reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
Siemanko :) jestem Karolina i mam termin na 20 października. Aktualnie 5+1. Męcza mnie zawroty głowy, bóle piersi i mdłości - dzisiaj spotęgowane tym, że robiłam glukozę. Nie polecam 😂 śmialiśmy się z mężem, że dzieciak jeszcze się nie urodził, a już ma szlaban na słodycze do 6 roku życia 😂🙈
Karolaaa, to identycznie jak u mnie ;) tak
Samo 20.10 ;) w poniedziałek idę na wizytę i mam nadzieje, ze będzie już widać chociaż pęcherzyk, żeby być pewna, ze żadna pozamaciczna itd.

Witam serdecznie jakie macie pierwsze objawy bycia w ciąży w pierwszych tygodniach jak to wygląda u was ;) 😉
Hej, u mnie był węch ale tylko do sera pleśniowego i do takiej gumowej podkładki, której nigdy wcześniej nie czułam a teraz śmierdzi mi gumą. Piersi bolą przy dotyku ale tylko w ciągu dnia, w nocy się uspokaja i nad ranem tez jest luz. Sporadyczne pobolewanie brzucha jak na @, poza tym nic więcej. A jak u Ciebie?

Hej, u mnie był węch ale tylko do sera pleśniowego i do takiej gumowej podkładki, której nigdy wcześniej nie czułam a teraz śmierdzi mi gumą. Piersi bolą przy dotyku ale tylko w ciągu dnia, w nocy się uspokaja i nad ranem tez jest luz. Sporadyczne pobolewanie brzucha jak na @, poza tym nic więcej. A jak u Ciebie?
wiesz co u mnie właśnie pobolewał mnie brzuch ale w sumie coraz mniej i piersi mnie bolą ale tak to ogólnie czuję się dobrze termin mam na 26 październik w środę mam ginekologa mam nadzieję że coś chociaż będzie widać tydzień 4+4 mam jak narazie a ty w którym tygodniu jesteś? ;)

Cześć dziewczyny. Dzisiaj rozpoczęłam dzień pozytywnym bladziochem. Jestem aktualnie w 25dc. Mam już dwójkę dzieci, od kilku miesięcy staraliśmy się z mężem o trzecie, w międzyczasie byłam w ciąży pozamacicznej która niestety zakończyła się usunięciem jednego jajowodu. Myślałam, że już nigdy się nie uda a tu proszę, po 5 miesiącach od operacji jest cień nadziei. Przycupnę chwilę u Was i zobaczymy jak wszystko się potoczy. Termin z kalkulatora 31 października :)
Cześć, a mogłabyś napisać jaka beta była w pozamacicznej? Przyrosty były nieprawidlowe? Czy przyrost był prawidłowy a pozamaciczna wykazało dopiero USG?
Dziewczyny, ciagle piszecie o OM co to za aplikacja? 😅

reklama
Do góry