sisi.
Fanka BB :)
Cieszę się bardzo !!!Dziękować jeszcze nie będę żeby nie zapeszacnarazie jestem w szoku, dzisiaj jeszcze też mi taki skrzep wyleciał a tu dzidziol jest

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cieszę się bardzo !!!Dziękować jeszcze nie będę żeby nie zapeszacnarazie jestem w szoku, dzisiaj jeszcze też mi taki skrzep wyleciał a tu dzidziol jest
Hej! Nie wiem czemu ale Wasz wątek prywatny mi się wyświetla na głównej i mam do niego dostęp. Jak będziesz pisać do Ani to może poproś żeby sprawdziła czy nie dodała gdzieś tam mojego nicku przez przypadek i czy mogłaby usunąćDziewczyny jest prywatny wątek.
Poniżej link
Jeżeli @Flavinka lub @Mama_Pączka nie macie dostępu dajcie znać w prywatnej wiadomości, będę pisać do administratora, nie wiem na podpowie którego maila stworzyła grupę czy uwzględniła poprawki.
Ja równieżJa nadal widzę![]()
Kurde, a ja mam coś takiego..Ja nadal widzę![]()
Ja tezKurde, a ja mam coś takiego..Zobacz załącznik 1691765
No to dziewczyny mam całe 3 mm dzidziola z bijącym serduszkiem
U mnie wszystko ok dostałam linka w wiadomości pryw .Dzięki za pamięć .Dziewczyny jest prywatny wątek.
Poniżej link
Jeżeli @Flavinka lub @Mama_Pączka nie macie dostępu dajcie znać w prywatnej wiadomości, będę pisać do administratora, nie wiem na podpowie którego maila stworzyła grupę czy uwzględniła poprawki.