To bardzo podobnie u mnie wychodzi 15 październikU mnie wychodzi 16 października ale nie byłam jeszcze na wizycie
reklama
Nela*.*
Fanka BB :)
ale super byłaś już na wizycie?To bardzo podobnie u mnie wychodzi 15 październik
Piechotka89
Zaciekawiona BB
Karolaaa, to identycznie jak u mnie takSiemanko jestem Karolina i mam termin na 20 października. Aktualnie 5+1. Męcza mnie zawroty głowy, bóle piersi i mdłości - dzisiaj spotęgowane tym, że robiłam glukozę. Nie polecam śmialiśmy się z mężem, że dzieciak jeszcze się nie urodził, a już ma szlaban na słodycze do 6 roku życia
Samo 20.10 w poniedziałek idę na wizytę i mam nadzieje, ze będzie już widać chociaż pęcherzyk, żeby być pewna, ze żadna pozamaciczna itd.
Natalianatka96
Zaciekawiona BB
Witam serdecznie jakie macie pierwsze objawy bycia w ciąży w pierwszych tygodniach jak to wygląda u was
Piechotka89
Zaciekawiona BB
Hej, u mnie był węch ale tylko do sera pleśniowego i do takiej gumowej podkładki, której nigdy wcześniej nie czułam a teraz śmierdzi mi gumą. Piersi bolą przy dotyku ale tylko w ciągu dnia, w nocy się uspokaja i nad ranem tez jest luz. Sporadyczne pobolewanie brzucha jak na @, poza tym nic więcej. A jak u Ciebie?Witam serdecznie jakie macie pierwsze objawy bycia w ciąży w pierwszych tygodniach jak to wygląda u was
Natalianatka96
Zaciekawiona BB
wiesz co u mnie właśnie pobolewał mnie brzuch ale w sumie coraz mniej i piersi mnie bolą ale tak to ogólnie czuję się dobrze termin mam na 26 październik w środę mam ginekologa mam nadzieję że coś chociaż będzie widać tydzień 4+4 mam jak narazie a ty w którym tygodniu jesteś?Hej, u mnie był węch ale tylko do sera pleśniowego i do takiej gumowej podkładki, której nigdy wcześniej nie czułam a teraz śmierdzi mi gumą. Piersi bolą przy dotyku ale tylko w ciągu dnia, w nocy się uspokaja i nad ranem tez jest luz. Sporadyczne pobolewanie brzucha jak na @, poza tym nic więcej. A jak u Ciebie?
Byłam wczoraj, jest zarodek, ale serduszko jeszcze nie ma i mam przyjść za 2 tygodnie. A tak wszystkie wymiary ok. A Ty byłaś?ale super byłaś już na wizycie?
Malinowa_chmurka
Cześć, a mogłabyś napisać jaka beta była w pozamacicznej? Przyrosty były nieprawidlowe? Czy przyrost był prawidłowy a pozamaciczna wykazało dopiero USG?Cześć dziewczyny. Dzisiaj rozpoczęłam dzień pozytywnym bladziochem. Jestem aktualnie w 25dc. Mam już dwójkę dzieci, od kilku miesięcy staraliśmy się z mężem o trzecie, w międzyczasie byłam w ciąży pozamacicznej która niestety zakończyła się usunięciem jednego jajowodu. Myślałam, że już nigdy się nie uda a tu proszę, po 5 miesiącach od operacji jest cień nadziei. Przycupnę chwilę u Was i zobaczymy jak wszystko się potoczy. Termin z kalkulatora 31 października
Dziewczyny, ciagle piszecie o OM co to za aplikacja?
reklama
Lu_cy
om to ostatnia miesiączkaCześć, a mogłabyś napisać jaka beta była w pozamacicznej? Przyrosty były nieprawidlowe? Czy przyrost był prawidłowy a pozamaciczna wykazało dopiero USG?
Dziewczyny, ciagle piszecie o OM co to za aplikacja?