Piękna Koka
Fanka BB :)
gratulacje !Jest zarodek 0,34 cm i widoczna akcja serca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacje !Jest zarodek 0,34 cm i widoczna akcja serca
z tego co widzę i po tym co było u mnie to raczej jest to pęcherzyk z ciałkiem żółtym.Dziewczyny czy ta kropeczka w pęcherzyku to może być malutki zarodek ?lekarz nic nie mówił na ten temat a tego nazwijmy go -lepszego lekarza mam w przyszły czwartek tak wiem ,wszystkiego się dowiem w swoim czasie ale wiece ciekawość .. oglądam to usg co chwile
umknie tak wyglądało 2 usg na którym było widać cokolwiek. Wczoraj już było widać pęcherzyk i w środku konkretnie się tam już działoDziewczyny czy ta kropeczka w pęcherzyku to może być malutki zarodek ?lekarz nic nie mówił na ten temat a tego nazwijmy go -lepszego lekarza mam w przyszły czwartek tak wiem ,wszystkiego się dowiem w swoim czasie ale wiece ciekawość .. oglądam to usg co chwile
super dzieki za info ! 3mam kciuki za jutro !umknie tak wyglądało 2 usg na którym było widać cokolwiek. Wczoraj już było widać pęcherzyk i w środku konkretnie się tam już działo
Mi tez koniec września początek października, mysle, ze raczej wrzesien tak wynika z om 28.09-jutro idę do gina to sie okaże, bardzo się denerwuje ;( brzuch z nerwów boli cały dzieńHejka,
Czy są już tutaj mamy z terminem na Październik 2023? Mi pokazuje wstępny termin na koniec września, początek października. Powiem coś o sobie : mam na imię Ania i to jest moja pierwsza ciąża. W piątek po raz pierwszy zobaczyłam magiczne 2 kreseczki. Udało się po 2 latach starań aktualnie czekam na pierwsza wizytę u ginekologa.
Mam nadzieje, że trochę się nas tutaj zbierze
Zapraszam
daj znać jak po wizycieMi tez koniec września początek października, mysle, ze raczej wrzesien tak wynika z om 28.09-jutro idę do gina to sie okaże, bardzo się denerwuje ;( brzuch z nerwów boli cały dzień
A jakie masz mutacje ? Ja pai hetero i kazał mi braćJa brałam prawie całą poprzednią ciąże zastrzyki, teraz postanowiłam wrzucić na luz, w połowie ciąży zmieniłam lekarza i on nie widział podstaw decyzji o włączeniu clexane.
Ja tez biorę, 1 ciąże tez brałam i ta tez od razu odkąd test pozytywnyPierwszą ciążę bez zastrzyków poroniłam. Druga donoszona z zastrzykami więc nie zaryzykuję. Aczkolwiek spotkałam się z tezą pod koniec ciąży że te zastrzyki są niepotrzebne...
U mnie od razu była 4690 bo tak późno wyszło ze to ciążaKochana to koniecznie daj znać co tam po wizycie . Wiesz u mnie beta na początku było tylko 61.20 a potem wskoczyła po 48h 228 więc no to czasmi mówi tyle co nic . Ja akurat mierzyłam temp. Owulaki itd. Więc dzięki temu wiem, bo na monitoringu nie umieli mi wykryć
Nie mam nic zdiagnozowaneA jakie masz mutacje ? Ja pai hetero i kazał mi brać