reklama
asia0509
Fanka BB :)
to dar od poprzedniego maleństwaSwoją drogą...miałam mieć termin na luty. Nie udało się, ale w lutym dowiedziałam się o kolejnej ciąży. Mam nadzieję, że to zrządzenie losu będzie dla mnie i mojego ziarenka korzystne
asia0509
Dziewczyny czym się suplementujecie? Wczoraj rozmawiałam z położna i poleca witaminy z dha bo podobno wg nowych wytycznych zaleca się od 1go trymestru kwasy dha
mary_22779
Ja dotychczas tylko kwas foliowy, wczoraj gin. Zaleciła mi "Pregna PLUS" ( DHA, żelazo, kwas foliowy, jod, Wit. D)
Aewea
ja póki co stosuje pueria unoDziewczyny czym się suplementujecie? Wczoraj rozmawiałam z położna i poleca witaminy z dha bo podobno wg nowych wytycznych zaleca się od 1go trymestru kwasy dha
asia0509
no właśnie mnie też to poleciła. Dostałam 4 próbki więc chyba przy tym zostanę.ja póki co stosuje pueria uno
W pierwszej ciąży brałam femibion
Elferyaa
Póki co prenatal uno. Na blogu "Pan tabletka" są dobrze rozpisane suple. Żal mi już wyrzucać, ale za miesiąc kupię puerie.Dziewczyny czym się suplementujecie? Wczoraj rozmawiałam z położna i poleca witaminy z dha bo podobno wg nowych wytycznych zaleca się od 1go trymestru kwasy dha
Ja zaś mam inne pytanie - czy wy też macie takie wahania temperatur? W pracy zamarzam, a rano/ wieczorem się grzeję, mimo 20stopni ustawionych w domu. Mierzyłam swoją temp, to 37st i aż wypieki na buzi
asia0509
ja też okolice 37. Mnie trlepie w nocy...Póki co prenatal uno. Na blogu "Pan tabletka" są dobrze rozpisane suple. Żal mi już wyrzucać, ale za miesiąc kupię puerie.
Ja zaś mam inne pytanie - czy wy też macie takie wahania temperatur? W pracy zamarzam, a rano/ wieczorem się grzeję, mimo 20stopni ustawionych w domu. Mierzyłam swoją temp, to 37st i aż wypieki na buzi
reklama
Piękna Koka
my to samo wie moja siostra i szwagierka i nikt więcej z rodziny również chcemy poczekać do prenatalnych (u mnie wyjątek to w pracy wiedza ale to musiałam powiedzieć )Wie moja przyjaciółka i rodzice, nie wyobrażam sobie im nie powiedzieć. Poprzednio zrobiliśmy błąd i powiedzieliśmy też rodzeństwu, które posiało to dalej...i przy poronieniu musieli wszystko odwoływać. Tym razem nie chce mówić dopóki nie skończę 12tc.