Jeszcze chwilkę i pewnie się zmienito u nas lekarka pozwoliła , mąż ma chcice a ja wyrzuty sumienia bo u mnie jest dramatlibido naprawdę leży
![]()
reklama
kinga30
Fanka BB :)
Ale ładna gromadkaW tym roku kończą 15,13,5 i 3... także u mnie śmiesznie
![]()

No cudowne wieściDziewczyny jestem po wizycie
Jest 3,7 mm człowiekjest bijące serduszko
![]()
Piq
I też dostałam skierowanie na prenatalne
tylko trochę daleko mam też...

Mówiłam, jutro jeszcze spróbuję przedzwonić i się dogadać, bo dzisiaj już nieczynne, dzwoniłam z auta bo był korekA nie mówiłaś, że lekarka Ci mówiła, że masz się zapisać na NFZ?
sisi.
To samoA mam pytanie osobiste do was , jak wasze libido ? Bo ja mam wrażenie że moje jest -100 ostatnio![]()
sisi.
Ojej jak się cieszę ! Gratulacje !!! Jaki duży !Dziewczyny jestem po wizycie
Jest 3,7 mm człowiekjest bijące serduszko
![]()
klaudia16
ja słyszałam że nawet prywatny lekarz może dać skierowanie na prenatalne i powinno być zrobione w ramach NFZ bo teraz należy się każdej kobiecie . Jak lekarka badała puls ? Liczyła porostu bicie czy włączała ?Ja już po, jest serce, puls 120, wszystko ładnepowiedziała, żebym się umówiła na NFZ do niej to da mi skierowania, ale na NFZ do niej narazie nie zapisują...
klaudia16
właśnie , a jak to jest masz skierowanie i możesz z nim iść gdzie chcesz czy oni ci dają skierowanie w konkretne miejsce ?I też dostałam skierowanie na prenatalnetylko trochę daleko mam też...
Mówiłam, jutro jeszcze spróbuję przedzwonić i się dogadać, bo dzisiaj już nieczynne, dzwoniłam z auta bo był korek![]()

reklama
morticia_adams
The sameA mam pytanie osobiste do was , jak wasze libido ? Bo ja mam wrażenie że moje jest -100 ostatnio![]()