reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny czy ta kropeczka w pęcherzyku to może być malutki zarodek ?🙈lekarz nic nie mówił na ten temat a tego nazwijmy go -lepszego lekarza mam w przyszły czwartek ☺️tak wiem ,wszystkiego się dowiem w swoim czasie ale wiece ciekawość .. oglądam to usg co chwile 🥹🥹
z tego co widzę i po tym co było u mnie to raczej jest to pęcherzyk z ciałkiem żółtym.

Dziewczyny czy ta kropeczka w pęcherzyku to może być malutki zarodek ?🙈lekarz nic nie mówił na ten temat a tego nazwijmy go -lepszego lekarza mam w przyszły czwartek ☺️tak wiem ,wszystkiego się dowiem w swoim czasie ale wiece ciekawość .. oglądam to usg co chwile 🥹🥹
umknie tak wyglądało 2 usg na którym było widać cokolwiek. Wczoraj już było widać pęcherzyk i w środku konkretnie się tam już działo

Hejka,
Czy są już tutaj mamy z terminem na Październik 2023? Mi pokazuje wstępny termin na koniec września, początek października. Powiem coś o sobie : mam na imię Ania i to jest moja pierwsza ciąża. W piątek po raz pierwszy zobaczyłam magiczne 2 kreseczki. Udało się po 2 latach starań ☺️ aktualnie czekam na pierwsza wizytę u ginekologa.

Mam nadzieje, że trochę się nas tutaj zbierze ☺️
Zapraszam ☺️🥰
Mi tez koniec września początek października, mysle, ze raczej wrzesien ;) tak wynika z om 28.09-jutro idę do gina to sie okaże, bardzo się denerwuje ;( brzuch z nerwów boli cały dzień

Pierwszą ciążę bez zastrzyków poroniłam. Druga donoszona z zastrzykami więc nie zaryzykuję. Aczkolwiek spotkałam się z tezą pod koniec ciąży że te zastrzyki są niepotrzebne...
Ja tez biorę, 1 ciąże tez brałam i ta tez od razu odkąd test pozytywny

Kochana to koniecznie daj znać co tam po wizycie 💚. Wiesz u mnie beta na początku było tylko 61.20 a potem wskoczyła po 48h 228😅 więc no to czasmi mówi tyle co nic 😅. Ja akurat mierzyłam temp. Owulaki itd. 😅Więc dzięki temu wiem, bo na monitoringu nie umieli mi wykryć 😅
U mnie od razu była 4690 bo tak późno wyszło ze to ciąża 🤭

reklama
Do góry