż ktoś zapyta. Jestem w 9 tygodniu a wyglądam na 6 miesiąc![]()
Ja już w spodniach ciążowych chodzę bo inaczej się nie daOh, ja jestem w 7 miesiącu i mój brzuch jest juz naprawdę duży, nie mogę założyć większości rzeczy z szafy. Masz czasem też masz takie problemy z ubraniami?
7 miesiąc ?Oh, ja jestem w 7 miesiącu i mój brzuch jest juz naprawdę duży, nie mogę założyć większości rzeczy z szafy. Masz czasem też masz takie problemy z ubraniami?
to my tutaj mamy wszystkie termin na październik ,także do twojego brzuszka nam jeszcze dalekoOh, ja jestem w 7 miesiącu i mój brzuch jest juz naprawdę duży, nie mogę założyć większości rzeczy z szafy. Masz czasem też masz takie problemy z ubraniami?
hejka , włosy mi nie wypadają , a przynajmniej nie bardziej niż do tej pory ale moja twarz ? WyglądaHejka dziewczyny, czy ktoras z was te zmaga się z pryszczami i wypadaniem włosówkiedy ten ciązowy" glow" sie zacznie?Z pierwszej ciazy pamietam zero wypadajacych wlosow az do porodu
![]()
hej, na początku było całkiem glow, zaczął się 9 tydzień, włosy lecą garściami, wysypało mnie niemiłosiernie a jeszcze przy okazji jestem tak blada, jakbym conajmniej w piwnicy mieszkałaHejka dziewczyny, czy ktoras z was te zmaga się z pryszczami i wypadaniem włosówkiedy ten ciązowy" glow" sie zacznie?Z pierwszej ciazy pamietam zero wypadajacych wlosow az do porodu
![]()
Ja miałam może ze dwa razy pryszcza, a tak to piękna cera, a zwykle na pms mi jakiś wyprysk się pokazywał lub dwa.Hejka dziewczyny, czy ktoras z was te zmaga się z pryszczami i wypadaniem włosówkiedy ten ciązowy" glow" sie zacznie?Z pierwszej ciazy pamietam zero wypadajacych wlosow az do porodu
![]()