sisi.
Fanka BB :)
@milobuzik miałam taki zjazd jak Ty chyba 2 dni. Przespałam i później powstałym jak Fenix z popiołów, praca, dom, gotowanie.. hihi także Tobie życzę też szybkiego powrotu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie mam pomysłu ,sama narazie nie mam jak zdrowo gotować bo pracuje 9-17 więc jak wracam to już mi się nie za bardzo cokolwiek chceMoje drogie, szukam inspiracji zdrowych do jedzenia. Co Wam smakuje? Co polecają kobietom w ciąży?
Ja zrobiłam zakwas z buraka, mocno czosnkowy, pyszny i ma dużo żelaza.
Upiekłam chlebek twarogowy z ziarnami.
Co podpowiecie zdrowegom
I tak trzymać dalejJestem po wizycie i jest zarodek z serduszkiem![]()
WitajCześć dziewczyny
Właśnie przychodzę z lutowych kreseczek, jestem 9dpo ale zrobiłam test i jest kreseczka
Jutro powtórzę, no i potem beta.
Mam 40 lat w tym roku i pokaźna gromadkę 5 dzieci, staramy się od stycznia![]()
Termin mi wychodzi co prawda na 2 listopada, ale biorąc pod uwagę że dwie ostatnie to cesarki planowe (2 tyg przed terminem) to tutaj jeśli wszystko będzie ok, pewnie będzie podobnie.
Nie myślę negatywnie, wiem że będzie dobrze, choć jestem jeszcze cała w emocjach![]()
Cześć dziewczyny. Ja na szczepieniu z córcią. Jutro idę na wizytę, choć to za wcześnie bo to będzie 5+6(no ale coś będę wiedzieć.
Gratulacje udanych wizyt.
Witaj. Jej ktoś będzie miał więcej
. W jakim wieku masz dzieciaczki i kogo
.