Mom2B
Fanka BB :)
Dokładnie! Ja tak miałam ostatnio, młodsza aż o 2 tyg byłaKochana jak nic z tego większość dziewczyn ma młodsze ciążę niż myśli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie! Ja tak miałam ostatnio, młodsza aż o 2 tyg byłaKochana jak nic z tego większość dziewczyn ma młodsze ciążę niż myśli
super wiadomościHejka, ja dzisiaj po kolejnym usg. Po długim szukaniu lekarzowi udało się uchwycić akcje serca jeszcze kilka dni poleze w szpitalu i puszcza mnie do domu
Super! Trzymajcie się cieplutko . A co z tą torbielka czy czymś co na jajniku widział?Hejka, ja dzisiaj po kolejnym usg. Po długim szukaniu lekarzowi udało się uchwycić akcje serca jeszcze kilka dni poleze w szpitalu i puszcza mnie do domu
Hejka, ja dzisiaj po kolejnym usg. Po długim szukaniu lekarzowi udało się uchwycić akcje serca jeszcze kilka dni poleze w szpitalu i puszcza mnie do domu
a powiem Ci, że byłam już tak zestresowana jak lekarz długo się nie odzywał, ze jak już poinformował ze ciąża jest żywa to o niczym innym nie myślałam, a sam tez nic nie wspomniał. Pewnie jeszcze będę miała usg wiec poruszę tematSuper! Trzymajcie się cieplutko . A co z tą torbielka czy czymś co na jajniku widział?
Rozumiem, no stres w takim momencie jest spory, ale już wiesz, że jest serduszko wszystko okej, więc trochę spokoju. Ja dopiero przed wizytąa powiem Ci, że byłam już tak zestresowana jak lekarz długo się nie odzywał, ze jak już poinformował ze ciąża jest żywa to o niczym innym nie myślałam, a sam tez nic nie wspomniał. Pewnie jeszcze będę miała usg wiec poruszę temat
Na pewno, to będzie super dzień!Dobre wieści od rana.
Mam nadzieję że i dla mnie to będzie dobry dzień. Odliczam do wizyty.