reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Dziewczyny jest prywatny wątek.
Poniżej link
Jeżeli @Flavinka lub @Mama_Pączka nie macie dostępu dajcie znać w prywatnej wiadomości, będę pisać do administratora, nie wiem na podpowie którego maila stworzyła grupę czy uwzględniła poprawki.
Hej! Nie wiem czemu ale Wasz wątek prywatny mi się wyświetla na głównej i mam do niego dostęp. Jak będziesz pisać do Ani to może poproś żeby sprawdziła czy nie dodała gdzieś tam mojego nicku przez przypadek i czy mogłaby usunąć 🤭

Ja nadal widzę 🙈
Kurde, a ja mam coś takiego..
Screenshot_20250307_072251_Chrome.jpg

reklama
No to dziewczyny mam całe 3 mm dzidziola z bijącym serduszkiem

Dziewczyny jest prywatny wątek.
Poniżej link
Jeżeli @Flavinka lub @Mama_Pączka nie macie dostępu dajcie znać w prywatnej wiadomości, będę pisać do administratora, nie wiem na podpowie którego maila stworzyła grupę czy uwzględniła poprawki.
U mnie wszystko ok dostałam linka w wiadomości pryw .Dzięki za pamięć .

Do góry